Enalen -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (16.1.2014 12:38:23)
|
Pozdrav, devojke i zene[sm=smiley1.gif] Srecna sam sto se prijavljujem na ovu temu, s obzirom da smo 14/1/2014 imali prvi sastanak sa Prof. Stojkovicem i u martu ili aprilu ocekujemo prvi pokusaj VTO. Mi smo godinu dana pokusavali, mm ima problem sa abnormalnim i slabo pokretnim plivacima, a kod mene su redjali silne dijagnoze, koje su mi, hvala bogu, u Leskovcu doktori pobili. prvo su mi rekli da imam endometriozu, cak da treba da odstranim i jajnike, pa onda polip na materici, pa ciste... Na kraju se ispostavilo da je sve osim zapusenog desnog jajovoda, sasvim ok. Dr Stojkovic nam je rekao da sa nasim rezultatima imamo i oko 10% sansi da uspemo sa insemenacijom, ali smo mi mnoooog nestrpljivi i resili smo da sve to preskocimo i da se odmah bacimo na vestacku. Novac igra tu veliku ulogu, jer uzimamo zajam za sve ovo, posto placamo sami... A pored moguceg gubljenja vremena, zivaca, gubili bismo i novac na analize i samu insemenaciju, tako da idemo na VTO pa sta nam bog da. Rekli su nam da imamo 30-40% sansi za uspeh, mada je meni i to zvucalo premalo, ali dobro... Sada radimo potrebne analize i tu sam se sokirala kada sam shvatila na nam treba 500e samo za to... Procitala sam prvih par stranica, sada moram da krenem unazad, da bih upoznala vas prisutne! Pozdrav i srecno[sm=metulj.gif]
|
|
|
|