lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (29.12.2013 20:56:36)
|
gde ste devojke,kako napredujete? htela sam da podelim sa vama pricu jedne moje prijateljice,koja mi je dalo nade. naime,ona ima tezak oblik pcos,a muz najgori vid azzo. Godinu dana,na svake 2 nedelje su davali uzorak,kako bi pronasli neki plivac,i bilo ih je,povremeno nekoliko komada,koje su zaledjavali,onda su trazili vto ali su im dr savetovali da ne rade jer nema sanse da im uspe,ali na njihove insistiranje su odradili vto,koja nazalost nije uspela i zena je jedva prezivela jer je upala u hiper i iskomlikovalo se sve. I tako pravili pauzu 6 meseci i odu ponovo da rade vto od zaledjenih,i lekari opet dzabe ste dosli,sanse da vam uspe su 0,1! ali su oni opet insistirali,jer uostalom oni placaju,i dodje dan transfera,legla na sto i ulaze dr i kazu joj da joj je na putu do sale,embrion umro! Ona se rasplakala i sve to i odluci da joj ubace embrion koji nije imao neki izgled da je dobar. I tako ode kuci,7 dan od transfera prokrvari i zvala kliniku(u pitanju je inostrannstvo) i oni joj kazu da to vise nije njihov problem i da zove svog ginekologa ali da oni misle da to nije uspelo i da su joj to i rekli. I ona lepo udari utrogestan i ceka betu,krvarenje stalo posle 2 dana,i lepo uradi betu i jave joj da je 197!!!ona sokirana i srecna i uplasena. sad je pri kraju 2 meseca i krvarila je skoro ali miruje i beba raste! Eto svasta je moguce i kad hoce,ono hoce! meni je znacila njena prica a nadam se da ce i vama,moramo da se borimo sve dok ne uspemo!
|
|
|
|