Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (12.12.2013 14:05:47)
|
ako te je Jasmina videla trudnu ! i treba da te vidi trudnu ! neka se nauce kako treba da rade ..a ne ,kod njih u Nis kad odes nista ne urade kako treba i pored najboljeg spermograma...ja kada ssam pocela sa uz pregledima tokom stimulaciju u Nisu za vto ,dosos je majstor koji je tada morao da popravi UZ .a dr Jasimina,kaze -Pun mi je hodnik zena ,ajde molim te popravi mi UZ - ...i ocemu mi onda pricamo ??! kakva su to oni ustanova ?! mozda ima i dobrih lekara tamo ,ali nazalost sve mi je bilo mnogo ranije jasno vezano za Nis a tek kada sam videla majstora za UZ ,a ja vec priprmeljena za UZ pregled ....sta reci ...[sm=smiley7.gif][sm=lev.gif] IZVORNA PORUKA: Lepterija Lalo, mislim da iz paracina pripadas niskom fondu i na komisiju ides u nis. Tvoje socijalno treba da zna kako to ide. Ja pripadam niskom fondu i kod njih sam isla na komisiju. Mozes uvek otici u fond u nis, rade do 15h svaki dan na konsultacije. Ali ako je azoospermija, nema prolaska komisija. Uslov je najmanje 1000000 u ml sperme. Gak nis ce proveriti spermogram, a tu je tek muka jer rade sasvim lose i malo kome valjaju rezultati. Nas su iskljucili iz drzavnog programa jer moj muz ima samo 300 000spermica i svi su bez glave i time nam zatvorili vrata drzave. Otisli smo u spebo gde je 10puta bolji spermogram i uspela vto. Sad lezim na patologiji u nisu i kad me je dr jasmina videla trudnu, ostala zabezeknuta. Toliko o nisu. [sm=zmeden2.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley26.gif]
|
|
|
|