lelaigor -> RE: Cake Pops (26.11.2014 11:34:49)
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Mislim da ću ja ugurati tri bonibona na jedan oreo, taman sam sve smislila, i ako opet moram da tražim po radnjama nove drangulije - upucaću se [sm=smiley36.gif] I još nešto, Lelo, ja sam našla recept sa oreom gde ide samo oreo i krem sir. Malo mi čudna ta kombinacija, keks i krem sir [sm=zmeden.gif] To može bilo koji krem sir, jel? I da, mama mi sad malo ubacila crv sumnje sa izjavom da se bela čokolada teško topi i bla bla, po ovom tvom receptu za ganaš nema problema sa tim? Kupuješ bilo koju belu čokočadu ili neku posebnu? Izvini što sam dosadna. [sm=smiley9.gif] Neki krem sir da nije slan a ni kiseo. Ne mogu sad da se setim koji sam ja zadnji put uzela za tiramisu...mislim da sam koristila onaj Kremsi...KLIK Teško se topi ako dodaješ maslac ili ulje, zgrudva se, zato sam ti rekla ganaš. Ja sam radila stvarno sa raznim, i sa Milkom i Schogetten...tako da probaj sa bilo kojom, jedino ako ćeš belu krem tablu, onda nemoj baš najjeftiniju, jer se ona zgrudva kako god da praviš. Možeš i kao Lu, samo čokoladu da tiopiš, ali meni zbog posla nije isplativo tako da radim, jer je gušće, ne može lepo i jednako svuda ad se "umoči", puno čokolade se troši, ne mogu nikako da odredim da naplatim, a i ganaš ima neki poseban sjaj i daleko lepši ukus zbog slatke pavlake.
|
|
|
|