lelaigor -> RE: Cake Pops (10.11.2014 18:29:15)
|
IZVORNA PORUKA: mati Porucis, a oces kiflice da ti zamirisu, jaooo... Meni je ostalo fondana koji sam dala Mati da se igra, a kako je on kod svekija ja cu da ga iskoristim za ovo. [sm=smiley1.gif] Nego Lela rece da topi fondan, ali ona ga kupuje, ja sad ne znam dal mogu isto tako i ovaj moj domaci da topim...[sm=zmeden.gif] Zapkic ja za rodjendane uvek pravim lizalice od preostalog fondana. Ima u rodjendanskim tortama slika, a postavicu i najnoviju Mitinu tortu samo kad nadjem usb. Iz iskustva, ne svidja mi se kad na rodjendanu budu te dve-tri kao zvezdice ili srca na stapic a svako dete bi htelo da uzme. Zato ja napravim dvadeset_ak, da imaju i "dodatak". Može i sa domaćim sigurno. IZVORNA PORUKA: Buba Mira Praviću popsiće za N rođus. I sve mi je jasno osim gde nalazite te kratke drvene štapiće? Ja koje god štapiće za ražnjiće da sam nalazila - bili su predugački. Dakle? [sm=smiley1.gif] Ja našla u Idei ili Univerexportu. I nisu baš skroz kratki ali su manji, ima više veličina i uzmem najmanje.
|
|
|
|