|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
25.10.2012 18:31:11   
milenatea
Verka, mislim i ja na tebe i da bude sve NAJ NAJ od srca ti zelim, draga user posted image

javi nam se kad budes mogla.
ljubim te punoooo

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 2451
25.10.2012 18:35:00   
Verolina
Joj, hvala vam svima, bas ste divneuser posted image
Pa ja ima sutra zakazano u dvadeset do cetiri, a posto je on u NBGD, a ja u starom delu grada, krenucu oko pola tri. Muz ce me cekati da me vrati (jer ne moze da stigne od posla). Tako da cu se ja definitivno ukljuciti sutra ovde. Ma ima da me bude citavo prepodne.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2452
25.10.2012 19:13:54   
babby
Verka draga sretnouser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2453
25.10.2012 19:45:26   
sanjalica978
Verka srecno draga user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2454
25.10.2012 19:49:18   
Verolina
Ih, pa uz ovakvu podrsku ima sama da ih produvam ako trebauser posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 2455
25.10.2012 22:46:10   
ANDJEELA
Verka draga puno srece ti zelim sutra! Stalno si mi u mislima.. Samo opusteno,ja sam kukavica,ali sam prezivela!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2456
26.10.2012 7:34:49   
daca77
Verka, srecno i ocekujem lepe vestiuser posted image

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2457
26.10.2012 7:46:24   
J@n@
Verolina,draga,user posted image !Srecno!!!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2458
26.10.2012 7:46:36   
Verolina
Evo ustala sam, pijem kavu i bogami me drma nervoza postenouser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2459
26.10.2012 8:28:12   
nata11
Vero ja sam se toliko cimala pre HSG da to nije normalno, a sada da mi neko kaze ides na HSG pa pevala bih i otisla. Nista strasno user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2460
26.10.2012 8:37:46   
daca77
Slazem se u potpunosti sa tobom, natouser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2461
26.10.2012 8:46:09   
J@n@
Verolina,user posted image !HSG i histeroskopiju sam radila bez anestezije i uopste nema razloga za strah!A i opstepoznato je da si ti hrabrica nasa i zato samo user posted image i odmah ce da se 'zakaci" user posted image !Drzim palceve!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2462
26.10.2012 9:01:35   
Verolina
Zene, divne steuser posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 2463
26.10.2012 10:12:23   
babby
samo hrabro Verka brzo to prodje i neboli user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2464
26.10.2012 10:25:13   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Verolina

Evo ustala sam, pijem kavu i bogami me drma nervoza postenouser posted image

ma biće sve ok! Ti ćeš kao ja - da odradiš HSG, da se seksaš jedno nedelju dana nakon HSG-a i da ostaneš trudna od tog jednog seksa!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2465
26.10.2012 11:17:44   
Jole84
I Modesti-nih usta u Božje uši i Verkine jajovode user posted image user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2466
26.10.2012 11:27:46   
Verolina
user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2467
26.10.2012 11:28:58   
majared
Srecno Verka, pa da nam se ubrzo pridruzis u prvom user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2468
26.10.2012 18:18:35   
Meisje
Verka pisi kako je bilo,prica se da si prohodnauser posted image

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 2469
26.10.2012 19:42:40   
Verolina
Evo me. Sad cu vam iskucati sve.
Dosla sam, sacekala 10 minuta, usla kod Zokija, on me osacova i rece:" Maco, koliko si ti smrsala? Bravo, bravo!user posted image I Onda smo pogledali moj istorijat od novembra 2011. do sad. Prvo mi je uradio dopler da vidi da mi se nije desila rana ovulacija, posto tad ne sme da radi HSG. Nije, i desice se tek od nedelje. Imam dva folikula na levom jajniku, jedan 16mm, jedan 14 mm. Endometrijum je 5mm. Onda mi je rekao kako ce da radi, sve mi je lepo objasnio i krenuli smo. Bolelo me je kacenje one aparature. Imao je veliki problem jer mu sestra nije bila tu (posto je, debil, radi sa njim 6 godina, a on kaze da je on mislio da ona ide negde drugde na pregleda, nije bila na pregledu 5 godina. Kad je on to saznao, postavi je na sto i golim okom kaze da je video carcinoma in city. To je i potvrdjeno.Danas je operisana i on je ostao sam). I onda su krenule moje muke, pa smeh, pa muke, pa smeh. Covek je ludak teski. 15 minuta je pkusavao da progura onu tanku cevcicu. Za to je morao da mi vuce matericu na dole. To je bolelo kao kad dobijes. Ugurao je cevcicu, oda je spricem ubrizgao neki baloncic koji sprecava da se kontrast vrati nazad. Kontrast je uljani fizioloski. Kad mi je ubrizgao baloncic zabolelo je kao kad treba da dobijes. Onda je krenuo polako da ubrizgava rastvor. Vise je neprijatno bilo nego sto je bolelo. Onda je skinuo onu stegu sa grlica (ili sta li je to vec). Olaksanje je bilo ogromno. Nakon sto je skinuo stegu, sve skupa je trajalo dva minuta. I rekao je-gotovo! Prohodni ste, Nema operacije, nema VTO. Lezala sam jos 10 minuta na stolu pokrivena, zato sto bi naglo ustajanje izazvalo vrtoglavicu i mucninu. Da, inace, kad mi je ubrizgao rastvor bilo je mucnine, jer rastvor dodje do trbusne maramice. Sve mi je objasnio.. ustala sam, obukla se i ostatak vremena smo caskali. Rekao mi je da je u poslednjih godinu dana njegovih 5 pacijentkinja posle duge borbe sa sterilitetom posle HSG-a u roku od tri meseca ostalo u drugom stanju. A onda je rekao-a vi cete biti sesta. I da rodite jednu tako lepu devojcicu , da bude na vas i da mi bude snajka user posted image Dok mi je to pricao drzao me je za ruke. Meni je doslo da placem od srece sto nisam zapusena i sto opet imam nadu.

Nalaz: Uterus u AVF homogene gradje, ravnih kontura. endometrijum 5mm. Cervikalni kanal pravilan.Desni jajnik zapremine 4.5 ml, uz i ispod uterusa. levi jajnik zapremine 7.5 ml sa folikulima 16mm i 14mm. Cul de sac slobodan.
Pod kontrolom UZ proverena prohodnost jajovoda. Kontrast ispunjava pravilan kavum uterusa i bez otporai regurgetacije 15 ml prolazi kroz oba usca jajovoda u abdominalnu duplju.
Kontrola 5 novembra, da vidi je folikul pukao.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 2470
26.10.2012 19:43:43   
Verolina
Hvala svima na podrsci, mnogo mi je znacila.
Mei, trudnjaco, i ostale zenskiceuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2471
26.10.2012 19:53:20   
World
bravo verka, a bravo i za zokija.... user posted image

user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2472
26.10.2012 20:08:47   
daca77
Verka, bas mi je drago zbog rezultatauser posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2473
26.10.2012 20:15:46   
Sonreir
Verkaaaaaaaaaa, dragaaaaaaaa, superrrrrrrrrr!!! Jako sam srecna zbog tebe! Hm, pa ako vec budes dobila devojcica, mogla bi da bude i meni snajka... hm, bice fina svekriva, a ti ces mi biti opicena prija user posted image Sada uzivaj sa tako dobrim dr i dobrim nalazima, nisam ni sumnjala da ces biti prohodna kao sto ni ne sumnjam da ces uskoro biti trudnica user posted image
I da te ne vidim par dana na RR, sada samo seks user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 26.10.2012 20:16:23 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2474
26.10.2012 20:32:51   
mala.bebica
Verolina a kazi mi ako imas folekule jel mozda dodje do zracenje. Koi ti bilo dan. Sta je dokt reko za to. Super sto je brzo proslo. I kazi mi jel ti dao neke injekcije za da nedodje do infekcija.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here