|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
18.10.2012 11:39:50   
Verolina
Ne ,draga, u iduci petakuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2426
18.10.2012 11:41:01   
nata11
Aham, pozurila sam te. user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2427
18.10.2012 11:52:35   
J@n@
Verolina,navijam za prohodne jajovode i da odmah padne jedno "kacenje" user posted image !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2428
18.10.2012 22:05:13   
ANDJEELA
Draga Verolina navijam za dobre rezultateuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 2429
19.10.2012 11:57:10   
milenatea
kaskam za vama, imam problem za u svakoj temi user posted image

i ja sada vrsim pripremu za hsg. treba mi 3 dana da procitam ovu temu. od analiza da sakupim

1. sedimentaciju eritrocita
2. kompletnu krvnu sliku
3. nalaz urina
4. nalaz vagrinalnog sekreta
5. bris na chlamydiu
6. cervikalni bris sa antibiogramom
user posted image user posted image vrti mi se u glavi.

Verolina, drzim palceve za tebe :*

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2430
19.10.2012 13:02:10   
Verolina
Milenatea, ako radis privatno analize, sve se rade u jednom danu, tako da samo napreduser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2431
19.10.2012 16:03:39   
milenatea
drzavno cu, skupim upute i odradim sve za jedno prepodne, nadam seuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2432
19.10.2012 16:05:22   
Verolina
user posted image

Direktna veza do poruke: 2433
21.10.2012 9:02:52   
MakiJ
Verka ti sad sigurno pevas onu pesmu : Kad ce taj petak....user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2434
21.10.2012 9:36:21   
Verolina
Muko mojauser posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 2435
24.10.2012 15:24:00   
Verolina
Ja cu ipak raditi bez anestezije, ali ovo HYCOSY- sonohisterosalpingografija UZ HSG

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2436
24.10.2012 15:42:45   
Maslacak15
Verolina,

Ja sam radila HycoSy privatno u Beogradu, bez anestezije! Mene nije bolelo skoro uopste. Cela procedura ne traje duze od 5 minuta efektivno, ako se izuzme dok proture tu sondu kroz grlic, sto nije neprijatnije od klasicnog pregleda kod ginekologa. Bol sam oset_ila samo u sekundi bas ubrizgavanja tj verovatno prolaska kontrasta a bio je reda velicine osrednjeg mensturalnog bola. Videla sam odmah na ekranu prolazak kontrasta u duplju. Fotke sa doplera sam dobila na CDu. Posle zahvata sam imala blagi pritisak tokom podneva kao tokom menstruacije ali vrlo blago. Otisla sam direktno u set_nju Kalisom :) Tako da nemoj da razmisljas. Mislim da je Hycosy super, ima istu oset_ljivost i tacnost kao HSG samo te ne zraceuser posted image

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 24.10.2012 15:43:42 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2437
24.10.2012 15:48:06   
Verolina
To mi je i Zoki rekao. Da je to bolja varijanta.user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2438
24.10.2012 18:35:41   
milenatea
verkaaaa, a sta ce meni onda raditi? rezultati stizu u ponedeljak, treba da dobijem u subotu, sto je malo teze, zbog pcos-a uvek kasni. cim dobijem odoh da zakazem muka me hvatauser posted image
mislim na tebe draga i jedva cekam savrsene rezultateuser posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2439
25.10.2012 10:40:46   
nata11
Vero setih se danas tebe pa rekoh samo da ti se javnem da ti pruzim podrsku, navijam user posted image

Direktna veza do poruke: 2440
25.10.2012 10:43:00   
Verolina
Joooooooj, jeste, sutra je taj dan. Danas treba da docelavim cicu za taj bitan dogadjajuser posted image
Milena, Natouser posted image user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2441
25.10.2012 11:58:44   
branaV
Verolina gde radis HSG, samo hrabro, bice sve ok user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2442
25.10.2012 12:00:08   
Verolina
Privatno, kod dr Zorana Stankovica (ne onog iz Jevremove, nego onog sa Instituta za majku i dete)
Maslacak, pitanje za tebe, je l' ovaj tip HSG-a na koji ja idem moze da procisti neke necistoce ukoliko ih ima?

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 2443
25.10.2012 12:01:27   
daca77
Verka, a ja tek sada vidim da ces raditi UZ HSG. Navijam jakooo za dobre rezultateuser posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 2444
25.10.2012 12:12:51   
Verolina
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2445
25.10.2012 13:48:11   
milenatea
Verka i ja sam uzbudjena koliko i tiuser posted image

kao da ja radim sutra
mene ce da zraceuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2446
25.10.2012 13:49:22   
Verolina
Der der, nije to takvo zracenje.
user posted image

Direktna veza do poruke: 2447
25.10.2012 13:54:26   
Sonreir
Verka, uz tebe sam celim srcem user posted image Mislicu puno sutra na tebe i cekacu da se javis sa pozitivnim iskustvom a kasnije da bude i pozitivan test user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2448
25.10.2012 13:55:15   
Verolina
Dragutinka mojauser posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2449
25.10.2012 17:22:25   
branaV
verolina samo opusteno user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here