|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
1.10.2012 23:05:58   
ANDJEELA
maco,nato,verolina hvala sto delite radost samnom,pozdravljam vas puno,odoh u krevet,malko bolucka stomak..

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2401
1.10.2012 23:09:33   
Verolina
Odmaraj i misli kako te uskoro cekauser posted image

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2402
1.10.2012 23:17:11   
ANDJEELA
degu ja bas mislim na tebeuser posted image kad eto i tvoje poruke,sad mogu mirno na spavanje,svi su obavesteniuser posted image da li je i tebi dr odmah posle hsg rekla da dodjes u betaniju na inseminaciju? Nisam mogla onako opijena da je pitam detalje,ali prvo da se odmorim,pa cu na kontrolu.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2403
1.10.2012 23:22:44   
ANDJEELA
Verolina dr je nesto spomenula inseminaciju,ali ja bi da probam da iskoristim par meseci posle hsg.. kada radis ti hsg?

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2404
2.10.2012 8:21:04   
nata11
Andjela nevidim zasto bi zurila na insemenaciju kada su ti potpuno prohodni (ako nemate neki drugi konkretan problem), ali videces opet sa dr. Meni su prohodni ali suzeni i vijugavi pa su mi rekli da nema potrebe jos za tim bar 3-4 meseca posle HSG-a. Naravno to vazi kada si sa muzem zejdno svaki dan, sto kod mene nije slucaj pa cemo ta 4 meseca produziti najverovatnije jos malo user posted image

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2405
2.10.2012 8:24:00   
Verolina

IZVORNA PORUKA: ANDJEELA

Verolina dr je nesto spomenula inseminaciju,ali ja bi da probam da iskoristim par meseci posle hsg.. kada radis ti hsg?

Danas zovem docu da zakazem. Imala sam neke koke, pa sam pila antibiotike, sad treba samo da odradim kontrolni bris i posle ovog ciklusa koji treba da dodje 18. oktobra put putujem na produvavanje. Ja sam imala vanmatericnu koja se zavrsila bez operacije, pa je pitanje kakve je to posledice ostavilo. Desni jajnik mi je priraslicama vezan za ledja, pa sam njega otpisala. Ostao mi je levi, ali na levom jajovodu je bila vanmatericna. e sad, videcemo. ja se nadam najboljem. Ako su preko 50 posto zapuseni odmah na VTO.

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2406
2.10.2012 8:33:42   
daca77
Verka, navijam jako za prohodne jajovodeuser posted image
Kod mene je slicna situacija, a ja i dalje verujem u cudauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2407
3.10.2012 22:22:43   
ANDJEELA
Nato ni meni stvarno nije jasno zasto je dr spominjala inseminaciju( nemamo drugi problem ustanovljen suprug i ja) ja hocu da pokusam da iskoristim ovaj hsg bar 3 meseca..

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2408
5.10.2012 21:46:34   
plašljiva
Devojke i ja sam radila Hsg 24,09,12 u frontu, rdjena je pod totalnom anestezijom, ništa neostiš. Rezultti su mi dobri što je najbitnije. Sada čekam insemenaciju veliki pozdrav za sve

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2409
6.10.2012 9:10:01   
nata11
Andjela pa daj sebi 3 meseca bilo je crtica koje su posle HSG ostale user posted image . Plasljiva super za rezultat user posted image

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 2410
10.10.2012 22:10:39   
ANDJEELA
nato hvala na savetu,mi se bas trudimo ovih danauser posted image maslacak nadam se sam ti dobro poslala pp,jer sam prosli put nesto pogresila..

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2411
16.10.2012 18:55:00   
Verolina
Moj HSG je zakazan za iduci petak poslepodne. to ce mi biti 10dc.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2412
16.10.2012 20:29:02   
Meisje
Navijam Verka jako,pa da slavimo zajedno!!!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2413
16.10.2012 20:35:27   
nata11
Verolina navijam za dobre rezultateuser posted image . Jel radis u anesteziji ili bez?

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 2414
16.10.2012 20:40:24   
17 joka
Verka , da se radujemo uskoro,
user posted image da sve bude super

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2415
16.10.2012 22:16:42   
Jole84
Verka user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2416
16.10.2012 23:53:34   
Verolina
Zeneuser posted image
Radim sa anestezijom. Ne bih ja pristala na suprotnouser posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2417
17.10.2012 0:12:21   
Meisje
Биће то све супер,ако је неки мало запушен има Зоки да га добро отпушиuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2418
17.10.2012 1:58:44   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Meisje

Биће то све супер,ако је неки мало запушен има Зоки да га добро отпушиuser posted image

Jadan covek, pocece da stucauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 2419
17.10.2012 7:44:58   
daca77
Verka, navijam za dobre rezultateuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2420
17.10.2012 18:41:09   
MakiJ
Dobro je ako ce samo da otpusava user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2421
17.10.2012 21:20:08   
Verolina
Samo vi mene zezajte. Videcete kad ja dodjem prodjarana u petakuser posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 2422
17.10.2012 22:49:31   
degu
Ajmo Verka na džaranje, dosta si se stiskala i pravila fina user posted image
user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2423
17.10.2012 22:50:21   
Verolina
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2424
18.10.2012 11:38:12   
nata11
Verolina jel ti sutra ides? Kad si spomenula pricanje u anesteziji mm kaze da sam 6 puta uzastopno pitala kakav je rezultat i da mi je dr 6 puta ponovio covek. user posted image Naravno ja se toga nesecam pa sam mm terala jos jedno 4 puta kod kuce da mi ponovi od reci do reci.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here