Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.10.2012 11:39:50
|
|
|
|
Verolina
|
Ne ,draga, u iduci petak
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.10.2012 11:41:01
|
|
|
|
nata11
|
Aham, pozurila sam te.
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.10.2012 11:52:35
|
|
|
|
J@n@
|
Verolina,navijam za prohodne jajovode i da odmah padne jedno "kacenje" !
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.10.2012 22:05:13
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Draga Verolina navijam za dobre rezultate
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.10.2012 11:57:10
|
|
|
|
milenatea
|
kaskam za vama, imam problem za u svakoj temi i ja sada vrsim pripremu za hsg. treba mi 3 dana da procitam ovu temu. od analiza da sakupim 1. sedimentaciju eritrocita 2. kompletnu krvnu sliku 3. nalaz urina 4. nalaz vagrinalnog sekreta 5. bris na chlamydiu 6. cervikalni bris sa antibiogramom vrti mi se u glavi. Verolina, drzim palceve za tebe :*
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.10.2012 13:02:10
|
|
|
|
Verolina
|
Milenatea, ako radis privatno analize, sve se rade u jednom danu, tako da samo napred
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.10.2012 16:03:39
|
|
|
|
milenatea
|
drzavno cu, skupim upute i odradim sve za jedno prepodne, nadam se
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.10.2012 16:05:22
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.10.2012 9:02:52
|
|
|
|
MakiJ
|
Verka ti sad sigurno pevas onu pesmu : Kad ce taj petak....
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.10.2012 9:36:21
|
|
|
|
Verolina
|
Muko moja
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.10.2012 15:24:00
|
|
|
|
Verolina
|
Ja cu ipak raditi bez anestezije, ali ovo HYCOSY- sonohisterosalpingografija UZ HSG
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.10.2012 15:42:45
|
|
|
|
Maslacak15
|
Verolina, Ja sam radila HycoSy privatno u Beogradu, bez anestezije! Mene nije bolelo skoro uopste. Cela procedura ne traje duze od 5 minuta efektivno, ako se izuzme dok proture tu sondu kroz grlic, sto nije neprijatnije od klasicnog pregleda kod ginekologa. Bol sam oset_ila samo u sekundi bas ubrizgavanja tj verovatno prolaska kontrasta a bio je reda velicine osrednjeg mensturalnog bola. Videla sam odmah na ekranu prolazak kontrasta u duplju. Fotke sa doplera sam dobila na CDu. Posle zahvata sam imala blagi pritisak tokom podneva kao tokom menstruacije ali vrlo blago. Otisla sam direktno u set_nju Kalisom :) Tako da nemoj da razmisljas. Mislim da je Hycosy super, ima istu oset_ljivost i tacnost kao HSG samo te ne zrace
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 24.10.2012 15:43:42 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.10.2012 15:48:06
|
|
|
|
Verolina
|
To mi je i Zoki rekao. Da je to bolja varijanta.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.10.2012 18:35:41
|
|
|
|
milenatea
|
verkaaaa, a sta ce meni onda raditi? rezultati stizu u ponedeljak, treba da dobijem u subotu, sto je malo teze, zbog pcos-a uvek kasni. cim dobijem odoh da zakazem muka me hvata mislim na tebe draga i jedva cekam savrsene rezultate
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.10.2012 10:40:46
|
|
|
|
nata11
|
Vero setih se danas tebe pa rekoh samo da ti se javnem da ti pruzim podrsku, navijam
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.10.2012 10:43:00
|
|
|
|
Verolina
|
Joooooooj, jeste, sutra je taj dan. Danas treba da docelavim cicu za taj bitan dogadjaj Milena, Nato
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.10.2012 11:58:44
|
|
|
|
branaV
|
Verolina gde radis HSG, samo hrabro, bice sve ok
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.10.2012 12:00:08
|
|
|
|
Verolina
|
Privatno, kod dr Zorana Stankovica (ne onog iz Jevremove, nego onog sa Instituta za majku i dete) Maslacak, pitanje za tebe, je l' ovaj tip HSG-a na koji ja idem moze da procisti neke necistoce ukoliko ih ima?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.10.2012 12:01:27
|
|
|
|
daca77
|
Verka, a ja tek sada vidim da ces raditi UZ HSG. Navijam jakooo za dobre rezultate
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.10.2012 12:12:51
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.10.2012 13:48:11
|
|
|
|
milenatea
|
Verka i ja sam uzbudjena koliko i ti kao da ja radim sutra mene ce da zrace
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.10.2012 13:49:22
|
|
|
|
Verolina
|
Der der, nije to takvo zracenje.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.10.2012 13:54:26
|
|
|
|
Sonreir
|
Verka, uz tebe sam celim srcem Mislicu puno sutra na tebe i cekacu da se javis sa pozitivnim iskustvom a kasnije da bude i pozitivan test
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.10.2012 13:55:15
|
|
|
|
Verolina
|
Dragutinka moja
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.10.2012 17:22:25
|
|
|
|
branaV
|
verolina samo opusteno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?