Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.10.2012 21:35:59
|
|
|
|
milenatea
|
VERKAAAAAAAAAAAAAAAA BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PLACEM I SMEJEM SE U ISTO VREME CITAJUCI STA SI NAPISALA!!!!!!! jupiiiiiiiii, bice bebana, bice, mora biti grlim te najjace sto mogu [sm=smiley36.gif
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.10.2012 21:52:34
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Super Verka za rezultate ,jedva sam cekala da dodjem sa posla i procitam lepe vesti. Hvala dragom Bogu. Veliki pozdrav ti saljem. Odmaraj se..
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.10.2012 22:31:47
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: mala.bebica Verolina a kazi mi ako imas folekule jel mozda dodje do zracenje. Koi ti bilo dan. Sta je dokt reko za to. Super sto je brzo proslo. I kazi mi jel ti dao neke injekcije za da nedodje do infekcija. Izvini sto nisam odmah odgovorila, ali morala sam da pravim tortu za sutra. Ovako, ja nisam isla na klasican HSG, ovo moje nista ne zraci. Medjutim, znam devojke koje jesu i sve je bilo ok. Ne brini, ne plivaju tebi folikuli u radioaktivnom jodu Sve ce biti u redu. Sto se tice injekcija, on ima neki poseban princip i ne daje antibiotike. Kaze da nisu potrebni.
< Poruku je uredio Verolina -- 26.10.2012 22:32:39 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.10.2012 22:32:17
|
|
|
|
Verolina
|
Milenatea, Andjela
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.10.2012 6:54:41
|
|
|
|
Zell
|
Verka, jako mi je drago sto je sve ok
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.10.2012 10:21:38
|
|
|
|
mala.bebica
|
Verolina dobro si prosla radujem se. Kamo srece svuda tako da rade. I ja sam to prosla pa zato te i pitam. Pozz i sad samo akcija hehe
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.10.2012 10:40:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Verka super Ko ti je taj Zoki, jel privatnik?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.10.2012 10:50:50
|
|
|
|
17 joka
|
a tacno znam da cu opet plakati od srece jedva cekam da uzivamo u tvojoj
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.10.2012 11:05:30
|
|
|
|
Anoniman
|
verka, super za rezultate! a iz dr usta u tamo neke usi i u tvoju matericu pa da dodje mamina cera!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.10.2012 12:19:53
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Verka super Ko ti je taj Zoki, jel privatnik? Aha. Privatnik.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.10.2012 12:20:18
|
|
|
|
Verolina
|
Joko, Kseno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.10.2012 16:37:34
|
|
|
|
Jole84
|
Verka jupiii za divne vesti A sada u akciju,nadam se da ti je laknulo
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.10.2012 21:32:44
|
|
|
|
nata11
|
Vero tek sada vidim rezultate super
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.10.2012 21:34:07
|
|
|
|
Verolina
|
Jeste, laknulo mi je. Veceras udaram prvi iksic na grafu
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.10.2012 21:49:12
|
|
|
|
milenatea
|
Verka, kako se osecas nakon produvavanja, jel te bolucka stomak?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.10.2012 21:50:38
|
|
|
|
Verolina
|
Ne. Ne boli me nista,samo sam imala juce i danas blago ruzicasto krvarenje. To je od onih stipaljki sa grlica.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.10.2012 21:53:29
|
|
|
|
milenatea
|
Hvala Bogu da je tako joooooooj ne pricaj mi ni o kakvim stipaljkama, iglama i ostalim instrumentima, jezim seeee meni jutros stigla sutra zovem da zakazem dzaranje
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.10.2012 21:54:58
|
|
|
|
Verolina
|
Milena, napisala sam vec, ne stipa tebe nista, nego imas osecaj kao kad treba da dobijes. Igle nema, tj. ne ide u tebe.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 29.10.2012 9:20:32
|
|
|
|
sandrina 85
|
Verka a sad u akciju
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.11.2012 17:51:15
|
|
|
|
margom
|
Devojke veliki pozdrav i od mene, jos jednog kandidata za HSG a kasnije mozda i IUI. Pre par dana sam zavrsila potrebne preglede (ginekoloski, kolposkopski, sve ok) i uzet mi je bris i PAPA. Nakon pregleda doktorka je preporucila HSG pre ikakve pomisli na IUI, jer kako kaze dzaba bi bacali pare dok ne znamo stanje jajovoda. Procitala sam Verolinino iskustvo pa me zanima, gde je ona radila, sta preporucujete po pitanju anestezije, privatno ili drzavno itd. Zelim vam svima da sto pre ugledate i uzivate u svojim !
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.11.2012 22:13:06
|
|
|
|
ANDJEELA
|
margom prelistaj moje poruke,ja sam radila 01.10. privatno u N.Sadu,super sa anestezijom,kratko traje,sutradan normalno otisla na posao.. Veliki pozdrav i ako treba neki savet-slobodno- tu smo da pomognemo.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.11.2012 23:20:30
|
|
|
|
margom
|
Andjela za odgovor i podrsku, puno mi znaci. Ja imam opciju da preko veze odradim HSG na dva mesta (Narodni front i Dragise Misovic,tamo mi rade tetka i sestra), ali nesto ne volem da mesam familiju, znas kako se kaze, sa familijom pij' i jedi, al pisla nemaj, .... Ne znam, jos cu razmisliti, sve zavisi i od toga da li bi me odmah pustili kuci i da li daju tu plitku anesteziju. Ako krenu nesto da tupe, eto mene kod privatnika. Nego, jos jedna me stvar zanima, koliko ste vi devojke placale privatno HSG, i da li ste sve radile klasican HSG ili onaj ultrazvucni. Veliki KISS za sve devojke koje su istrajne u borbi da dobiju male, nestasne i nadasve neodoljive !
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.11.2012 8:57:29
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: margom Nego, jos jedna me stvar zanima, koliko ste vi devojke placale privatno HSG, i da li ste sve radile klasican HSG ili onaj ultrazvucni. Radila sam privatno UZ HSG, bez anestezije i platila 20000. Proslo je ok, sa malo bola.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.11.2012 23:05:11
|
|
|
|
ANDJEELA
|
margom poslala sam ti pp
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.11.2012 10:18:27
|
|
|
|
nata11
|
Ja klasican HSG sa kratkom anestezijom platila 9.000 dinara. E sada zadnji dr kod koga sam isla mi je nasao primedbu na HSG da se vide rezultati ali da je 'lose odradjen' sta god mu to znacilo. Sada da li je lose odradjen ili to je to cisto njihova doktorska zavist nemam pojima, bitno mi je da znam rezultate i da sam super prosla bez ikakvog bola.
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?