margom
|
Andjela , jesi li dobila moj pp ? Kucala sam ga pola sata, a kada ga poslah nije mi uopste otisao u poslate poruke !? U svakom slucaju veeeliki poljubac za tebe i puno mi znaci tvoje iskustvo. Ja se i dalje razmisljam sta, gde i kako, a dodatno mi je danas otezao i razgovor sa mojom tetkom koja radi u NF, pa bi mi kao bila "veza" za HSG ! Kada kazem veza, mislim da bi me najavila tamo, eventualno ujutru odvela do doktora i rekla mu, eto to je moja rodjaka, pa navalite. Ali drage moje, kako se zena izbeci na mene kada sam je pitala zasto oni jedini izigravaju ludilo pa zene drze 2-3 dana u bolnici, pa klistiraju itd. , za razliku od privatnih ordinacija koje sve zavrse za sat vremena.... Jooooj, poce da prevrce ocima, pa kad krenu sa znas li ti da taj pregled nije zezanje, pa znas li da moze da dodje do infekcije zbog cega zenu i drzimo par dana na oku, pa ne bi se to tako radilo da ne mora itd. Sve u svemu ja joj rekoh da nema teorije da ostanem duze od pola dana tamo i da ako tako moze onda OK, a ona ce na to, pa ti mozes na svoj zahtev da izadjes ranije, ali na svoju odgovornost, jbt ko da mi rade lobotomiju. Eto, toliko o modernim stavovima Narodnog fronta, jedino dobro je to sto bi me ubacila kod tog nadaleko cuvenog dr Vasiljevica, koji je izgleda neki opusten lik osim sto vazi za strucnjaka, kaze mi da se skoro bas pitao zasto ga zene toliko traze , kaze nisam bre ni lep, ni mlad, a sve trce kod mene ! Tako sam vam ja devojke jos uvek u nedoumici sta cu i kako cu, a najverovatnije cu u NF, samo ako pre toga tetka i ja ne povadimo oci (to je nama ko dobar dan), a ako krenu da tupe nesto, eto mene kod privatnika. I da bitan detalj za druge devojke koje ce mozda raditi HSG u Frontu jeste da se kod njih isti moze raditi ili u plitkoj ili u totalnoj anesteziji, cak i oni ne preporucuju na zivo jer kazu da kod neprohodnih jajnika moze doci do jacih bolova, a onda se zbog stezanja zene desavaju losi snimci. Ovako su zene opustene, pa cika doktori brzo zavrse posao ! Veliki KISS od mene za sve vas devojkeeee !
|