|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
26.10.2012 21:35:59   
milenatea
VERKAAAAAAAAAAAAAAAA BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PLACEM I SMEJEM SE U ISTO VREME CITAJUCI STA SI NAPISALA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jupiiiiiiiii, bice bebana, bice, mora biti grlim te najjace sto moguuser posted image [sm=smiley36.gif

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2476
26.10.2012 21:52:34   
ANDJEELA
Super Verka za rezultate user posted image ,jedva sam cekala da dodjem sa posla i procitam lepe vesti. Hvala dragom Bogu. Veliki pozdrav ti saljem. Odmaraj se..

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2477
26.10.2012 22:31:47   
Verolina
IZVORNA PORUKA: mala.bebica

Verolina a kazi mi ako imas folekule jel mozda dodje do zracenje. Koi ti bilo dan. Sta je dokt reko za to. Super sto je brzo proslo. I kazi mi jel ti dao neke injekcije za da nedodje do infekcija.

Izvini sto nisam odmah odgovorila, ali morala sam da pravim tortu za sutra.
Ovako, ja nisam isla na klasican HSG, ovo moje nista ne zraci. Medjutim, znam devojke koje jesu i sve je bilo ok. Ne brini, ne plivaju tebi folikuli u radioaktivnom jodu user posted image
Sve ce biti u redu.
Sto se tice injekcija, on ima neki poseban princip i ne daje antibiotike. Kaze da nisu potrebni.

< Poruku je uredio Verolina -- 26.10.2012 22:32:39 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 2478
26.10.2012 22:32:17   
Verolina
Milenatea, Andjelauser posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2479
27.10.2012 6:54:41   
Zell
Verka, jako mi je drago sto je sve ok user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2480
27.10.2012 10:21:38   
mala.bebica
Verolina dobro si prosla radujem se. Kamo srece svuda tako da rade. I ja sam to prosla pa zato te i pitam. Pozz i sad samo akcija hehe

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 2481
27.10.2012 10:40:12   
dunja RR
Verka super user posted image

Ko ti je taj Zoki, jel privatnik?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 2482
27.10.2012 10:50:50   
17 joka
user posted image user posted image a tacno znam da cu opet plakati od srece jedva cekam da uzivamo u tvojojuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2483
27.10.2012 11:05:30   
Anoniman
verka, super za rezultate! a iz dr usta u tamo neke usi i u tvoju matericu pa da dodje mamina cera! user posted image

Direktna veza do poruke: 2484
27.10.2012 12:19:53   
Verolina

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Verka super user posted image

Ko ti je taj Zoki, jel privatnik?

Aha. Privatnik.user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2485
27.10.2012 12:20:18   
Verolina
Joko, Ksenouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2486
27.10.2012 16:37:34   
Jole84
Verka jupiii za divne vesti user posted image user posted image A sada u akciju,nadam se da ti je laknulo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2487
28.10.2012 21:32:44   
nata11
Vero tek sada vidim rezultate super user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2488
28.10.2012 21:34:07   
Verolina
Jeste, laknulo mi je. Veceras udaram prvi iksic na grafuuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2489
28.10.2012 21:49:12   
milenatea
Verka, kako se osecas nakon produvavanja, jel te bolucka stomak?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2490
28.10.2012 21:50:38   
Verolina
Ne. Ne boli me nista,samo sam imala juce i danas blago ruzicasto krvarenje. To je od onih stipaljki sa grlica.

Direktna veza do poruke: 2491
28.10.2012 21:53:29   
milenatea
Hvala Bogu da je tako user posted image

joooooooj ne pricaj mi ni o kakvim stipaljkama, iglama i ostalim instrumentima, jezim seeeeuser posted image
meni jutros stiglauser posted image sutra zovem da zakazem dzaranjeuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2492
28.10.2012 21:54:58   
Verolina
Milena, napisala sam vec, ne stipa tebe nista, nego imas osecaj kao kad treba da dobijes. Igle nema, tj. ne ide u tebe.user posted image

Direktna veza do poruke: 2493
29.10.2012 9:20:32   
sandrina 85
Verka user posted image user posted image user posted image a sad u akciju user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2494
1.11.2012 17:51:15   
margom
Devojke veliki pozdrav i od mene, jos jednog kandidata za HSG a kasnije mozda i IUI. Pre par dana sam zavrsila potrebne preglede (ginekoloski, kolposkopski, sve ok) i uzet mi je bris i PAPA. Nakon pregleda doktorka je preporucila HSG pre ikakve pomisli na IUI, jer kako kaze dzaba bi bacali pare dok ne znamo stanje jajovoda.
Procitala sam Verolinino iskustvo pa me zanima, gde je ona radila, sta preporucujete po pitanju anestezije, privatno ili drzavno itd.
Zelim vam svima da sto pre ugledate user posted image i uzivate u svojim user posted image !

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 2495
1.11.2012 22:13:06   
ANDJEELA
margom prelistaj moje poruke,ja sam radila 01.10. privatno u N.Sadu,super sa anestezijom,kratko traje,sutradan normalno otisla na posao.. Veliki pozdrav i ako treba neki savet-slobodno- tu smo da pomognemo.user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2496
1.11.2012 23:20:30   
margom
Andjela user posted image za odgovor i podrsku, puno mi znaci. Ja imam opciju da preko veze odradim HSG na dva mesta (Narodni front i Dragise Misovic,tamo mi rade tetka i sestra), ali nesto ne volem da mesam familiju, znas kako se kaze, sa familijom pij' i jedi, al pisla nemaj, user posted image .... Ne znam, jos cu razmisliti, sve zavisi i od toga da li bi me odmah pustili kuci i da li daju tu plitku anesteziju. Ako krenu nesto da tupe, eto mene kod privatnika. Nego, jos jedna me stvar zanima, koliko ste vi devojke placale privatno HSG, i da li ste sve radile klasican HSG ili onaj ultrazvucni.

Veliki KISS za sve devojke koje su istrajne u borbi da dobiju male, nestasne i nadasve neodoljive user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2497
2.11.2012 8:57:29   
Verolina

IZVORNA PORUKA: margom

Nego, jos jedna me stvar zanima, koliko ste vi devojke placale privatno HSG, i da li ste sve radile klasican HSG ili onaj ultrazvucni.

Radila sam privatno UZ HSG, bez anestezije i platila 20000. Proslo je ok, sa malo bola.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2498
2.11.2012 23:05:11   
ANDJEELA
margom poslala sam ti pp

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2499
3.11.2012 10:18:27   
nata11
Ja klasican HSG sa kratkom anestezijom platila 9.000 dinara. E sada zadnji dr kod koga sam isla mi je nasao primedbu na HSG da se vide rezultati ali da je 'lose odradjen' sta god mu to znacilo. Sada da li je lose odradjen ili to je to cisto njihova doktorska zavist nemam pojima, bitno mi je da znam rezultate i da sam super prosla bez ikakvog bola.

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here