|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
29.9.2012 23:15:49   
ANDJEELA
Drage moje,evo i mene konacno na forumu,pisala sam vam privatne poruke,ali vam nisu stigle,verovatno mojom greskom.Samo da vam javnem da sam bila u betaniji,dr kaze da je prolaktin samo povecan ujutro,to je po njenom misljenju u redu,uhvatio je nocni prl i bitno je da nemam tumor,tako da je meni sada u ponedeljak 01.10. zakazan hsg,naravno privatno,kao i degu sto je uradila,tako cu i ja na istoj klinici,cak mi je dr saopstila da nemoram da ponovim nalaze od briseva,jer su mi prosli mesec bili u redu,pa koristim nalaze od pre mesec dana.Jedino sam insistirala da se radi na kraju ciklusa i dr je intervenisala kod sestre i zakayala mi je 8dc!Verujte mi da mi nista vise nije bitno-samo da odradim konacno,toliko sam pala u neku depresiju,sigurno me vi razumete najbolje.Degu ako mozes napisi mi za koliko je vremena je zavrseno to snimanje i da li treba da ponesem nesto od licnih stvari,jer si ti radila u istoj ordinaciji? Da li treba da odlezim popodne,u utorak moram na posao,pa razmisljam o svemu... Ljubim vas puno sve i javljam vam u ponedeljak popodne rezultate.

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 2376
29.9.2012 23:24:26   
maca821
Ja sam radila HSG, ne moraš ništa da nosiš od ličnih stvari, bar ja nisam nosila. Radi se kratko, pod opštom anestezijom i ništa ne boli posle, jedino malo krvariš, neko manje neko više. Bez brige. Srećnouser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2377
30.9.2012 0:01:08   
ANDJEELA
maco821hvala punouser posted image Bas me uhvatila neka frka od te anestezije,ali valjda ce biti ok kad traje kratko..Bitan je rezultat snimanja...

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 2378
30.9.2012 0:12:38   
degu
Andjela nemoj da se plašiš i Maca je išla u istu ordinaciju user posted image
Ponesi samo uloške a anestezija je takva da ćeš bukvalno misliti da još nisi ni zaspala i biće gotovo. Ja sam bila prestravljena od anestezije i kad su mi rekli da je gotovo ja nisam verovala user posted image
Potpuno ćeš se osećati normalno odmah, nema nekog mućenja svesti. Odleži taj dan, sutradan ćeš biti kao nova. Ništa te neće boleti, tek kasnije kad te pusti anestezija možeš osetiti blage menstrualne bolove.
Srećno draga user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2379
30.9.2012 0:22:06   
ANDJEELA
degu hvala puno,mnogo mi znaci svaka tvoja rec u poruciuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2380
30.9.2012 0:24:10   
degu
user posted image
I javi nam rezultate, držimo fige da budu odlični user posted image

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2381
30.9.2012 0:39:26   
ANDJEELA
Naravno da se javljam cim zavrsim,pa ja i nemam sa kim da se posavetujem,sem sa vama drage moje,mnnoooogoo mi znaciteuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2382
30.9.2012 11:41:42   
nata11
Andjela evo da podelim ia ja pozitiv iskustva sa HSG-a sa tobom. Ja sma radila sa nekom anelgozom (nije potpuna anestezija) ali sto kazu ostale cure toliko brzo se odradi da bukvalno samo sto te uspavaju odma te bude. Da, ponesi uloske i to je to. Ja sam bar odmah isla kuci i ni jedan jedini lek protiv bolova nisam popila, toliko sam dobro prosla. Bice sve OK, drzim ti palceve za dobre rezultate.

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2383
30.9.2012 21:48:29   
ANDJEELA
Nato hvala puno na podrsci,nadam se da ce biti ok,javljam sutra rezultateuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2384
30.9.2012 21:55:14   
Verolina
Drzim fige. Javi rezzultate.

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2385
1.10.2012 9:52:18   
maca821
Držimo figeuser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2386
1.10.2012 19:24:09   
nata11
Andjela kako je proslo?

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 2387
1.10.2012 22:07:53   
ANDJEELA
jjjuuuuuuuuuuuppppppiii,evo stizem najdraze mojeuser posted image nalaz u redu,sada cu sve napisati,pa vi javite da li je sve ok,jer ja nemogu jos da poverujem. kontrast ispunjava cavum uterusa koji je pravilnog trouglastog oblika,ravnih ivica. Cervikalan kanal pravilan. Kontrast ispunjava obe tube i izliva se u trbusnu duplju.U ampularnom delu leve tube kontrast se duze zadrzava. Nema opstruktivnih promena na unutrasnjim reproduktivnim organima. Hsg je stvarno totalno bezbolan,mislim da je trajalo dve sekunde,nista neboli. Jedva sam docekala da dodjem kuci da vam se javim. Hvala od srca svima na podrsci,mnogo mi je znacilouser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2388
1.10.2012 22:08:52   
Verolina
Je l' si radila sa anestezijom?

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2389
1.10.2012 22:09:12   
maca821
Andjela divno, drago mi je da je sve okuser posted image

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2390
1.10.2012 22:15:01   
nata11
Andjela super rezultat i draho mi je da je brzo proslo. Odmori malo izvali se u krevet i kuliraj i neces imati nikakvih problema.

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 2391
1.10.2012 22:17:36   
ANDJEELA
Verolina,da sa anestezijom,samo sam se skinula do pola,legla na sto i mislim da je sekund prosao,kaze dr gotovo,da nepoverujes,i odem do wc posle da stavim ulozak,kad ja pogledah u gacice,on vec tu,a ko je stavio nemam poimauser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 2392
1.10.2012 22:20:33   
maca821
Andjela oni su ti stavili, tako su i meni, kad sam se probudila već je bio tuuser posted image

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2393
1.10.2012 22:21:02   
Verolina
Doktor ti je obukao donji ves? Sjajnouser posted image user posted image
Mene ceka HSG. Ne znam koliko dugo spavas? Ne pitah to macu i degu, one su to davno obavile.

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2394
1.10.2012 22:22:23   
maca821
Spavaš jako kratko, to se zove analogna anestezija, tj.plitka. Ja nisam ni skontala da sam spavalauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2395
1.10.2012 22:25:11   
nata11
Ja sam spavala isto tako 10 minuta i doktorka anesteziolog me je obukla i stavila ulozak, bas je bila fina.

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 2396
1.10.2012 22:25:50   
Verolina
Uh, pa dobro. Nadam se samo da necu pricati i pod anestezijom. S obzirom na to sto pricam, ne bi valjalouser posted image
Andjela, bas mi je drago sto je sve proslo ok.user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 2397
1.10.2012 22:49:15   
ANDJEELA
Verolina mislim da traje 10 minuta,ali stvarno kao da je sekund. Ja sam dobila i dovicin da pijem.. Ko zna sta sam ja isto pricala,ali svi su tako ljubazni kad placas privatno,prosto nemam reciuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2398
1.10.2012 22:51:00   
Verolina
Andjela bitno je da je sve ok.
Je l' ides na neke dalje analize?

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2399
1.10.2012 22:59:01   
degu

IZVORNA PORUKA: ANDJEELA

jjjuuuuuuuuuuuppppppiii,evo stizem najdraze mojeuser posted image nalaz u redu,sada cu sve napisati,pa vi javite da li je sve ok,jer ja nemogu jos da poverujem. kontrast ispunjava cavum uterusa koji je pravilnog trouglastog oblika,ravnih ivica. Cervikalan kanal pravilan. Kontrast ispunjava obe tube i izliva se u trbusnu duplju.U ampularnom delu leve tube kontrast se duze zadrzava. Nema opstruktivnih promena na unutrasnjim reproduktivnim organima. Hsg je stvarno totalno bezbolan,mislim da je trajalo dve sekunde,nista neboli. Jedva sam docekala da dodjem kuci da vam se javim. Hvala od srca svima na podrsci,mnogo mi je znacilouser posted image

Bravo draga user posted image user posted image

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here