Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.6.2012 21:42:13
|
|
|
|
degu
|
Maraj navijam za super hsg nalaz Nato važno da si se hlamidije rešila, uništićemo i te bacile, ma nisu oni jači od svih nas
< Poruku je uredio degu -- 11.6.2012 21:43:02 >
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 12.6.2012 13:15:31
|
|
|
|
daca77
|
Maraj, navijam za dobar rezultat Nata, bas mi je zao... . Znam kako to izgleda...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 12.6.2012 15:21:50
|
|
|
|
Maraj
|
Drage, hvala vam puno. Isla sam jutros u 6 da izvadim krv, za one silne nalaze i dala urin. Otisla sam na posao sve je bilo OK osim malog nerviranja u redu sa penzionerima... Elem, odem ja na posao i lose mi je strasno krece da me obliva znoj drhtim, a osecam da gorim, kapci su mi teski, ma uzas. Nekako dodjem kuci, izmerim temperaturu 38,4. Jutros sam merila, bila je 36,4.Da l' je moguce da je od vadjenja krvi? Popila sam brufen, rucala, sada osecam da mi spada, ali nije skroz. Bas sam se uplasila da nije neki virus, posto mi je vecina djaka bolesna... Samo da mi ne odloze HSG... Zaboravila sam da kazem da nisam stigla da doruckujem...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.6.2012 8:38:15
|
|
|
|
Maraj
|
Imam jedno pitanje, za vas... Posto treba da radim hsg za 5. dana, tacnije 19. A, ja sam se izgleda razbolela, spustam T sa paracetamolom, i grlo je pocelo da me boli... Hoce li mi raditi hsg ako spustim T do utorka. Strah me zbog anestezije, da ne pristanu da mi rade... Kakva je anestezija u Frontu? Mislim, kakvog tipa? Jer intubiraju onu cevcicu do pluca, ili kako...? Hvala...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.6.2012 8:48:05
|
|
|
|
daca77
|
Maraj, ne znam kako rade u frontu. Ja sam radila privatno, u kratkotrajnoj anesteziji. Spavala sam ukupno 20-ak min. i nije bilo pripreme, tipa klistiranje, ne uzimanje hrane i sl. Sve normalno, cak sam i rucala par sati pre snimanja.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 15.6.2012 8:24:34
|
|
|
|
Maraj
|
Izgleda da od mog HSG-a nece biti nista ni ovaj mesec. Imam izgleda grip, pijem panklav. Mada, dobila sam odobrenje od interniste, ali kada sam pricala sa rodjakom koja je anesteziolog, ona mi kaze da nikako ne smem u anesteziju jer treba da prodje minimum 4 nedelje od neke infekcije, rekla mi je da moze da dodje do spazma larinksa i dr organa. Tako da najverovatnije nista. Jedino kada bi hteli u Frontu da mi rade na zivo, i na to bi pristala samo da vise prodje i taj HSG. Ako ne, pa bice naredni mesec...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 15.6.2012 9:30:11
|
|
|
|
daca77
|
Maraj, bas mi je zao...ali, bolje sacekaj, ako tako stoje stvari...Ipak tamo uvode u opstu anesteziju...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 15.6.2012 22:05:03
|
|
|
|
degu
|
Maraj Ovaj mesec nas nešto neće, biće bolji sledeći
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 16.6.2012 20:23:25
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj,baš bezveze se pogodilo,ali samo strpljivo,ljubim te
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.6.2012 12:31:06
|
|
|
|
nata11
|
Ja jos cekam rezultate hlamidije iz krvi a sekret mi se opet povecao znaci opet nista. Necu ni da radim briseve kad sam sigurna da nece biti OK za HSG :(
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.6.2012 13:43:31
|
|
|
|
sandrasrki
|
RADILI SMO SVUDA SPERMOGRAME I UVEK JE ISTI REZULTAT PA SE PLASIM DA NECU MOCI DA RADIM NI VTO POSTO MI JE DOKTOR TO VEC NAPOMENUO,DA MOZDA SA NJEGOVOM SPERMOM TO NECU MOCI. A STO SE TICE HSG NADAM SA DA CE PROCI SVE OK
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.6.2012 20:43:34
|
|
|
|
Maraj
|
Drage, samo da vam javim da sam se cula danas sa dr, rekao mi je da sutra dodjem u Front, i ako sam bila bolesna prosle nedelje, tako da mozda i uradim sutra HSG. Malo me uhvatila trema... Javicu vam sutra, kako je bilo... Uff...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.6.2012 21:35:24
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj jeeee Držim palčeve,biće sve ok draga Javni sutra utiske
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.6.2012 22:01:35
|
|
|
|
degu
|
Maraj videćeš da je HSG mala maca za nas hrabrice :*
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.6.2012 22:28:40
|
|
|
|
branki*
|
maraj,ne brini,drzim palceve da sve bude u redu
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.6.2012 7:21:35
|
|
|
|
daca77
|
Maraj, drzim palceve Ne brini, videces da to nije nista...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.6.2012 9:30:46
|
|
|
|
nata11
|
Maraj
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.6.2012 13:42:47
|
|
|
|
sandrasrki
|
Draga javljaj kako je bilo ja treba da radim sredinom jula ako sve bude ok. Trenutno pijem neke lekove pa mislim da cu morati da ponovim sva briseve a koliko sam samo para dala.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.6.2012 13:53:20
|
|
|
|
sandrasrki
|
Maraj i ja treba da radim u frontu i meni su rekli da je to totalna anestezija tj injekcija koja traje sat vremena, medjutim ima devojaka koje su to isto radile u frontu ali sa lokalnom. Izgleda da je kod svakog drugacije
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.6.2012 14:37:55
|
|
|
|
sandrasrki
|
Drage htela sam vas jos nesto pitati. Da li neka od vas zna da li antidepresivi uticu na vrsenje hsg i da li ce uopste hteti da mi rade. Znam da te lekove nebi smela da pijem sobzirom da idem na vto ali ovu terapiju nesmem prekidati.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.6.2012 14:39:16
|
|
|
|
hanka
|
Maraj
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2012 13:57:40
|
|
|
|
sandrasrki
|
pzdrav devojke ima li nesto novo kako teku pripreme za hsg
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2012 14:00:40
|
|
|
|
sandrasrki
|
Maraj jesi li radila hsg u frontu kako je proslo. POZDRAV
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2012 15:26:54
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav drage, evo i mene.Radila sam hsg u Frontu. Juce 19.6 sam se javila u pola 8, dok su me smestili u sobu, bilo je oko pola 10. I onda sledi cekanje na HSG. Poveli su me oko 11 do sobe gde se radi intervencija. Nista strasno. Ja panicar naravno oduzela sam se... Legnes na sto, stave ti malu braunilu u ruku, spricem ubrizgaju anesteziju i ja se vise niceg ne secam. To je to sto se tice procedure. Jako brzo traje oko 10 min. E a sto se tice nalaza, meni pise ovako: Kavum uterusa trouglastog oblika, ravnih ivica endometrijuma. Obe tube se ne projektuju i ne propustaju kontrast u trbusnu duplju. Savet: Laparaskopija Ovaj nalaz me bas dotukao jer ovo nisam ocekivala, al sta da se radi. Kad se mora nije tesko...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2012 16:48:33
|
|
|
|
daca77
|
E bas mi je zao, Maraj... A ja se pitam zasto meni niko nije pomenuo laparo, a samo mi je leva tuba neprohodna
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?