Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.5.2012 8:06:38
|
|
|
|
Maraj
|
Da naprave 3 rupice. Jedna je preko pupka, a dve su sa strane negda gde su jajnici. Traje oko 30-ak min. zahvat i odmah posle toga se bacas na muckanje. Ja sam radila pre 4 ipo god. evo nista se ne vidi, tek tek kad se zagledam vidi se mali oziljak-ova dva sa strane, na pupku se nista ne vidi
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.5.2012 8:12:35
|
|
|
|
daca77
|
Cime se ja zaludjujem, ali sledi glupo pitanje...ta 2 reza su bas nisko ili ne? Prolupala sam, pa bih i o izgledu da vodim racuna ...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.5.2012 8:17:51
|
|
|
|
Maraj
|
otprilike naspram pupka-ulevo i udesno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.5.2012 8:19:18
|
|
|
|
Maraj
|
daco, kazem ti meni se stvarno nista ne vidi. To su toliko mali rezovi. Mikroskopski ulaze tako da je stvarno mali rez
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.5.2012 8:20:05
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, draga...necu vise da nagadjam, vec cu morati da se vidim sa dr u Le i dogovorim o daljim koracima.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.5.2012 8:22:43
|
|
|
|
Maraj
|
najbolje ti je tako, da se posavetujes sa jednim ili vise dr. Jedna moja prijateljica je isto laparaskopski operisala cistu na jednom od jajnika, za par meseci odmah je zatrudnela, evo devojcica ima god. dana... Ne znam sta je za tebe najbolje al hocu da kazem da i laparaskopija ima svojih prednosti...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.5.2012 9:07:16
|
|
|
|
hanka
|
Daco dok ne odes na konsultacije mozes samo da razbijas glavu,laparaskopija ima svoje dobre strane a za oziljke ne brini.Ja se nadam da cu svoje osuncati ovog leta
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.5.2012 13:03:15
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke i ja planiram da idem na hsg, pa me zanimaju detalji, procedura, gde ste radile, ja sam mislila u frontu?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.5.2012 14:05:27
|
|
|
|
branki*
|
moji rezovi se uopste,ali uopste ne vide.cak ni ja ne mogu da ih uocim,proslo je 2 godine od intervencije.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.5.2012 23:11:17
|
|
|
|
Cuftas
|
Daco, drzim ti palceve, mozda su taj jajovod sad produvali, a i ako nisu, sredice ti to na laparo. Nemoj samo da se brines mnogo
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.6.2012 9:19:23
|
|
|
|
nata11
|
Daco kada mozes molim te odgovori mi na PP posto idem na istu kliniku na HSG
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.6.2012 9:47:51
|
|
|
|
daca77
|
nato, pa juce sam ti odgovorila na pp
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.6.2012 9:54:20
|
|
|
|
nata11
|
daco nemaaa je kod mene ali nije ni bitno reci mi jesti ti zadovoljna klinikom i doktorom, jel bilo nekih priprema pre hsg, koliko se lezala posle toga?
< Poruku je uredio nata11 -- 1.6.2012 10:02:48 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.6.2012 11:55:58
|
|
|
|
Ricola
|
Dacoooo... Moj savet: Muuuuckajjjjjjjjjjj
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.6.2012 11:59:26
|
|
|
|
micaubica
|
ricola
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.6.2012 11:59:56
|
|
|
|
daca77
|
Rikola, mislis na ovaj ciklus? Danas mi je 10 dc...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.6.2012 12:12:37
|
|
|
|
Ricola
|
I to svaki drugi dan..... Pokusaj izbaciti iz glave sve Samo se usredsredi na uzivanje, kao na pocetku svoje veze, kad nisi razmisljala ni o cemu o cemu sad razmisljas, posveti sebi vreme,ureduj se, setaj, i na kraju muuuckajjjjjj.....
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.6.2012 18:41:36
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco ricola je u pravu, muckaj narocito ovaj ciklus !! Ako je tuba prohodna, sanse su najvece upravo posle HSG a.... Malenac je zatrudnela u HSG ciklusu i jos neko ali ne mogu da se setim
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.6.2012 20:35:02
|
|
|
|
Jole84
|
Daco super mila što si prebrinula to,baš mi je drago,čekaj još par dana pa onda mućkaj punom parom
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.6.2012 21:22:28
|
|
|
|
daca77
|
Ok, drage, poslusacu vas Nego, jos jedan dokaz moje izopacenosti je i taj da sam ja krvarila jako malo samo 2-3h nakon HSG-a. Sada, nakon 3 dana pocinjem opet...jeste da je u tragovima, ali ima Nadam se da mi nece poremetiti muckanje, jer mi je danas 10dc.
< Poruku je uredio daca77 -- 1.6.2012 21:23:13 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 6.6.2012 16:31:43
|
|
|
|
Snekile7
|
Drage devojke, trebala bi i ja da idem na hsg zbog iui, zanimaju me detalji, kakav je sistem kada se ide privatno, a kako kada se ide drzavno, vidim da spominjete neko muckanje, o cemu se radi, nisam bas najupucenija....
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.6.2012 13:42:28
|
|
|
|
Maraj
|
Drage, samo da vam javim, bila sam danas u frontu, zakazan mi je HSG za 19.6. uhh. Sad mram da jurim krv, urin, krvnu grupu i uput od interniste... Odoh da iscitam unazad, sta ste pisale...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.6.2012 16:21:03
|
|
|
|
hanka
|
Maraj
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.6.2012 16:25:43
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj držimo palčeve
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.6.2012 21:24:16
|
|
|
|
nata11
|
Maraj ja sam danas uzela rezultate nema vise hlamidije ali nista od HSG opet imam neke bacile :(
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?