Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 9:00:45
|
|
|
|
mali_mis
|
Ljiso bas si slatka. I imas jako lepo kosulju, boje su extra
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 9:33:52
|
|
|
|
doktorkakristal
|
LJISO bas izgledas mladoliko
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 9:56:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Miso dovna si, bas mladoliko izgledas Evo jedne moje
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 10:07:30
|
|
|
|
branki*
|
zenske,super ste mi znam vas vec ovako virtueleno..ljiso,zene su u pravu,stvarno izgledas kao da ti je 20!bas pozitivna slika! unina,standardno zgodna!sandale mi se bas svidjaju!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 10:11:10
|
|
|
|
vonavoj
|
UM
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 10:12:36
|
|
|
|
bubulence
|
eto ,i ko bi rekao da ovo prelepo dete jede po 4 pice, 16 palacinki i 2 torte na dan
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 10:24:57
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: bubulence eto ,i ko bi rekao da ovo prelepo dete jede po 4 pice, 16 palacinki i 2 torte na dan Zaboravi i po koje rolovane pecenje home made
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 10:29:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala devojke Ovo mi je bila varijanta jucerasnja za crkvu, u haljini sliku postavljam kasnije Hvala Branki i meni su se bas dopale!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 10:36:02
|
|
|
|
Ludachica
|
Evo i ja sebe da vam okacim iako ste me vec videle na temi slike trudnickih stomaka
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 11:08:42
|
|
|
|
bubulence
|
ludacice bas si mlada
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 11:20:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Extra izgledas , mlada mama. ..izgleda da sam ja ovde sve zamisljala kao starije i punije , mozda i brkate hahahaha
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 11:25:36
|
|
|
|
emicaa
|
Sve ste divne da vas ne izdvajam i nabrajam,i sve se potpuno drugačije od onog kako vas zamislim
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 12:55:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo jedne u haljini, ne svidja mi se kako sam ispala, ispala sam debela, a ova gornja slika i donja su od istog dana, tj. juce
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 13:19:46
|
|
|
|
Ludachica
|
Hahahhaha mlada kao rosa u podne sa 33 godine pune za 3 meseca
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 18:20:32
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Danas smo malo uzivali u set_nji
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 18.9.2014 18:21:12 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 18:28:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ipo bas si lepa, nikada ne bih rekla da si trudna
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 18:28:38
|
|
|
|
branki*
|
ipo,super si ne bih nikad rekla da si trudnica ,uopste se nisi popravila.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 18:31:55
|
|
|
|
Ipokrisia
|
hvala devojke! A ja jos stala iz profila kao da se vidi stomak ova kosulja je takvog kroja da se ne primecuje, ali kad je nesto uze vidi se bas stomacko. Slikacu za koji dan u nekoj drugoj garderobi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 18:41:52
|
|
|
|
anita
|
Ipo prelepa slika. Prava si manekenka
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 19:31:10
|
|
|
|
Ipokrisia
|
hvaaala Anita !!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 19:37:34
|
|
|
|
Torbica
|
Da se i ovde okacim! Ipo, preslatka!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 19:57:06
|
|
|
|
Cakana84
|
Torbi, svaka čast za liniju. Ipo sam videla u nekoj temi, jako lepa i mladolika, sa stilom i ukusom. Isto mislim i za UM i Branki. Stvarno ne volim da prosipam komplimente svima redom, ali za vas zaista ovo mislim. Juče sam gledala slike sa RR druženja u Nišu. Klarita i Šerpica su me baš prijatno iznenadile, lepotice prave. Mala Elena takođe. Nemojte da mislite da za ostale smatram da su manje atraktivne , taman posla, svako od nas ima nešto posebno i zanimljivo, samo iskreno kažem ko mi se najviše istakao. Idem da protrčim unazad kroz temu.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:06:30
|
|
|
|
17 joka
|
Ipo, ma prava manekenka, bas da vidim taj majeni stomacic Torbi, ma prelepa si draga
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:15:31
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Sad kad Cakana rece za te slike iz Nisa prvi put sam sad videla tamo neke devojke, Anita- lepota stvaaarno! bese 3 bebe? nikad se ne bi reklo, bas si super! Cakana, hvala na komplimenitma, ja tebe nisam videla ni u jednoj temi stavi i ti neku slicicu Torbica- zgodnica, posle 3 deteta izgledati tako covek samo moze da pozeli i da se ugleda!! i da ima motiv da isto dobije tako 3 prelepa andjela i da ne misli da ce to umanjiti zenstvenost ! Jole, hvala puno! ce da uslikamo i taj stomacic malo bolje UM, sam videla i pre, mlado divno lepo bice, svidja mi se kako se ona i cerkica lepo umode i vidi se da je dobrica nekako
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 18.9.2014 20:22:24 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:18:00
|
|
|
|
Štetica
|
Torbice ja o takvoj liniji mogu samo da mastam. Zeno izgledas kao 1000000 dolara. Troje dece i svi oni gurmanluci sto spremas,pa ja bih bila kao slonica Mica. Serpica i ti ste moji idoli
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.