Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:18:27
|
|
|
|
madre
|
UM, skroz si mi sik u ovim pantalonama i sakou
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:24:10
|
|
|
|
wivern
|
Kakve ste sve zgodnice , nisam luda pored vas da kacim svoju fotku samo da se blamiram .
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:28:26
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Sad kad Cakana rece za te slike iz Nisa prvi put sam sad videla tamo neke devojke, Anita- lepota stvaaarno! bese 3 bebe? nikad se ne bi reklo, bas si super! Cakana, hvala na komplimenitma, ja tebe nisam videla ni u jednoj temi stavi i ti neku slicicu Torbica- zgodnica, posle 3 deteta izgledati tako covek samo moze da pozeli i da se ugleda!! i da ima motiv da isto dobije tako 3 prelepa andjela i da ne misli da ce to umanjiti zenstvenost ! Jole, hvala puno! ce da uslikamo i taj stomacic malo bolje UM, sam videla i pre, mlado divno lepo bice, svidja mi se kako se ona i cerkica lepo umode i vidi se da je dobrica nekako Ipo, jeste u pitanju su tri Hvala punooo
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:28:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ipo, mrsavice , super izgledas ! Torbice, lepa linija, a haljina nije moj ukus zbog crvene boje ali model super! Cakana hvala na komplimentu , cenim Cekamo tvoju sliku!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:29:37
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Wiv!!!! ne zeeeezaaaj daaaaj, da a mi cmeo u 9. mesecu sve biti sa strukom samo tako nije isto beba 200g i beba 4kg!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:32:33
|
|
|
|
madre
|
eno je na 17oj strani
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:39:23
|
|
|
|
wivern
|
Cuti jos nije stigao do 4kg Meni je sa 18 nedelja stomak vec isao ihahahaj ispred mene, prvo on pa posle 10 sec idem ja Madre posto kosta da povuces post
< Poruku je uredio wivern -- 18.9.2014 20:40:36 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:46:44
|
|
|
|
Ipokrisia
|
a pa znam tu slikicu sa 17.strane, tad sam i videla kako super izgled ai nije mi jasno sta se sad krije, covek da poludi!! pogotovo sto je slika od 20.avguta znaci nema sanse da se nesto puno promenilo za manje od mesec dana!
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 18.9.2014 20:48:15 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:50:28
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, ti si bas lepojka i nemoj tu da vrdas nego daj slicicu
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 20:56:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Wiki će dobije po guuuuzi Ipo meni nešto u glavi da si fenomenalna prirodna. Bez šminke
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:00:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre UM, skroz si mi sik u ovim pantalonama i sakou Hvala Madre Hvala i tebi Cakana daj sliku da tebe vidimo, pa da te negde udomimo Hvala Ipo na komplimentu Wiw daj ne lazi, profina na fb i na RR ti je divna, a i sada si divna trudnica, prosto zracis
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:02:22
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Wiki će dobije po guuuuzi Ipo meni nešto u glavi da si fenomenalna prirodna. Bez šminke a jeste, ono kad sam postavljala jednu "svadbarsku" i jednu prirodnu, tu si me videla verovatno...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:11:53
|
|
|
|
Cakana84
|
Udomila sam se, ali se nisam registrovala. Juuu, da ne ispadne da tražim muža pa da me dragi nikada ne oženi. Pisala sam u temi 20 najboljih...jezik mi brži od pameti. Staviću sa FB-a neku sliku.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 18.9.2014 21:13:33 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:15:21
|
|
|
|
wivern
|
E bre prave ste one...one...zene...ne moze covek ni da vam da kompliment odmah sve skacu da uzvrate
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:22:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Sve ste mi predivne. Sijate Ipo prava si mackica
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:25:48
|
|
|
|
doktorkakristal
|
sve zgodnice kako ja nisam videla KLARITU na tomm druzenju
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:29:28
|
|
|
|
Cakana84
|
Valjda sam dobro videla i pročitala šta je Mod pisala za svaku sliku. Klarita javi se. Je l' si ti ona plavuša sa vezanim repom?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:33:51
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Evo i nas tri od danas. Pre druzenja sa rr devojkama. Slika je malo mutna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:35:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Imas je na ispijanju kafe u Niš ! Plavusica , mlado devojce ! Cakana , znaci nasla si gde ces se udomis ? Sta mi znaci slika na fb , ja nikoga nemam za prijatelja. Daj ovde. Evo i ja cu kasnije
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:38:29
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Valjda sam dobro videla i pročitala šta je Mod pisala za svaku sliku. Klarita javi se. Je l' si ti ona plavuša sa vezanim repom? Ako mislis na plavusu u prugastom dzemperu nije, to je Jole. Sanjalice vas tri ste prave smizle
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:42:29
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjialice ma lepote
< Poruku je uredio 17 joka -- 18.9.2014 21:43:07 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:44:24
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Sanjalicaaaaa nisam ni tebe ranije videla! divnoca, sta da kazem! Jel smem da te pitam gde si kupila tu tunikicu,jaaako je lepa! Takodje ne mogu a da ne primetim kako ste uredili hodnik lepo, bas lepa ideja! izvini al ja tako uvek, sve opazam
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 21:44:45
|
|
|
|
branki*
|
sanjalice,trudnice nasa,divne ste vas tri devojke cakana,puno hvala
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:05:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice divna si Cakana, Mala E cekamo slcice
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:14:06
|
|
|
|
bubulence
|
aaa sanjalicu sam danas videla uzivo, mackica jedna prava
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.