Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.8.2014 10:52:54
|
|
|
|
bubulence
|
prijatelji se vole na nevidjeno ... UM ima da ga slikam bez peskirceta i da ti posaljem
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.8.2014 10:55:13
|
|
|
|
Anoniman
|
hahhaha Bubi, nemoj tako, znas da je i Branki izrazila zelju i jos mnoge druge, bice posle ljubomorne, bolje da ga ne vidim ahahhahaha
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.8.2014 10:57:03
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Unina mama, ja sam '86. godište -matorka kad ti kažem Prijatelj i prija se vole, jesi vidjela kako mi je fin prijatelj ako si ti matora, šta mi starije da kažemo???? Mene kad pitaju, ja imam 23 godine
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.8.2014 11:02:53
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence prijatelji se vole na nevidjeno ... UM ima da ga slikam bez peskirceta i da ti posaljem hocu i ja te eksplicitne fotografije!posle mozemo zajedno da komentarisemo okrugli sto! trco,ja kazem da sam sad u najlepsim godinama
< Poruku je uredio branki -- 21.8.2014 11:04:52 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.8.2014 11:18:20
|
|
|
|
bubulence
|
a da otvorimo temu kako zamisljamo rr muzeve sa i bez peskira . trudnice bi bile najaktivnije. a za moju priju mogu da kazem da je ona jedno veliko nezno romanticno dete ...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.8.2014 11:21:30
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Tu sam ja odavno, nisam menjala nick, samo avatar, vi ste vec bile pred porodjajem kada sam ja dosla 2011, ali sam ispartila svaku od vas koja se poradjala u julu, avgustu i septembru. Ja sam bila u tromesecju sa Vonavoj, posion eve, mali mis, vision, jance, poadija mara dacom.... E ja sam se par mjeseci posle porodjaja preselila, pa par mjeseci nisam imala internet, i ispala iz štosa Poslije počela da radim, dvoje djece, vrtić, itd, i zaboravila na RR.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.8.2014 11:23:47
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: branki IZVORNA PORUKA: bubulence prijatelji se vole na nevidjeno ... UM ima da ga slikam bez peskirceta i da ti posaljem hocu i ja te eksplicitne fotografije!posle mozemo zajedno da komentarisemo okrugli sto! trco,ja kazem da sam sad u najlepsim godinama Alo, žene... ObAbijte od mog prijatelja! Ček. je li ono ima tema RR muževi? Da okačim ovog mog deliju
< Poruku je uredio jabudic -- 21.8.2014 11:24:28 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.8.2014 11:24:56
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a da otvorimo temu kako zamisljamo rr muzeve sa i bez peskira . trudnice bi bile najaktivnije. haha,zamisljamo,zamisljamo unina,ti sto pre da zatrudnis i da dodjes ovamo kod nas! jabudic,samo ti kaci,posle ima i njega da zamisljamo a,videste,kako prija cuva svog prijatelja!
< Poruku je uredio branki -- 21.8.2014 11:28:30 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.8.2014 11:25:03
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a da otvorimo temu kako zamisljamo rr muzeve sa i bez peskira . trudnice bi bile najaktivnije. a za moju priju mogu da kazem da je ona jedno veliko nezno romanticno dete ...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.8.2014 11:33:05
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Unina mama, ja sam '86. godište -matorka kad ti kažem Prijatelj i prija se vole, jesi vidjela kako mi je fin prijatelj Ahahahaha, mladja si od mene sitnicavih 9 godina matorko
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.8.2014 11:37:33
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: jabudic Unina mama, ja sam '86. godište -matorka kad ti kažem Prijatelj i prija se vole, jesi vidjela kako mi je fin prijatelj Ahahahaha, mladja si od mene sitnicavih 9 godina matorko Ne sitničari, jedna k'o nijedna
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 22:29:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Evo i ja sebe da "okacim" , za sve vas drage koje ste me zamisljale ahahahah...Vise ne morate da me zamisljate
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 22:41:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bas si leeepaa ! Nisam te tako zamisljala .
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 22:42:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahah..Hvala Elena.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 22:50:27
|
|
|
|
Torbica
|
Ljisho!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 22:53:04
|
|
|
|
bubulence
|
ljiso kao da imas 18 godina
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 22:54:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ljiso kao da imas 18 godina Pre tri godine mi je prodavacica u maksiju trazila licnu kartu kad sam kupovala neki alkohol al srecom naisli moji djaci pa mi rekli vrlo sretno "Profesorka,profesorka..." Odustala prodavacica od legitimacije i nasmejala se a mene ubio blam u korpi sam alkohol
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 23:22:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Ljiso bas izgledas mladoliko i veselo Pozitivac
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 23:26:21
|
|
|
|
Žapkić
|
Ljišo, ja sam tebe skroz drugačije zamišljala. Divna si!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 23:28:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao zene uobrazicu se a kako ste me zamisljale? Bas me sad zanima. Dijana
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 23:34:03
|
|
|
|
Rosita
|
Uvek nasmejana :) A tek novosadski akcenAt :) slatka prija :*
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 23:37:59
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha a kako ste me zamisljale? Bas me sad zanima. ] Ako bas mora
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.9.2014 23:59:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja sam te zamisljala kao stariju, puniju i mozda sa cvikerima. Iskreno mene ste vec videle, niste imale vremena za mastu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 8:10:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ja sam te zamisljala kao stariju, puniju i mozda sa cvikerima. Iskreno mene ste vec videle, niste imale vremena za mastu pa ja jesam starija i punija i sa cvikerima hahahah... Imam preko 20 kg viska
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.9.2014 8:19:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Ako bas mora A tek posle ovog komentara MORA
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.