|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ?
20.8.2014 13:26:37   
17 joka
Bubi, lepojko user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 401
20.8.2014 13:34:25   
branki*
haa,bubi,to je ta slika posle koje sam isla unazad da trazim peskirceuser posted image
inace,jeste,devojke su u pravu,bas si lepa bubac i nekako si dobricauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 402
20.8.2014 13:45:17   
wivern
Ja sve zamisljak kao lepojke a kad vidim fotke onda sam zadovoljna svojim zamisljanjem. Ovde se ne zna ko je veca lepojka...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 403
20.8.2014 14:54:45   
wivern
Evo smo moja sestricina i ja, sto bi ona rekla ajde da se slikamo kao tetka i drugarica user posted image
user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 404
20.8.2014 15:01:08   
bubulence
o hvala devojke moje drage.
ma ja ne znam koja mi je lepsa od vas. sve ste tako divne, a sve sam vas potpuno drugacije zamisljala.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 405
20.8.2014 15:06:38   
Ipokrisia
wiiiv!!! user posted image fit sexy mammaa!!! Ne da ti lepo stoji stomacic, bas bas! Ja sam te po avataru zamisljala drugacije , da si drugaciji tip osobe, a sad kad te videh na slici bas mi delujes extra cool!! super si! user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 406
20.8.2014 15:07:48   
jabudic
Nekada smo se znali, ali pošto su sad tu "neki novi klinci", evo me:

http://www4.slikomat.com/13/0820/9k1-152477.jpg
http://www4.slikomat.com/13/0820/w7p-105598.jpg

Direktna veza do poruke: 407
20.8.2014 15:11:02   
Ipokrisia
Jabudic pa ti si bas mlaada a dvoje dece, svaka cast!!user posted image lepotu je suvisno komentarisati, slika sve govori! user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 408
20.8.2014 15:12:28   
jabudic
Hvala Ipokrisia,

Stara sam ti ja već :)

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 409
20.8.2014 15:13:34   
Ipokrisia
hahahahah e sad me nasmeja, da da vidim vec si pred penzijomuser posted image nesto si se zgurila i bore na sve strane user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 410
20.8.2014 15:15:41   
jabudic
Ma, matorka prava, već mi se obraćaju sa "teto":)

Direktna veza do poruke: 411
20.8.2014 15:21:23   
bubulence
e ja sam Wiv uvek povezivala sa Dzulijom Roberts, iz onog filma gde je glumi Vivien, devojku Ricarda Gira.
mislila sam da je crvena, visoka i mrsava user posted image . a ona zgodnica jedna.
ipokrisia prirodna lepotica...
a moja prija jabudica je mackica jedna, jedva cekam da rodi devojcicu koja ce biti ista kao ona!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 412
20.8.2014 15:35:21   
wivern
Hvala zenskaci
Bubulence bila sam do prosle godine narandzasta user posted image
Ahahaha Jabudic je matorka, a sta cu ja da kazem jos malo pa baba user posted image Odlicne fotke i super izgledas.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 413
20.8.2014 15:48:12   
branki*
wivern,ali uopste te nisam ovako zamisljala!skroz si pozitivna i bas delujes onako super i slatko.podsecas me najednu moju mnogo dobro drugaricuuser posted image
jabudic-lepa,nekako mi deluje misteriozno..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 414
20.8.2014 15:54:04   
17 joka
Wiv, divna si, ti bas fino stojiuser posted image

Jabudic super si,a da i devojke drage covek je mator onoliko koliko se matoro oseca a ne po godinama

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 415
20.8.2014 15:54:15   
jabudic
Hvala Branki, hvala svima.
jednostavnija sam nego što izgledam user posted image

ipokristia, zamalo da kazem pa znam te iz HN user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 416
20.8.2014 16:29:19   
Ipokrisia
Jabudic , nisam na zalost iz HN, cak ni ne idem leti u CG, mozda sam bila 1-2 puta u osnovnoj i srednjoj skoli... Medjutim obooozavam ljude iz CG, imamo jako dobre prijatelje iz Bara s kojima se vidjamo u Srbiji doduse svake godine, nikako da mi odemo dole, i ja ne znam, pa to je samo da se smejes 24 sata! user posted image Generalno volim ljude sa mora jer su duhoviti,pozitivni, bezbrizni...milina mi ih je slusati po ceo dan! I ovde u BG sam upoznala neke Crnogorke, moram da kazem da stvarno toooliku prirodnu lepotu i markantnost nisam skoro videla, a uz sve to i taj specificni nacin govora,duhovitnost, toliko podignu raspolozenje da to nije normalno user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 417
20.8.2014 16:54:37   
Anoniman
Jabudic kakva si macka!user posted image Nisam te zamisljala toliko mladoliku, i tako lepuuser posted image

Koje si godiste?

Bubi sta kaze prijatelj za priju?user posted image

Direktna veza do poruke: 418
21.8.2014 8:34:06   
jabudic

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Jabudic , nisam na zalost iz HN, cak ni ne idem leti u CG, mozda sam bila 1-2 puta u osnovnoj i srednjoj skoli... Medjutim obooozavam ljude iz CG, imamo jako dobre prijatelje iz Bara s kojima se vidjamo u Srbiji doduse svake godine, nikako da mi odemo dole, i ja ne znam, pa to je samo da se smejes 24 sata! user posted image Generalno volim ljude sa mora jer su duhoviti,pozitivni, bezbrizni...milina mi ih je slusati po ceo dan! I ovde u BG sam upoznala neke Crnogorke, moram da kazem da stvarno toooliku prirodnu lepotu i markantnost nisam skoro videla, a uz sve to i taj specificni nacin govora,duhovitnost, toliko podignu raspolozenje da to nije normalno user posted image

Takvi smo ti mi, Crnogorci, šta da ti pričam kad sve znaš user posted image

Direktna veza do poruke: 419
21.8.2014 8:36:09   
jabudic

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Jabudic kakva si macka!user posted image Nisam te zamisljala toliko mladoliku, i tako lepuuser posted image

Koje si godiste?

Unina mama, ja sam '86. godište -matorka kad ti kažem user posted image
Prijatelj i prija se vole, jesi vidjela kako mi je fin prijatelj user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 420
21.8.2014 8:51:30   
Peace*

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

wiiiv!!! Ja sam te po avataru zamisljala drugacije , da si drugaciji tip osobe, a sad kad te videh na slici bas mi delujes extra cool!! super si! user posted image

I ja sam je po avataru drugačije zamišljala. user posted image user posted image

jabudic devojčica! user posted image

branki sam već hvalila. user posted image

Ipokrisia, prirodno si još lepša. Kosa ti je diiiivna!

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 421
21.8.2014 10:04:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jabudic

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Koje si godiste?

Unina mama, ja sam '86. godište -matorka kad ti kažem user posted image
Prijatelj i prija se vole, jesi vidjela kako mi je fin prijatelj user posted image

Bas si mlada, ja sam te nekako i od ranije dok si bila na fb zamisljala kao stariju i veoma strogu mamu, ali misli me varaju ahahah ti si mama i pouser posted image
Prijatelj ti je bas fin, a i prija, jedino sto ne postavlja slike u peskircetuuser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 422
21.8.2014 10:18:40   
jabudic
Unina mama,

Ja se tebe ne sjećam od ranije?
Ili si promjenila nick?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 423
21.8.2014 10:48:16   
Anoniman
Tu sam ja odavno, nisam menjala nick, samo avatar, vi ste vec bile pred porodjajem kada sam ja dosla 2011, ali sam ispartila svaku od vas koja se poradjala u julu, avgustu i septembru. Ja sam bila u tromesecju sa Vonavoj, posion eve, mali mis, vision, jance, poadija mara dacom....

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 424
21.8.2014 10:52:08   
Ipokrisia

Hvala ti Peace! Ma da, ja se slabo sminkam, samo ono osnovno maskara sjaj i malo rumenila, i onda kad me nasminkaju za tako neku proslavu jako osecam se ko masku da sam stavila, nisam bas navikla,ali eto moram malo da se promenim za svecansoti da ne budem ista user posted image joj kosa mi jeste duga ali i jaaaako gusta, frizeri kad im dodjem hoce da polude, feniraju me sat vremena user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 21.8.2014 10:53:42 >

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here