Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:21:42
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jao bas vam hvala. Svima vam saljem velike Ipo,tunikucu sam kupila u nekom butiku bezveze za 1000 rsd. Jako je prijatna. Hodnik nam je mali ali ok za stan od 50 m2 . Videcu da ti slikam i ostale delove. Htela sam jos ranije ali mi je stalno neki haos pa me sramota.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:22:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjalice uopste nisi krupna, nosis dve bebe, super si! Um, cekaj da nadjem nesto na kompu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:35:09
|
|
|
|
big mum
|
Mene niko ne zamišljaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:36:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
evo, u izdanju kada probam vencanicu.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:36:45
|
|
|
|
branki*
|
haha,ja sam na pocetku ovu temu skroz drugacije kapirala,mislila sam da mi ovde pisemo kako zamisljamo da izgledaju te devojke sa kojima pisemo,onako samo na osnovu postova i licnog suda,bez da vidimo fotografije njihove.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:41:53
|
|
|
|
17 joka
|
ME, bas si fina BM, ja hocu Branki, e to bi bilo mnogo zanimljivije da je tako
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:42:51
|
|
|
|
mamica 91
|
Hahaha isto...pa sve necu da stavim sliku da nesto ne pogresim ali evo i mene sa svadbe IZVORNA PORUKA: branki RR haha,ja sam na pocetku ovu temu skroz drugacije kapirala,mislila sam da mi ovde pisemo kako zamisljamo da izgledaju te devojke sa kojima pisemo,onako samo na osnovu postova i licnog suda,bez da vidimo fotografije njihove.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:43:30
|
|
|
|
branki*
|
elena,bas si lepa mlada mamice,isto,komplimenti. zaista rr zenice super izgledaju
< Poruku je uredio branki RR -- 18.9.2014 22:45:44 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:44:38
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka ME, bas si fina BM, ja hocu Branki, e to bi bilo mnogo zanimljivije da je tako Znam da ste sve lijepe aj sad zamišljajte mene BAŠ DA VIDIM DA LI ĆETE POGODITI
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:45:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Elena , Mamice
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:49:34
|
|
|
|
Klarita
|
A, bre, sta vam je, kako ne znate koja sam ja da se ne samocitiram, ja sam na 14.strani. BM, pa vidjele smo te na porodicnoj fotografiji , pa onda na onoj sa svadbe, a, sad turi jednu i ovdije da jos vise ulepsas temu
< Poruku je uredio Klarita -- 18.9.2014 22:51:00 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:49:37
|
|
|
|
Cakana84
|
I ja, ali slike su tu da nam sruše zablude. Sanjalica mi na ovoj slici liči na mene na nekim mojim. Upravo postavljem sliku za koji sekund. Mamice . Klarita, idem te jurim po temi. Našla te plavušo. Sve ličite, mogu da vas razlikujem. Lepe
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 18.9.2014 23:00:30 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:51:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala drage moje
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:54:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR I ja, ali slike su tu da nam sruše zablude. Sanjalica mi na ovoj slici liči na mene na nekim mojim. Upravo postavljem sliku za koji sekund. Mamice . Klarita, idem te jurim po temi. Cakana nemoj da cekamo sliku kao rezultate ubrzaj se malo
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:57:27
|
|
|
|
branki*
|
um,to sam htela da napisem i ja..sad ce cakana prvo samo pramen kose,pa jedno oko,pa levi profil,pa vrh brade,pa redom
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:58:04
|
|
|
|
Klarita
|
Da ne jurite, EVO ME
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:58:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR um,to sam htela da napisem i ja..sad ce cakana prvo samo pramen kose,pa jedno oko,pa levi profil,pa vrh brade,pa redom ahahahha valjda nece biti tako zla Cakana kakva si macka reci tom tvom da te zeni, dok mu nisi pobegla, koliko imas godina 25?
< Poruku je uredio Unina mama -- 18.9.2014 22:59:14 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 22:59:44
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Mamice, bolje menjaj nadimak u sexy mummy ili tako nesto jesi li ti to 91 godiste? vis en emogu da ocenim ko je koje, ali ti svakako i delujes mlado...retko kome tako dobro stoji plava kosa, narocito ta nijansa koju retko ko i moze da izvuce! ME, ti si lepa devojka, ali ja bih te u neku drugu vencanicu salim se, svi imamo drugaciji ukus, a ja ne volim generalno vencanice , tj mozda samo one sto vise lice na haljine, onako jednostavne svedene...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:02:47
|
|
|
|
17 joka
|
Cakana bas si cakana Mamice , bas si lepa Klarita lepa naša sinjorita
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:03:11
|
|
|
|
branki*
|
tananana,trenutak koji smo dugo iscekivali-cakana rr da se citiraju slike,sad bih citirala,wow,i''m impressed i zvucacu opet otrcano kao one misice na izborima,ali,da,uopste te nisam tako zamisljala,a bas sam se pitala kako izgledas.
< Poruku je uredio branki RR -- 18.9.2014 23:04:35 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:04:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ipo hvala i na sugestiji... Nego, bio nam prosle god komp na popravci, sad gledam nemam pola slika...pitam se da nije obrisano, nismo ni gledali.. Kad prebacim sa moba, poslacu neku novu. Cakana, wow!
< Poruku je uredio Mala Elena -- 18.9.2014 23:05:05 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:05:49
|
|
|
|
lelaigor
|
Auuu, žene, što ste lepe... Morala sam da tražim najlepšu sliku da bih uopšte mogla da vam "priđem"... Tu sam crvena, sad sam se vratila u moju boju...i inače nosim naočare, ali ih na slikama retko ima... Novije slike sam metnula u "trudničke stomake"..
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:06:05
|
|
|
|
Anoniman
|
E kad ste pocele slike da stavlajte u vencanicama , eeeevooo i mene, 7 mesec
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:06:54
|
|
|
|
big mum
|
Eve i mene -tataaaa.Nisam fotogenična zato i nestavljam svoje slike Klarira,Cakana ,ostale baš te fine žemske. P.S.klarita nemoj se ljutiti ali stavila sam tvoju na temi -aaaaaaa vidjela si.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:07:31
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Caki Caki Cakana konacno da te upoznamo! stvarno opravdavas svoj nik lepotica!
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.