Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 12:06:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 Dunja, pa prosli put si napisala da si videla na Kutku, ali ja na Kutku nikako da skontam nikog ko bi licio na tebe i juce kad videh nik, reko' - garant je ona :D Erato sam skontala, mada je tamo moda da se menjaju nikovi, ali znam da je ona, neke ljude prosto prepoznas, bez obzira na ime. Ja se tamo skroz drugacije zovem, al svi me o'ma' prepoznali, cim sam zinula, sto rekla moja baba :D Evo ja te uopšte nisam skontala po pisanju, veruj mi. Znaš počemu jesam, po super oslikanoj Milanovoj sobici. Da to nisi stavila, pojma ne bih imala da si ti. I vrati nam se ovde, bar malo, ako ne možeš puno, trudnjačo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 12:44:15
|
|
|
|
Sicilijana
|
Plasljiva, Naci 1, Dunja RR, Stetice, Ivanicasale, hvala svima na dobrodoslici i savetima. Mnogo mi znaci kada cujem iz prve ruke sta, kako i kojim redom. Zelim svima da se sto pre jave sa lepim vestima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 14:18:54
|
|
|
|
jelena038
|
Pamtilice moje Kutak je forum, uglavnom je najvise reeci o sterilitetu, glupo mi da ovde sad reklamiram, ali znam da mnogi znaju. Ja sam do njega dosla slucajno, guglajuci VTO dnevnike jos pre prvog postupka i nasla ih tamo bas lepo slozene, svaka zena ima svoju temu, pise i jako je uredno, hronoloski, pa puno pomogne i sa prakticne strane, a i sa psihicke, dize ti moral kad se izbedacis, nekad se prepadnes, pa onda procitas da su sve zene imale faze i da im se mnogima slicno desavalo. Registrovala sam se tamo prosle godine, pocela da vodim dnevnik i posle neuspelog pokusaja stvano prestala sa forumima, bilo mi je jako tesko. Ove godine sam dugo razmisljala i ipak odlucila da pisem dnevnik tamo, jer sam pisac, a meni pisanje dodje kao terapija, a i znam koliko su meni znacli tudji dnevnici, pa nisam htela da budem sebicna i krijem svoja iskustva. Tako sam ostala na Kutku, sad tamo vodim trudnicki dnevnik, iskreno se nadajuci da ce vam i on ubrzo svma zatrebati! Okacila sam link u gornjem komentaru. Dunja, ah da, p dobro, pisanje, slikanje.. nek je umetnost :D
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 15:51:37
|
|
|
|
lisicaunoci
|
Dunjaaa!!!! Cestitam draga! Pratila sam sve i mnooogooo mi je drago!!! Samo napred!!! Cilamo takodje!!! Bravo! IZVORNA PORUKA: Babybu Zenske jel neka od vas radila vto u jevremovoj i kakvi su...kolika im je uspesnost Ja sam radila proletos kod dr Arsic u Jevremovoj. Veliki im je procenat uspesnosti. Meni nije uspelo ali mije dr posle rekla da je od grupe u kojoj sam ja bila 70% VTO uspelo! I zadovoljna sam skroz pristupom, takoreci nisam ni osetila da sam isla na vto :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 20:43:08
|
|
|
|
Babybu
|
Ne znam sta da radim,ne mogu da cekam to pismo vise...ozbiljno razmisljam da zakazem negde konsultacije...ja sam za spebo,oni mi najvise poverenja ulivaju amoj muz hoce negde u bg...jedino mi mozda jevremova deluje ok.Sta da radim da li cekam ili da odem privatno?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 22:09:53
|
|
|
|
alex88
|
Bolje sacekaj jos malo,i da zakazes privatno procice par meseci do oplodnje,pa ti dodje na isto,Razmisli,ipak odluka je na tebi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 22:12:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Baby, ja mislim da preko države realno možeš očekivati postupak u januaru-februaru. Privato mi mogle mesec dana ranije raditi, ne znam da li se isplati.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 22:12:42
|
|
|
|
alex88
|
ja nemam lepo iskustvo sa jevremovom,ali to ne znaci da drugi nisu zadovoljni sa njom,iskustva su razlicita
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 22:39:42
|
|
|
|
Babybu
|
Zasto nemas lepo iskustvo?Sta ti se desilo?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 23:06:22
|
|
|
|
alex88
|
Vec sam pisala na temi spebo,ali da ne trazis napisacu i ovde.trebala sam da radim vto u decembru prosle godine poslala sve nalaze meilom,zvala me sestra i rekla da su nalazi stigli i da je dr ljubic pregledao i poslace pismo meilom.kako pismo nije stizalo ja sam zvala i sestre su rekle kako je poslato i da ce probati opet,cak sam im dala i drugu adresu ali i dalje nista,zamolila ih da mi procitaju,jedva su pristale i pocele da citaju pismo koje sam dobila na konsultacijama,bila sam u soku i videla da su me izradili,ad je zavrsila pismo rekla sam joj da takvo pismo imam,a ona kaze da nisu stigli nalazi i da posaljem opet.nisam mogla da verujem da su mogli tako da me naprave na budalu,bila sam ljuta al nisam odustala i poslala faksom,zvala da vidim dal su stigli,odgovor isti nisu i da posaljem postom.nisam bila lenja pa sam poslala i postom i vise mi se nikad nisu javili ni odgovorili na moje mejlove.Moje misljenje je da nisu mogli da ispostuju kad su rekli a su zato poceli da odugovlace,vise bi cenila da su mi iskreno rekli,sacekala bi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 23:20:33
|
|
|
|
Babybu
|
Upravo sam se dogovorila sa muzem idemo u spebo Zakazujem prvi termin za konsultacije i nakon konsultacija odmah vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 23:38:59
|
|
|
|
alex88
|
Srecno,nemoj da gledas samo moju pricu dosta devojaka je zadovoljno jevremovom,kao sto sam vec rekla iskustva su razlicita a na tebi je da odlucis kome ces se prepustiti i verovati.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 24.10.2013 23:51:01
|
|
|
|
Babybu
|
Ja od samog starta kada sam pocela da razmisljam da odem privatno hocu spebo...ne znam zasto ali bas zelim da odem dole...mozda mi donesu srecu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 10:00:27
|
|
|
|
niki28
|
Pozdrav svima! Imam pitanjac! Da li je potreban HSG ako partner ima oligospermiju u nasem slucaju ni ceo milion sperm.. Bune me jedni kazu da drugi ne,a procitala sam na rfzo u tekstu o uslovima da ukoliko je spermogram normospermija ili bolji onda treba..znaci nama ne bi trebalo. Takodje,pitala me dr koja je dala terapiju muzicu da li sam radila i da sad nije potrebno dok se ne vidi da li ce se njemu poboljsati..sto mi je takodje nekako potvrdilo da ako situacija kod njega ostane nepromenjena - ja necu morati na hsg. A sve ovo jer cujem boli ko vrag
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 10:08:25
|
|
|
|
little_one
|
Hsg ne boli koliko mislis da boli....vise boli vanmatericna trudnoca, i fizicki i psihicki...ja licno ne bih voljela da zatrudnim i da zbog toga sto nisam radila hsg da se ispostavi da je u pitanju vanmatericna....ne zelim da te plasim, ne mora da znaci da je u pitanu zapusen jajovod, ali ako mozes provjeri i to...uvijek moze da prodje koji kvalitetan i da se desi trudnoca... Ja sam radila hsg iako sam na kraju ostala trudna prirodnim putem, uz pomoc terapije, ne kajem se sto sam prosla taj dio pretraga. Radila sam bez anestezije, i iskreno, porodjaj je vise bolio... kako god okrenes zene mora da boli nesto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 10:16:57
|
|
|
|
niki28
|
Da znas,neminovno je. Sacekacu kad je vec i dr tako rekla,prosla sam kroz raznorazne analize u zadnje vreme,i ja i mm..i zadnji put su vec pocele noge da mi se oduzimaju,navukla sam strahove da ce nam svuda nesto naci. Pa dok ponovno nadjem hrabrost,usput sam je izgubila a bila saaam,uf lav.Pa me ubise sva ta razocarenja.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 10:22:05
|
|
|
|
degu
|
Niki može se desiti da prođeš komisiju, a može se desiti da te vrate. Bolje je da uradiš hsg da se vidi stanje s jajovodima, jer npr ni hidosalpinks nije dobar za vto. Ja sam radila hsg u anesteziji, bez ikakvog bola, bez ikakvog stresa, tako da je bolje da i to odradiš, da si mirna Jokice draga mislim i navijam
< Poruku je uredio degu -- 25.10.2013 10:23:07 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 13:16:10
|
|
|
|
pari
|
niki, slažem se da bolje da uradiš hsg... ja sam isto radila u anesteziji, ništa nisam osetila, boleo me stomak kad sam se razbudila iz anaestezije, ali uzmeš neke lekove i prođe brzo...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 15:25:15
|
|
|
|
alex88
|
Niki sigurnije da odradis hsg,ja sam radila iako je suprugu los spermogram,ako imas mogucnost da biras trazi anesteziju,ja sam htela da platim anesteziju ali moj dr nije hteo i ubedjivao kako nista ne boli.Jeste da boli ali prezivi se,kad uporedim kiretazu i reviziju bez anestezije posle prevremenog porodjaja hsg ne boli ni blizu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 15:29:18
|
|
|
|
pozitivna
|
Drage moje moj zadatak je bio da snizim FSH pa na VTO . I evo Ja sa finim rezultatom FSH sa 23 E/L na 15,1 UI/L ali me zbunjuju ove vrednosti dali je to to? Pozdrav za sve hrabrice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 15:32:41
|
|
|
|
pozitivna
|
Mislim na jedinice vrednosti E/L i IU/l dali je to sve isto ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 15:35:33
|
|
|
|
17 joka
|
samo da vas sve Dunjice,Ciklamo,Jelena jako ste me obradovale nemogu objasniti svu srecu i najlepše mesece u zivotu svim devojkama u postupku puno srece i uspeha ja cu se retko javljati stomak me boli ziga, danas sam primila inekciju progesterona i tako svaka 3 dana 5 novembra je beta
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 15:54:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko samo ti odmaraj,ja jole i sunce pravimo mjesto za tebe i Dunju..Vucem te jakooooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 16:23:40
|
|
|
|
lanajelena
|
Jelenooooo ,skoro sam te se setila a u skladu sa danasnjim duhom i tvojih nogu u sorcicu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 16:40:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Joko navijamo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Vragolina ili vragolanvragolinaKOJE IME VAM JE NAJLEPŠE?
RADOŠ (
15%)
VOJIN (
53%)
VLAJA (
5%)
VUKAN (
17%)
VUKOTA (
10%)
Ukupan broj glasova: 204Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!