Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 15:08:34
|
|
|
|
17 joka
|
Bitno je da je aspiracija dobro prosla,navijamo da se sto vise oplodi ,znas li kad ce biti Et?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 15:15:43
|
|
|
|
branki*
|
joko,draga,iz sveg srca zelim i navijam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 15:16:37
|
|
|
|
mickybap
|
pa rekli su mi u cetvrtak,ali ako bude ranije zvace me,sad meni je t o cudno sto toliko dugo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 15:22:53
|
|
|
|
17 joka
|
Ej pa to je super hoce da cekaju blaste,navijam da bude tako. BRANKI,dusice moja hvala ti, grlim i volim puno.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 15:27:37
|
|
|
|
mickybap
|
heeh JOKO ja se ne razumem u to bas,znam ono sto sam citala ovde od vas i ono sto sad prolazim,videcemo ja se nadam uspehu :D
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 15:34:07
|
|
|
|
tillia
|
Micky, super da je sve ok. Drzimo fige za uspeh i lepu !!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 15:39:16
|
|
|
|
mickybap
|
Hvala i ja navijam isto hehe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 22:50:02
|
|
|
|
degu
|
Bravo Micky Joko pa tu su mali borci, svaka čast za eskime
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 23:53:58
|
|
|
|
Powerpuff Girl
|
Joko, da se pticice lepo ugnezde!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 8:03:55
|
|
|
|
pozitivna
|
Joki ne brini ! Mora malo da ziga :) dok se ne ugnezda traze najlepse mesto kos svoje mamice :))) Pozdrav i srecno draga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 8:10:32
|
|
|
|
pozitivna
|
IZVORNA PORUKA: Verus DHEA dodatak ishrani povecava kvalitet jajasaca i vecu sansu trudnoce u procesu IVFa. Pije se 4 mesec pre kolekcije jajasaca, 25mg 3x na dan. Verus imamo temu DHEAS i kvalitet jajne celije,bas se dosta pisalo o tome. Ja sam koristila 2 meseca pre vto(AMH 0,2 i FSH 11.56) ponovila nalaze i AMH je 0.57 a FSH 7.5. Od 5folikula koliko sam imala dobila 4jc i sve se oplodile. Draga !!! A sta se posle desilo sa tobom ?? Puno te pozdravljam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 8:27:06
|
|
|
|
17 joka
|
Tako mene izludjuju ovi bolovi i ziguckanje,onako kao kad trebam dobiti,nista od toga nije bilo prvi put,grudi bole kao i pre,jedina novina su moje usne toliko su ispucale da mi stalno curi krv,cak su mi se sitne male izrasline pojavile kao groznice ali nisu baš pocinjem biti tuzna. Tem. tek to mi nije jasno nekad sam vrela nekad hladna uzas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 8:34:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka cak su mi se sitne male izrasline pojavile kao groznice I ja sam to imala ovaj put, sitne sitne, nisu klasične groznice nego kao mala bubuljica na usni. Super znak Joko!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 8:38:36
|
|
|
|
17 joka
|
E Dunjice bas tako sitne male. Ma joj znas kad su mi oci pune suza,ajd da se nadam da je to dobar znak.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 8:39:26
|
|
|
|
jole82
|
Joko draga, nemoj da si tuzna zbog novih simptoma...i sama kazes da toga nije bilo prvi put Navijam iz sve snage za debelu betu Dunja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 8:41:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa to je dobar znak. Jer prilikom implantacije imuni sistem reaguje, e sada kod nekoga se to ispoljava ovako, kod drugog onako. Ta bubuljica je dobar znak veruj mi. IZVORNA PORUKA: 17 joka E Dunjice bas tako sitne male. Ma joj znas kad su mi oci pune suza,ajd da se nadam da je to dobar znak.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 8:42:16
|
|
|
|
17 joka
|
Jole,Dunjice,da nije vas ja bih poludela hvala vam do neba.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 8:43:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Dunja Jolence
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 8:53:22
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice ja ih imam tri :-D
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 8:55:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam imala jednu, ali ti imaš više embriona
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 9:14:34
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice,ulepšala si mi dan,sad bih doletela da te izgrlim i izljubim ,divno si stvorenje i Bog je to nagradio.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 9:16:12
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 10:13:00
|
|
|
|
bebuska
|
Pozdrav za sve djevojke, navijam za sve vas! Posto na temi hiperstimulacija slabo ko da pise moram pitat ovdje... Kada se moze raditi transfer sa zaledjenim embrionima ako nije doslo do transfera zbog hipera. Jel treba cekati 3 mjeseca kao kad ne uspije postupak ili?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 11:53:14
|
|
|
|
Štetica
|
Bebuska moze se raditi vec u sledecem ciklusu ako je sve ok. Radi se ultrazvuk,i cim bude ok nalaz moze da se radi FET. A to sve zavisi od zene do zene i koliko je "teska" hiperstimulacija.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.10.2013 12:57:08
|
|
|
|
pari
|
drage, meni je 5ti dan terapije u frontu...napreduje ok čini mi se... Da li znate kad bi trebalo da se počne sa surutkom, belancima, sirom...da ne bi došlo do hiperstimulacije? od aspiracije ili čak i pre? Hvala i navijam jako za sve nas!
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?