Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 16:44:10
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka ja cu se retko javljati stomak me boli ziga, danas sam primila inekciju progesterona i tako svaka 3 dana 5 novembra je beta Samo pozitivno,mora da uspeeee
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 16:52:53
|
|
|
|
17 joka
|
Mene je tvoj potpis skroz rasplakao. Jako sam srecna zbog tebe Dunjice tvoj borac je u tvojoj trbi,a znam da ce ovog puta biti sve dobro. Moji eskimi su ocenjeni Prvoklasnim 1 a1 tako piše.Endometrijum je bio super radili uz pre FET. Oni kazu da nevide razlog neuspehu da se nadaju lepoj beti kao i ja zaista sam opustena,samo me brine ovaj bol u stomaku i ledjima mozda je od lezanja neznam ni sama da nije toga ja bih vec pomislila da je uspelo. Nekako se cudno i lepo osecam ali eto verovatno lupam od ovoliko hormona
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 16:59:10
|
|
|
|
lesica
|
Joko, do 5.11. mi navijamo a onda se svi skupa radujemo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 17:58:34
|
|
|
|
Maslacak15
|
Joko dobrodosla . Navijamo zajedno a onda zurka za preselenje u prvo 5. og novembra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 21:17:11
|
|
|
|
pozitivna
|
Joko bravo ! I meni je FSH ok.danas mi rezultat stigo sa 23 na 15 :) i ja cu za Prag treba mi nesto jeftino jer cu tamo dugo boraviti Drzim ti pesnice draga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 21:20:19
|
|
|
|
pozitivna
|
Maslacak hvala na odgovoru SRCE SI ! Pa primice me valjda a cekam ujedno i DHEAS IZ USA. pa neznam dali i njih da koristim pa onda da odem za Prag ili?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 21:45:41
|
|
|
|
degu
|
Jokice nigde nisam pročitala koliko eskimčića su vratili. Bilo kako bilo, to su mali borci i upoznaćemo ih sigurno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 21:48:57
|
|
|
|
Jole84
|
Kumoooo Navijamo jako,eskimčići su čudo,mora ovog puta da bude sve odlično
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 22:02:07
|
|
|
|
daca77
|
Joko, bice sve u redu...navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 22:19:00
|
|
|
|
jole82
|
Joko navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 25.10.2013 23:27:42
|
|
|
|
madre
|
joko, navijam i ja jako za jednu veeeliku betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 9:10:39
|
|
|
|
plačljiva
|
Joko navijamo jako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 10:07:57
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Maslacak hvala na odgovoru SRCE SI ! Pa primice me valjda a cekam ujedno i DHEAS IZ USA. pa neznam dali i njih da koristim pa onda da odem za Prag ili? Pozitivna,pisala sam na temi o DHEAS,tamo imas moje iskustvo,pa ako te interesuje procitaj. Nije to bas tako naivan suplement.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 11:51:45
|
|
|
|
17 joka
|
Drage moje hvala vam puno na ovom divnom navijanju,podršci,razumevanju svemu. Veverko,imali smo tri eskima,sva tri su prezivela odmrzavanje i na FET su ubacili dva ,treceg borca smo ponovo zaledili. Embriolog ih je sve ocenio klasmo 1 a1 kazu najbolji. Sad iskreno se nadam da ce bar jedan junak biti u mojoj trbi.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 13:09:42
|
|
|
|
17 joka
|
Znam da nije tema ali mi treba vaša pomoc,juce je nacelnica DZ. Rekla MM da nesmem piti Gluformin da moze smetati i plodu i trudnici i sad ja ga od juce nepijem a pila bih ga,razmisljam da zovnem endokrinologa pa da pitam da bude covek mirniji? Sta da radim?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 13:17:45
|
|
|
|
tillia
|
Joko, želim ti da sve prođe kako treba! Ja pijem Siofor i meni je moja dr. rekla kada sam je pitala kada da prestanem sa njim, da slučajno ne prekidam u toku celog postupka VTO,a i ako, daj Bože, bude uspešna,pa dođe do trudnoće do 3. meseca. Tako da ti savetujem da se još malo raspitaš.Verovatno su i mišljenja dr. oko toga drugačoja.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 13:29:42
|
|
|
|
17 joka
|
Evo pitala sam rekose da meni nije potreban jer mi je zadnje merenje pokazalo super rezultate,ali ja cu nastaviti šta znam kakav ce Ogtt biti radicu ga odmah ako bude pozitivna beta. Jedan dan samo nisam pila gluformin posle 3 god. I bas se cudno osecam zato nastavljam do pregleda.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 13:49:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Zovi ti Joko endokrinologa, pusti načelnicu. Ja još ne čuh da neko u postupku prekida siofor/glukofaž. Čak šta više uvek gvore da ako se prekine dolazi do problema. Zovi ako možeš odmah. IZVORNA PORUKA: 17 joka Znam da nije tema ali mi treba vaša pomoc,juce je nacelnica DZ. Rekla MM da nesmem piti Gluformin da moze smetati i plodu i trudnici i sad ja ga od juce nepijem a pila bih ga,razmisljam da zovnem endokrinologa pa da pitam da bude covek mirniji? Sta da radim?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 13:54:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko pa siofor se pije sigurno do kraja prvog tromesjecja.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 13:57:20
|
|
|
|
17 joka
|
Ma Dunjice juce samo nisam ali danas hocu,briga me ko sta kaze ja cu da ga pijem pijem ga 3 god. Pila sam ga u prošloj Vto. Joj meni tako sporo prolazi vreme,ja mislila da odradim betu 11dan od Et. Jel rano? Dugo mi da cekam do 5 nov. Tad je 14 dan.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 14:06:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Koliko su bili stari embrioni kada su ti zamrzli? Meni su bili stari 6 dana, i zato sam radila 11. dan betu (tada mi je rečeno da radim, nisam htela ranije). Verovatno oni preporučuju malo duže čekanje, jer su bete kod FETa niže, pa da se ne prepadnemo. Ali eto, meni je tog 11. dana bila školski dobra beta pa nije bilo potrebe da je ponavljam. Samo polako, zanimaj mozak, serije, filmovi, knjige i brzo će da prođe. Meni je ovo čekanje do UZ još duže, ali moram da izguram, ne preostaje mi drugo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 14:22:06
|
|
|
|
Lepterija
|
Ja sam radila test 10. dpt ili dan pre nego sam trebala dobiti i bio je pozitivan, ali 14. dan beta je bila 443, 18. dan 2736. Prekosutra ultrazvuk u Spebu, pa se nas tri uskoro selimo u prvo tromesecje, taman su nam upraznile mesta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 14:25:58
|
|
|
|
Maslacak15
|
Evo ja da kazem iz skoro prve ruke: Dr Macut, uvazeni endokrinolog iz KC Srbije je pratio trudnocu moje kume koja se porodila u februaru. Zbog izrazene insulnske rezistencije bila je celokupnu trudnocu na sioforu- do porodjaja. Inace je trudnoca protekla bez ikakvih komplikacija i problema, porodjaj u terminu prirodnim putem, devojcica je preslatka, zdravo i bezbrizno dete. Dunjice & Joko mislim na vas Pozdrav svim VTO ovkama bez obzira da li su u postupku ili cekaju na njega.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 14:39:40
|
|
|
|
17 joka
|
Maslackic,draga puno te grlim. Dunjice moji eskimi su stari 5 dana,ET bio u utorak pre 14h tako ja sad racunam da je nastupio peti dan. Ja ili umisljam ili je stvarno cim sam na nogama 5 min. Mene krene boluckati i zigati s leve strane pa me to malo plasi.a ovako bas imam lep osecaj nadm se da me nece osecaj prvi put prevariti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.10.2013 15:00:30
|
|
|
|
mickybap
|
evojke dana sam imala punkciju jajnika nista strasno malo boli ali nista nije strasno tolikooo,imala sam 6 jajnik celija,sad ja se u to bas ne razumem,ja se nadam da ce se oploditi :D :D :D
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?