jelena038
|
Hvala vam, drugarice, zao mi je sto nisam cesce tu, ali kad izgubis nit posle tesko pohvatas konce.. Sve vas vucem za nosice, a sad ce boga mi i ove dve smizle sa debelim betama da vas vuku jos i jace, ipak su one glavna tema! Secam se svakog dana cekanja ovde, i svog, i vaseg, i kad cujem da je nekom uspelo, pocnem da skacem kao malo dete! Dunja, pa prosli put si napisala da si videla na Kutku, ali ja na Kutku nikako da skontam nikog ko bi licio na tebe i juce kad videh nik, reko'' - garant je ona :D Erato sam skontala, mada je tamo moda da se menjaju nikovi, ali znam da je ona, neke ljude prosto prepoznas, bez obzira na ime. Ja se tamo skroz drugacije zovem, al svi me o''ma'' prepoznali, cim sam zinula, sto rekla moja baba :D Zenice, glupo mi da ovde sad prepricavam svoja iskusva nesto ukratko, evo linka dnevnika uspele VTO (ima pre toga i dnevnik neuspele, svasta i tamo ima da se procita), pa koga zanima nek procita, bice mi zadovoljstvo da nekome moja iskustva pomognu. Sve vas ljubim i ako jos neka tamo postoji pod nekim drugim nikom, javite mi u inbox! Jelena, i sada kao i oduvek nije dozvoljeno stavljanje linkova koji vode ka drugim porodičnim portalima, u skladu sa tim link je obrisan!
< Poruku je uredio lesica RR -- 24.10.2013 16:30:57 >