big mum
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Pih bre, LO, pa svaki dan razlicito. Ali jede dobro generalno. Tipa pojede minimum pola one velike teglice od 190gr a, skoro uvek celu kad su zitarice u pitanju, pojede obicno ceo obrok. Pisala sam vec, ali ajde opet cu, da ne trazite i da ne linkujem...ovakav nam je raspored: oko 8h mleko (pravim 180ml sada, popije oko 70/80/100, pa ostatak napravim zitarice i pojede, hoce) oko 10-11h (zavisno da li se uspava u medjuvremenu ili ne) pojede vocnu kasicu (min 100-tinak gr a, najcesce 190gr) oko 13h, do pola14h slana kasica, opet oko 190gr, retko pola teglice. Juce sto sam mu pravula, bilo je oko 220gr, sve je smazao e sad mu ja uvaljujem mleko oko 16h, koje on odbija... pa oko 18h do pola19h zitarice sa mlekom ili bez pa oko 21h mleko 180ml milicicak, ja ne pratim savete sa kutije proizvodjaca jer mislim da preteruju tako mi bar lakse da razmisljam, K mi nikad nije pila mleko, bas sam imala problem sa njom, a ovaj mali je imao fazu kad nije pio, pio malo, pio mnogo vise...i tako, bas je dete bez nekog pravila Sa k mi se znalo sve, ovaj mali cas spava, cas ne spava, cas jede, cas ne jede Sta mislite? I da dodam, poslala sam mm da kupi karfiol, obisao je desetak piljara koliko ih imamo i zavo me da kaze da ocajno izgleda svuda i da ne bi kupovao, a u jednoj gde iole izgleda "zdravo" vlasnik piljare ga odvratio od kupovine jer je za bebu Sad ne znam sta da mu spremim danas...mozda mu dam kupovnu Ne treba mu više,nemoj da trpaš u dijete,on pojede koliko mu je dovoljno. A za karfiol bolje mu kupi HIPP-kašicu iako su generalno slane kašice ipak bolja je i ta nego prskani karfiol. E sad se sjetih ,imaš karfiola u smrznutoj Carskoj Mješavini LEDO.Ledo ima dobre proizvode i usvakom slučaju su provjerene.