Klarita
|
Ljiso, ja polako, polako, pa sve kasnim More kad ga izbombardujem ovih dana ima cirkus da bude Salim se, naravno. Ne secam se kad smo uveli jogurt i kiselo mleko. Mislim da se prvo daje kiselo mleko I daaa, juce popodne otisli do prijatelja, mladji ljudi, uzeli se jako rano sa po 18 i 20god deca im srednjoskolci vec ali je mm skolski drug sa ocem te dece (al' ga objasnih) i druzimo se bas. I zena je jako jako prosta, ali prostodusna, nije zlobna a, malko misli da je IN i da sve zna. Elem, zalim joj se ja kako mi N slabo jeo juce, kad ona rece "pa l' imam supu od ruck, sto mu ne nadrobis s leb" Ja: Ama, zeno, pa ne dajem mu jos hleb a, tek supu necu jos, tek sam mu danas dala mrvu hleba, jos ne jede glutenske namirnice, ne zna da zvace" Ona: " pa li eve mleko domace i nadrobi mu plazmu ja cu ga naranim" Ja:"Ma, nisam mu uvela gluten, a ne dajem mu kravlje mleko" Ona: "Ma, kvo fantaziras, zatoj ti ne jede dete, nakekaj ga sas kupus ko ja mojeg Mihajla, pa da vidis ko ce jede" Ja: "I sta rece ima novo? Kako je deci u skoli?" Mislim kekaj si ti tvoje, moja deca nece to jesti. Tako mi kod nje K projela kecap, imala je 18-19m, jedva dete razdvojih od kecapa.
|