Zemunka85 -> RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? (7.8.2012 15:15:27)
|
Frau, otprilike smo u istom sosu, s tim sto ces ti docekati Pljesu za porodjaj i platiti onoga kojeg zelis (njega ili nekog drugog), a ja sam 35+4. Po terminu bih i ja trebala da ga docekam, ali krene li i maaaalo ranije, nista od toga. A sve indikacije su da ce, jer zuri nedelju dana od pocetka. U svakom slucaju, ti si do osmog meseca u DZ, zvanicno. I ja sam bila u DZ na NBG. Mada sam privatno vodila trudnocu. Meni je i na NBG radjen UZ. U osmom mesecu me je "predao zemunskoj", ali nema sta da radis tamo do CTGa tj 9. meseca. Ja sam ipak sredinom 8. otisla kod Pljese da navatam red :-) i dogovor je bio da se vidimo sad u petak, ali eto. Znam ja da je to zeznuto preko leta. Tako da - za to idi kod Avramovicke, a posle se prebaci kod Pljese ako zelis, imas fore. Jannice, u petak je MACKIC. A citala si sta se pisalo. Tacno, ili ne, ja bih da ga izbegnrm, kada vec mogu. Da odmah navatam neku od ove dve i bar tu zauzmem red, pa ako doguram do termina - PLJESA? Samo ne znam do kad ja moram da saopstim ime toga lekara kog bih platila. Po teoriji, docekacu ga, jer se vraca 30 - mislim da je po rasporedu tada u porodilistu. Ili dan pre/posle, ali sta ako krene ranije? Osta ja bez epija? Ili?
|
|
|
|