srnica -> RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? (23.7.2012 22:15:27)
|
Ja sam lezala 5 dana u zemunskoj bolnici u maju pa sam ih sve upoznala. Dr. Pljesa, Dr. Kovacevic, Dr. Lapcevic, na mene su ostavili bas lep utisak. Jako posveceni svom poslu. U principu, svi su dobri i prijatni, ali negativne komentare sam cula samo za Mackica, koji je dosao tu da menja Dr. Lapcevic dok je bila na porodiljskom, a onda je tu i ostao jer je Dr. Perovic otisao u N.F. i bivsu nacelnicu, koja je pored toga sto je jako stroga, zna da bude i jako neprijatna, mada to sam samo cula. Za Dr. Mackica mogu da kazem da je pogresio profesiju, toliko zna da istraumira zenu, buducu majku. Nekima je cak i pozlilo od njegovih komentara, tako da su zenice isle na kiseonik. Devojci koja je lezala pored mene rekao da joj dete ima preveliku glavu, nerazvijeno telo, manjak plodove vode, omotanu pupcanu vrpcu oko vrata, a na kraju nista od toga nije ni bilo. Na pregledu je pravi grubijan, tako da zene krvare (kazu da je to normalno), a neke su spominjale da im je "iscackao" sluzni cep. Ja sam zbog drugih stvari odustala od ovog porodilista, ali mogu reci da je fino, ako nista vise bar su svi ljubazni.
|
|
|
|