Gigojle -> RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? (27.7.2012 14:03:16)
|
IZVORNA PORUKA: lenina mama Jao Boze cime se Vi zene opterecujete.Kakva pitanja,kakvi detalji...Uzivajte u poslednjim danima trudnoce,mislite pozitivno i bice sve u redu!Svi jure neke upute,plave,zelene,pa nije bitno,kad porodjaj krene,niko vas nece vratiti ako nesto od dokumenata fali!a jos taj epidural,pa da se pogodi BAS taj anesteziolog,pa svasta nesto!Od sveg srca preporucujem skolicu za trudnice u zemunskom dz,tu cete saznati sve o porodjaju a da ne pominjem vezbe disanja koje su meni bile,ja bar mislim,presudne za skoro bezbolan porodjaj!Ja sam se porodila u zemunskom porodilistu pre godinu dana,bez dogovaranja,ugovaranja,veza,epidurala,i moj porodjaj je bio pesma!Divni i strucni ljudi,u svakom pogledu,a to sto pojedinci vredjaju pojedine lekare,nemam reci!pa naravno da ne mogu svi da se ponasaju kao da su nam rod,svako ima drugaciji pristup!Ne opterecujte se toliko,ako se odlucite za ovo porodiliste,u sigurnim ste rukama!I nije bitno da li se ostaje 3 ili 5 dana,bitno je da sve bude ok! Prvo, nekim ženama trudnoća nije uživancija. Meni ni jedna nije bila za uživanje. Drugo, naravno da niko neće odbiti da porodi ženu kojoj je krenuo porođaj, a nedostaje joj neki od nalaza koji je trebalo da pribavi u devetom mesecu - ipak, postoje razlozi zbog kojih se ti nalazi traže. Ja sam se porađala bez epidurala, ali smatram da je sasvim normalno da žena koja planira da se porodi sa epiduralom odabere dobrog anesteziologa. Sama kažeš da ti je porođaj bio pesma. Blago tebi! I ja sam na porođaj otišla bez dogovaranja, ugovaranja, veza, epidrala...i na prvi..i na drugi...daleko od toga da su bili pesma. Nisu te porađali svi dr i sve babice zemunskog porodilišta, pa da možeš da generalizuješ i da ih sve nazoveš divnim ljudima. Da te nije slučajno porađao dr Mačkić? Ili si možda bila pregledana od strane istog? Ni ja nisam tražila da se iko tamo prema meni ponaša kao da mi je rod, ali sam očekivala bar malo ljudskosti od pomenutog dr. Još jednom kažem, blago tebi što si super prošla, ali ne vidim zašto imaš potrebu da kritikuješ žene koje žele da se informišu - uostalom, forum za to i služi. I bitno je da li se ostaje 3 ili 5 dana - meni je moje starije dete mnogo nedostajalo, i jedva sam čekala da se ponovo zagrlimo.
|
|
|
|