smeško -> RE: Poklon učiteljici za 8 mart (6.3.2018 19:25:44)
|
Mene nerviraju pokloni. Ucestvujem da moje dete ne bi bilo prozivano, ali se sa tim nikako ne slazem. To im je radno mesto, nije njihov dobrotvorni rad. Deca bi trebala, kad dorastu tome da ueju, sama da im naprave nesto, cestitku npr. Sve ostalo je preko dzepa roditelja i ja tu ne vidim nikakvu paznju. Moju? Sto bih ja, pa ja nisam sa vaspitacicama i uciteljicom po ceo dan. Mnoga deca ne znaju ni kako im se ucizeljice zovu, ali uredno nose poklone koje su roditelji kupili. To mi nekako dodje ko uvlačenje bez razloga. Kada je stariji sin izlazio iz predskolske grupe, u vrticu, skupljali smo po 1000 din za vaspitacice. Roditelji su glasali za predloge. I da ne duzim, nije bitno sta su ti predlozi bili, nego komentari roditelja. Sve i skoro svi su mi se zgadili. Toliko njih je pricalo da su im roditelji bili vaspitaci, ucitelji i da su vecinu stvari bacali, nisu im se svidjale. Ja sam sada sinu dala da uciteljici napravi cestitku kakvu zeli, ali da to uradi najbolje što moze, onoliko koliko voli svoju uciteljicu. I da bude od pocetka do kraja samo njegovih ruku delo. I objasnila mu da onaj ko ne zna da primi nesto tako islreno, ne zasluzuje bilo sta. Osecanja su najskuplji poklon. Tako da, Ljisho, sjajna si. I retka.
|
|
|
|