lesica -> RE: Poklon učiteljici za 8 mart (6.3.2018 10:07:49)
|
Ljišo, ali sami smo krivi, zar ne? Mislim mi roditelji, i ta neka naša preterivanja. Prozivke na račun onog ko nije dao iz bilo kog razloga su gnusne. Toliko Kod L u školi se skuplja po 100 dinara, i već je uzet poklon - komplet 3 knjige dobitnika Ninove nagrade i 2 karte za pozorište, i uz to korpica sa cvećem. Klinci su u pripremi zajedničke čestitke. I tetkice će dobiti jedan poklončić - 200gr kafe i neki slatkiš. Da me ne razumete pogrešno, tog dana deca nemaju ni engleski ni versku nastavu, samim tim smo se složili da nema potrebe da i njima uzimaju i ganjaju po školi. A tetkice su im svakako tu. Iskreno, ja jesam da se uvek kupi neki znak pažnje i da se pokloni, i isto tako bar sam ja imala takvo iskustvo sa vaspitačicama i sad učiteljica, one se više i iskrenije obraduju onome što je poteklo od dece baš. I da, listom svi klinci će se potpisati, par dece je bolesno i neće ići u školu u četvrtak, ali će im sutra već biti dostavljena čestitka za potpis. I da, moram da pohvalim drugare iz odeljenja a i roditelje, što su pustili decu da se sami dovijaju oko sakupljanja para i organizacije čestitke. Pa se kriju da ih ne vidi učiteljica, domunđavaju, i ovih dana su toliko okupirani i važni time da trenutno nema nikakvih nevaljalština dok su u školi. A da, za vrtić, pošto su 3 vaspitačice u pitanju, skupljamo malo više, 200-300 dinara, i one će dobiti nešto slično, i u taj novac je uračunat i poklončić i za njihove vrtićke tete spremačice.
|
|
|
|