smeško -> RE: Poklon učiteljici za 8 mart (9.3.2021 12:03:10)
|
Веселице, баш сте супер прошли. [sm=smiley36.gif] Ја нисам учествовала, добијам оспе од ваучера у Лилију и сл. Купили смо посебно, јер немам живаца да ми у сред радног времена пишти телефон од 50+ порука по групи за пар сати. То је ненормално. И да утишам групу и читам поруке код куће, опет морам да издвојим доста времена. И сви траже по 1000. За троје деце, то је 3000 за нешто са чиме се не слажем. Сваке године знам да ће бити ваучер у Лилију, новчаници или ташне у Мони или сребро. Зар нико више не цени обичан поклон од срца, где се ти потрудиш да детету нешто објасниш, а не да се улизујеш...А тек приче да нам чувају децу и сл. Човече, чувају ми децу, јер и ја идем да радим да би оне примиле плату. Не чувају џабе, нити ја за то време лежим код куће. Свако има своју улогу у друштву, не мислим да је моја мање битна. [sm=smiley36.gif] Моји су однели оне медењаке украшене као цвеће (моја братаница прави) и честитке коју су деца сама правила. Однели смо и васпитачицама које више нису наше, јер их М воли. А прошле године је Н учитељица издвојила његов поклон-књигу о митовима везаним за Београд. И сваког дана им је читала по мало. Сви су били одушевљени. Не знам, негде грешим, сигурно. Но, имам времена док Ј не крене у школу да све то исправим.
|
|
|
|