dunja RR -> RE: Poklon učiteljici za 8 mart (6.3.2018 15:40:19)
|
Ja mislim da ja jedina nisam u toj Viber grupi [sm=smiley36.gif] i još uvek se snebivam da uđem Poslali su mi broj mame koja je napravila grupu ali nisam se priključila. Čak sam i Viber svojevremeno deinstalirala, i jutros ga opet instalirah, i od jutros mi stiglo mali milion poruka, prazne priče, i već vidim da ću opet da nestanem. Kupujem samostalno poklon, i za NG, a i sutra ću odneti. Naša vaspitačica svakako nije tu, operisana je, imemo jednu na zameni, ali i ona je divna. Obema sam odnela poklon za NG, tako ću i sada. Mi nećemo sada ići duže u vrtić, prvo zbog boginja nismo, da se sačuvamo za OP, pa onda posle op nećemo ići neko vreme, pa ide raspust, znači 2 meseca ćemo spojiti da ne idemo. IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Kod nas na Viberu je poslat spisak koje dao pare. To pricam za vrtic. I oni ce vaucer. [sm=smiley36.gif] Ja sledece godine ne dajem pare i kupujem samostalan poklon, pa nek budem sto puta crna ovca. E mene ovo izludjuje. Izviniii[sm=smiley36.gif] Imamo mi par mama koje nece da ucestvuju, vec samostalno kupuju poklon. Jedna je prosle godine kupila parfem [sm=smiley18.gif] Mislite da je nama sto skupljamo novac lako? [sm=smiley36.gif]Ja sam vec drugu godinu zaduzena za to (ne svojom voljom, suprug je u savetu roditelja, pa kao ajde on, tj ja). Jos i nemam telefone od puno roditelja, niti viber grupu kao druga odeljenja, pa sam stampala papirice sa obavestenjem i slala po Uni da da deci a oni roditeljima pa da roditelji posalju novac. Jedna mama predlozi 200 din, javlja mi se druga koja kaze kako je to malo, trebalo bi 500 posto u tom i tom odeljenju toliko skupljaju. Onda ja kazem ajde 300, zove me treca mama i kaze da napisem na papiricu 300-400 pa ko koliko da. Jedna predlozi vaucer u Liliju, druga kaze ne valja Lili, bolje DM (jbt koja je razlika). I takooo
|
|
|
|