smeško -> RE: Poklon učiteljici za 8 mart (7.3.2018 12:11:59)
|
Ma, ja volim da dajem poklone ljudima koje volim, a ne kojima moram zato sto je tog dana neko tako resio. A vaspitacica nezadovoljna platom, ja svojim mestom u ovom drustvu i onda jedna drugoj kao cestitamo nesto.[sm=smiley13.gif] Trudnicko mi kasni, a pre njega ionako nisam primila 4 plate i jako mi je tesko da razmišljam o nekom imaginarnom prazniku. Imam dva decaka za koje treba da dam novac nekome ko je tu platu, ipak, primio, bez obzira sta radi. Odjednom samo taj posao vredi, mi ostali ne radimo nista bitno. Tom logikom ponecu i poklon vlasnici prodavnice u kojoj kupujem hleb, jer je mojoj deci i ta hrana podjednako bitna. Ali, nema sanse, jer se ovde razlika izmedju dece ipak pravi i ja necu da odmazem svom detetu. Ali, ne mogu da se ne osecam po malo ogorceno sto moram bas sada, kada jos nema ni moje ni mm plate i kada bi tu sitnicu radije priustila svojoj majci, a necu moci, posebno zbog roditelja koji glume velicine i sve se podrazumeva. Mi smo svasta nosili Makijevim vaspitacicama, ali to nisu bile skupe stvari i nisu morale tacnog dresjenpg datuma. To su kolazi, crtezi, kolaci za celu grupu, kafa, papir da ne daju svoje pare kada nam stampaju obavestenja,...ali one su neopisivo divne! Ne samo prema deci, nego i prema roditeljima. Nikijeve su bile potpuno suprotne.
|
|
|
|