Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.2.2014 10:09:25
|
|
|
|
Verolina
|
babby, znas da navijam svim srcem. Tebi je danas 14dpo, sto nisi radila test?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.2.2014 10:15:54
|
|
|
|
babby
|
13dpo.. a radila ga jesam oko 10dpo pisala sam u crticama trebala sam da pocnem da pijem dovicin zbog upale pa reko da proverim i nista doduse kao neka bleda senka siva ako gledam bas duuuugo ako danas ne stigne sutra od kasni pa cu kod dr...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.2.2014 12:52:32
|
|
|
|
daca77
|
Babby, navijam jako da grafic pozeleni Meni je i dalje visoka T, videcemo je u sredu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.2.2014 13:06:34
|
|
|
|
babby
|
Daco daj boze da nam pozelene vreme je...i tvoja t. se drzi super...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.2.2014 13:08:36
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, je l' imas nekih simptoma?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.2.2014 13:11:53
|
|
|
|
Maslacak15
|
babby bolje uradi betu, doktor ne moze nista tako rano da ti kaze. Osim da te posalje da uradis betu...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.2.2014 13:27:57
|
|
|
|
babby
|
pa sobzirom da mi jos ne kasni tek ce sutra ...hmm bilo je par dana strasno podrigivanje kao s....inace nista posebno danas bolovi u donjem delu stomaka kao da stize a i ako uopste nedodje pre dr. betu sto kazes Maslacak ionako bi to trazila...
< Poruku je uredio babby -- 28.2.2014 13:29:20 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.2.2014 18:57:36
|
|
|
|
17 joka
|
bebby jako
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.3.2014 7:46:59
|
|
|
|
daca77
|
Babby, navijam jakoo Mene nesto od juce bas bolucka donji deo stomaka, ali po BT mislim da nece doci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.3.2014 8:12:19
|
|
|
|
Ana13
|
Dacika,koliko ti inace traje lutealna? Fino izgleda Ima ti da zeznes sve doktore i samo da im odneses betu na uvid
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.3.2014 8:13:48
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Ana13...ali, nisam ti ja te srece Lutealna faza mi obicno traje 13~14dana. Samo ti vuci i prasi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.3.2014 8:16:44
|
|
|
|
babby
|
Daco meni se cini jos od kako ti je bio 1dpo da je ovog puta to to kolko ti obicno bude druga faca ciklusa duga...a kod mene pala t i imam svremena na vreme spoting jako svetli izgleda da stize
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.3.2014 8:18:41
|
|
|
|
daca77
|
Babby, a mozda i skoci BT?! Meni ce utorak biti presudan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.3.2014 8:54:29
|
|
|
|
babby
|
nek onda utorak bude zelene boje meni ako ne krene do tad radim betu..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.3.2014 9:48:30
|
|
|
|
New Mom
|
Daco, drzim fige! Babby, da vadis betu? Meni je tako krenulo da pada al ipak pozelenio.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.3.2014 10:52:02
|
|
|
|
Suki83
|
Meni je danas 29. dan ciklusa. ne merim inače BT i nisam nikada. Međutim ovaj mesec se nešto čudno dešava, temp. mi je 36.8-37.2, onako u toku čitavog dana... sa ili bez groznice i tako već dve nedelje, eto kasni mi jedan dan, strah me da radim test da se ne razočaram , sva sam naduvana, više nego u PMS. Više ne znam šta da mislim... Navijam za sve...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.3.2014 11:52:18
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, teško je verovati nakon svega što si prošla, ali ja ipak od srca navijam da ovaj grafić (uprkos svemu i svim doktorima) pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.3.2014 18:21:45
|
|
|
|
daca77
|
Hvala puno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.3.2014 20:42:33
|
|
|
|
17 joka
|
Daco,Bebby
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.3.2014 7:28:00
|
|
|
|
daca77
|
Babby, sta se desava kod tebe? Evo danasnjeg grafa, ali stomak boli vec danima
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.3.2014 8:18:13
|
|
|
|
babby
|
jao sto su dobre temp. Daco a kod mene pada pa neznam ima li svrhe uopste da sutra radim betu tj ako nam puste platu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.3.2014 8:29:52
|
|
|
|
Maja1309
|
Jutro ženice. Jao Daco savršen ti je graf, navijam da pozeleni. Babby draga nažalost mislim da kod tebe vještica samo što nije, nemoj trošiti novce, strpi se malo još. Kod mene mislim da ovaj ciklus nije bilo ovulacije jer temp su preniske nakon ovulacije. Meni se svaki ciklus sve više i više skraćuje lutealna faza. Zabrinuta sam pravo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.3.2014 8:53:30
|
|
|
|
daca77
|
MAjo, babby, hvala puno Medjutim, ja se ne nadam nesto, jer ipak je u ovom ciklusu bilo stimulacije. Ono sto me malo raduje, to je da je BT konacno onako visoka u drugoj fazi ciklusa. Posto BT merim od aprila 2009.god., ovako visoke T nisam imala zadnje 2god. A sto se tice bete, baby, ako mozes sacekaj sutrasnji dan i tada odluci.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.3.2014 9:40:44
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco mislim na tebe Majo mozda bi stvarno mogla da proveris progesteron sledeci mesec. Pozdrav svim bazalkama!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.3.2014 10:00:36
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, vrsnjakinjo Tebi danas 1.rad.dan?
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?