Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 13:37:52
|
|
|
|
7marii
|
Devojke molim za malu pomoc,jer merim bazalnu i tokom ? Ja sam sad pocela da merim, ali imala sam blago krvarenje 21.2 tad sam i trebala da dobijem,ali to trajalo 2 dana bez ikakvih bolova, pa ja to racunam kao dok mi doktor ne utvrdi sta je to,test juce radela bio negativan ali dr reko da ga ponovim za 4-5 dana pa ce tek onda da proveri sta je bilo to a upalu jajnika iskljucio. E sad ja od tada merim i T su mi visoke 37,4 pa 37,2 pa jutros 37,1. Jer je moguce da ako je to bila ostanu tako visoke zbog nje?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 13:48:04
|
|
|
|
babby
|
marii meni recimo t. padne tek kad dobijem ali je tvoja visoka meni to lici na
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 13:50:17
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: 7marii Devojke molim za malu pomoc,jer merim bazalnu i tokom ? Ja sam sad pocela da merim, ali imala sam blago krvarenje 21.2 tad sam i trebala da dobijem,ali to trajalo 2 dana bez ikakvih bolova, pa ja to racunam kao dok mi doktor ne utvrdi sta je to,test juce radela bio negativan ali dr reko da ga ponovim za 4-5 dana pa ce tek onda da proveri sta je bilo to a upalu jajnika iskljucio. E sad ja od tada merim i T su mi visoke 37,4 pa 37,2 pa jutros 37,1. Jer je moguce da ako je to bila ostanu tako visoke zbog nje? Mari, ne moze da ti stigne ciklus sa tako visokim temperaturama. Meni ovo nekako mirise na kasniju ovulaciju i trudnocu. A sto ne izvadis betu iz krvi?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 14:13:09
|
|
|
|
7marii
|
Pa bila sam danas kod doktora, nije me pregledao velika je guzva ja usla preko reda ubice me zene on kaze upala nije, a test da ponovim za 4-5 dana juce ga radila nema 2 crtice,nije mi dao uput za Hcg iz krvi vec rece da ponovim test. Pa tek tad da idem kod njega.Ranije sam imala cistu ali tad sam imala i bolove a kasnila mesec dana. Sad sam imala to blago krvarenje bez ikakvih bolova, ja mislila stigla kad ono posle 2 dana stalo.Jer hoce od ciste da bude tako visoka T? Ima li neka iskustva sa tim? Mozda mi se opet stvorila ko ce ga znati.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 14:14:05
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: babby marii meni recimo t. padne tek kad dobijem ali je tvoja visoka meni to lici na Kamo srece da je to.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 14:17:31
|
|
|
|
vonavoj
|
pregledom bi mogao da kaze da li je trudnoca,da li se materica uvecala.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 14:22:17
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: 7marii IZVORNA PORUKA: babby marii meni recimo t. padne tek kad dobijem ali je tvoja visoka meni to lici na Kamo srece da je to. A da da vas malo uputim u moj ciklus,malo su skraceni i dobijam od 23-26 dana,uvek imam bolne i obilne menstruacije,zato sam i provalila da ovo nije . Poslednja prava je bila 28.1 pa sad ono nesto 21.2 .Sad bas moralo to da mi se desi a taman sam planirala da merim bT pa sad me zbunjuju ove visoke T.Gledala sam na predhodnim stranicama grafove niko nije imao tako visoku T a da je imao , pa sad ja ostadoh u cudu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 14:26:37
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj pregledom bi mogao da kaze da li je trudnoca,da li se materica uvecala. Pa mogao ali me otkacio,kaze guzva velika jedva me i saslusao i samo reko da ponovim test za 4-5 dana i posto nemam nikakvih bolova da ne brinem upala nije 100 posto,tako kaze dr.One na salteru nisu htele da mi uzmu knjizicu vec me poslale kod njega da ga pitam.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 14:30:18
|
|
|
|
Verolina
|
Idi sad i izvadi betu i resices sve nedoumice.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 14:34:51
|
|
|
|
vonavoj
|
beta ce ti sve resiti! navijam!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 16:09:06
|
|
|
|
7marii
|
Pa sada ne mogu,nisam nesto pri parama, mozda odem sutra kod nekog drugog doktora, tj ako ustanem u 7h,videcu pa vam javljam.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.2.2014 7:42:44
|
|
|
|
Maja1309
|
Jutro ženice, kako ste mi. Evo jutros mi obilježio O, al mi je nešto temp relativno niska, ne znam zašto
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.2.2014 10:30:00
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco kad ides da izvadis progesteron? Mogla bi vec... I ja mislim da je vazno, u slucaju pozitivnog ishoda da mozes i da kazes doktorki u NS da je ciklus i pored svega rezultovao u proizvodnji zrele jajne celije Ah tek sad vidim da si postovala da ides danas- super Ajde pa javi rezultat!
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 26.2.2014 10:34:53 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.2.2014 10:55:29
|
|
|
|
daca77
|
Vrsnjakinjo, dacu krv popodne, a rezultat ce biti tek sutra oko 12h BT je i dalje visoka
< Poruku je uredio daca77 -- 26.2.2014 10:56:54 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.2.2014 12:59:59
|
|
|
|
7marii
|
Zenice jutros mi je temp. pala bila je 36.8, jer to znaci da nije ili je i ta T visoka ? Ako nastavi da pada necu raditi test,vec sledeceg utorka odo ja kod doce u 7h,jutros nisam mogla da ustanem mnogo mi se spavalo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.2.2014 7:36:32
|
|
|
|
Maja1309
|
Dobro jutro bazalke, trebam savjet? Ne znam dali će maslačak pročitati. Naime trebam radioti progesteron 7dpo, međutim subota je 7dpo pa ne mogu taj dan raditi, već petak 6dpo ili ponedjeljak 9dpo, kad da radim, kad je bolje 6 ili 9dpo?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.2.2014 8:13:19
|
|
|
|
babby
|
majo ja mislim 9dpo ali vec ti nas Maslacak reci a evo mog zasad je nema ali je ocekujem danas ili sutra
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.2.2014 12:06:01
|
|
|
|
7marii
|
zene opet ja ,mozda smaram ali T jutros opet visoka 37.1 Recite mi molim vas jer je merim ujutru cim se probudim pre nego sto ustanem i u isto vreme? Citala sam da treba tako, pa reko da negde ne gresim i da mi zato T mozda visoke.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.2.2014 12:13:41
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: 7marii Zenice jutros mi je temp. pala bila je 36.8, jer to znaci da nije ili je i ta T visoka ? Ako nastavi da pada necu raditi test,vec sledeceg utorka odo ja kod doce u 7h,jutros nisam mogla da ustanem mnogo mi se spavalo Nemoj da se ljutis, ali ne razumem zasto ti je tako tesko da uradis test? Mislim, ne znam da li sama vidis sta radis svojoj psihi Maja1309, mozes da radis i 6dpo i 9dpo.... Babby, koliko su tvoji grafovi uvek bili lepi, ali ovaj je posebno lep, prelep..Puj puj...neka jako pozeleni.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.2.2014 12:20:59
|
|
|
|
7marii
|
Verolina neljutim se taman posla Pa radila sam ga u ponedeljak bio negativan, pa ja otisla u utorak kod dr,i vec znate sta je bilo. I sad rekao da ga ponovim za 4-5 dana,ja cekam da to prodje pa cu da ga radim za vikend,a da radim hcg iz krvi nemam para kosta oko 1000 din,tako da zato cekam pa cu test .Ali sto se tice nisam nesto optimisticna jer nemam nikakvih simptoma,a i test u ponedeljak nije pokazao ,pa ja htela da jurim O da vidim kad je i zato i merim T, ali su bre i dalje visoke i mislim da nisu dobre i da dzabe merim Pa vas zato ispitujem o tome reko da ja ne gresim negde u merenju T.
< Poruku je uredio 7marii -- 27.2.2014 12:31:07 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.2.2014 12:27:26
|
|
|
|
Verolina
|
U ponedeljak ti je bilo prerano. Mislim da nije bilo ni 10dpo, jel' tako?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.2.2014 12:35:55
|
|
|
|
7marii
|
Ma ja mislim da nije,poslednja prava je bila 28.1 i obicno mi je ciklus 23-26 dana, pa 21.2 ono 1-2dana bez ikakvih bolova i bas slabo islo ali se po datumu poklapa sa ,e sad ja mislim da i je O bila 7 ili 8.2 jer tada me jajnici boleli i obicno mi je tako kad je O a i kalendar mi obelezio O 8.2 sto se poklopilo sa bolovima. Pa zar nije dovoljno vremena proslo od O do 23.2 kad sam radila test ili je to bilo rano? Ako je 8.2 bila O to je bio 15dpo nije rano
< Poruku je uredio 7marii -- 27.2.2014 12:39:53 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.2.2014 0:01:06
|
|
|
|
mamin mish
|
Zene pomoc! Htela bi da krenem da merim T da probam da uhvatim O posto jedino po cemu je sada hvatam je prema bolu u jajnicima ali ako hocu mislim da bi mi bilo bolje i T da merim. Dali je kasno da pocnem sada da je merim posto mi je danas 7dc ili da cekam sledeci mesec?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.2.2014 0:08:33
|
|
|
|
Verolina
|
Nije ti kasno. pocni od ujutro
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.2.2014 8:51:22
|
|
|
|
babby
|
jaoo Verolina bilo bi super i danas je 37 i zasad je jos nema
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?