Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.2.2014 8:00:52
|
|
|
|
daca77
|
MAslacak, a sada da ocekujem za 2 nedelje?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.2.2014 15:03:07
|
|
|
|
Miffy84
|
Von Čestitam od srca! Ipak ima nade! Nema šta, definitivno je ključ u opuštanju! Samo, ja ne znam kako da "izdejstvujem" taj mjesec kad neću misliti o trudnoći i opustiti se! Mission impossible!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.2.2014 16:23:11
|
|
|
|
vonavoj
|
miffy,definitivno je to...koliko smo unazad gadjali prave dana..ali smo bili optereceni,a za januar smo rekli pauza..i evo i cerku smo napravili u februaru,meni su januar i februar najtezi na poslu,zavrsni racun..kad imas posla,brige,onda nemas vremena da se opterecujes!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.2.2014 2:20:40
|
|
|
|
srculence25
|
gde su zenice grafovi?kako ste mi?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.2.2014 9:06:13
|
|
|
|
babby
|
evo mog nema nikakvih desavanja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.2.2014 7:35:21
|
|
|
|
daca77
|
babby, divan ti je grafic..pu pu Moj je poludeo nakon one prekinute stimulacije i ja prosto ne znam kad da ocekujem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.2.2014 7:57:09
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dobro jutro bazalke,dobro jutro vrsnjakinjo! Pa ne znam, tesko je reci, ali nije naravno iskljuceno da u ovom ciklusu bude i ovulacije. Koliko god on trajao. Ovulacija uvek moze da se desi. Vidim imala si i neke simptome sto se sekreta tice, a sad je usledio trodnevni rast temperature pa je software obelezio O. Sad cemo videti kako ce se drzati temperatura narednih dana.Ti kad dobijes treba odmah da se javis u NS, pa da se pokusa iz prirodnog ?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.2.2014 8:00:45
|
|
|
|
daca77
|
Draga moja, veliki Vodenog sekreta je bilo puno, zadnjih 5-6dana. A sto se tice BT, mislila sam da ce da varira, kao i prethodnih dana, ali dobro...dogovor sa dr u NS je da joj se 9dc javim i krenem u VTO iz prirodnjaka.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.2.2014 8:26:56
|
|
|
|
babby
|
Daco na ff. ima slucajeva gde je ovulacija bila 50dc pa je bio dobitni nikad se nezna a evo kod mene konacno neke promene...zar nema nikog vise dajte grafice...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.2.2014 14:00:50
|
|
|
|
daca77
|
Mislim da mi je progesteron konacno skocio, jer upravo mi se javlja onaj osecaj povisene T, koja trenutno iznosi 37,1C, a secer mi je skroz pao i imam uzasan osecaj mucnine.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.2.2014 7:21:36
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, a da li mogu raditi progesteron 8 DPO ili mora bas 7? Evo danasnjeg grafica
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.2.2014 7:49:13
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.2.2014 7:57:02
|
|
|
|
daca77
|
Shishice, pa gde si ti, draga? Koliko je god.proslo od naseg druzenja na ovoj temi...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.2.2014 8:32:01
|
|
|
|
Shishica
|
Nadam se da ni tebe nece biti uskoro ni na temi ni na forumu tako cesto.. naravno iz razloga kao sto je moj..dvoje dece.. ljubim i tebe i sve cekalice
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.2.2014 8:35:47
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.2.2014 8:42:53
|
|
|
|
Maja1309
|
Dobro jutro bazalke, kako ste mi. Evo i mene. Babby mene tvoj graf uvijek veseli, uvjek imaš visoke temp nakon O, navijam da ovaj pozeleni. Daco ja sam progesteron radila 8dpo jer je 7dpo bila nedjelja. Vidjela sam i ja grafova dobitnih gdje je ovulacija bila jako kasno. I ja sma u nekim nedoumicama. Naime 15 i 16 dc sam imala pozitivan opk i to je oba dana testna bila tamnija od kontrolne. 16dc sam imala užasan pritisak na lijevom jajniku toliko jaki da nisam mogla sjediti ni hodati, ležala sam cjelo popodne i na večer je popustilo. Očekivala sam da je ovulacija tu veče kad me popustilo ili naredni dan 17dc. Kako sam očekivala ovulaciju 17dc, tako sam očekivala i povećanje temp 18dc, međutim nisam bila kući i jutro na 18dc sam išla spavati tek u 5.30 a u 6 mjerim temp, tako da je to jutro nisma ni mjerila već tek u 14h kad sam se probudila i ta temp naravno ne štima. I ja sam onda kontala ok 19dc će biti višlja temp kad ono 36,4. Ako možete malo da mi pomognete, jer i ja moram 7dpo raditi progesteron. Radila sam 2dc ostale hormone i išla kod endokrinologa i ok su. Maslačak draga pomagaj :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.2.2014 8:46:06
|
|
|
|
daca77
|
Majo, meni je kasno, jer sam krenula u VTO i stimulaciju, pa je prekinut postupak i sada se ceo ciklus poremetio. Za tebe navijam
< Poruku je uredio daca77 -- 24.2.2014 8:55:25 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.2.2014 9:02:33
|
|
|
|
babby
|
majo u pravu si i uvek mi t. padne tek kad dpbijem zato se nesto i ne nadam... tebi ce o. ovaj mesec malo kasnije izleda....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.2.2014 9:08:55
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco draga definitivno deluje da je bilo prave ovulacije! . Majo sacekaj jos tri cetiri dana da vidis kako ce se kretati temperatura da bi ocenila kad je tacno bila ovulacije. Nije to od toliko presudne vaznosti da progesteron bude bas 7 og dana. U principu ti treba rezultat iz srednjeg dela lutealne faze ali bi trebalo da bude visok i 6 og 8 og dana posle ovulacije.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.2.2014 11:13:38
|
|
|
|
daca77
|
Hvala na javljanju, vrsnjakinjo... Uradicu progesteron, cisto zbog one svoje evidencije koju vodim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 9:30:39
|
|
|
|
babby
|
evo ga ima taj mali pad
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 9:33:00
|
|
|
|
vonavoj
|
devojke sve vas vucem! pratim grafice i navijam jako!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 12:47:22
|
|
|
|
Ana13
|
Moj dobitni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 13:00:28
|
|
|
|
babby
|
ana super....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.2.2014 13:08:35
|
|
|
|
daca77
|
Ana, divan grafic Moj uskoro nece moci da stane na monitoru Sutra radim progesteron, pa cemo videti...
< Poruku je uredio daca77 -- 25.2.2014 13:09:35 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?