|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
31.1.2014 10:49:14   
Maja1309
evo i mog grafa

user posted image

recite mi jučer i danas imam mokar veš, vodan iscjedak pomješan sa grudicama bjelog, baš osjetim kako mi dole mokro izlazi.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1826
31.1.2014 10:50:26   
vonavoj
user posted image user posted image divan!user posted image user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1827
31.1.2014 10:58:41   
Maja1309
a von ovaj iscjedak znači li išta

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1828
31.1.2014 10:59:25   
babby
meni juce stiglauser posted image .... majo lep ti je graficuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1829
31.1.2014 11:00:44   
Maja1309
žao mi je babby, ja lagano tonem, više nemam živaca, sinoć sam plakala.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1830
31.1.2014 11:07:22   
vonavoj
babby,tvoj graf je ovaj mesec malo poludeo..user posted image user posted image
trudnice spominju iscedak,kao dobar znakuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1831
31.1.2014 11:12:04   
IVA 11
Hoće li mi ko reći kako mjeri bazalnu, ispod jezika ili vaginalno? I koja je razlika u stepenima, veća je vaginalno za koliko?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1832
31.1.2014 11:17:24   
Miffy84
Ćao cure!user posted image Ja više ne znam šta da radimuser posted image Opet "sasvim sigurni" simptomi za user posted image koji iz mjeseca u mjesec zadnjih 8 mjeseci postaju sve gori i intenzivniji. Ja ne znam šta ću.. Ima li neko prijedlog? Grudi me bole nevjerovatno, ma, na pogled, a prepone me razvaljuju već drugi mjesec, čak sam prošli mjesec mislila da sam trudna, jer sam čitala da je to simptom. Ne mogu više, baš gubim nadu, džaba sve, i ciljani, i folikulometrija i sve, neće, pa neće. Ipak skoro dvije godine nezaštićenih odnosa, što je previše previše je, a navodno je sve o.k. Veliki pozdrav za sve vas, ako možete, pomozite i pišite šta dalje da radim, da l' da idem na neke dodatne preglede.. Uhuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1833
31.1.2014 11:43:42   
Maja1309
Miffy razumijem te u potpunosti, smao eto što sam ja u ovih godinu i pol imala jedan spontani,

šta si ti od pretraga radila, jeste radili spermogram?

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 1834
31.1.2014 11:45:35   
babby
Majo to nas sve uhvati s vremena na vreme mene svaki dan kad idem na posao i prolazim pored vrticauser posted image za sve ostale user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 1835
31.1.2014 11:51:57   
Maja1309
babby koliko se ti trudiš?

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1836
31.1.2014 12:14:25   
babby
predugo...user posted image 10 godina ali jednom mora nemoz drugacije

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1837
31.1.2014 13:17:14   
Miffy84
Majo, ja sam išla na redovne pretrage PAPA, ginekološki i ultrazvučni pregled, ciklus uredan, ovulacije uredne, ma, eto, kako dr kaže, "ti si mi za desetku", ali, ne ide, pa ne ide. Jeste, radio je muž spermiogram, malo lošiji nalaz, ali apsolutno ne isključuje mogućnost prirodnog začeća, pokretljivost bi trebalo povećati za nekih 10 %, već je uzeo terapiju, pije skoro mjesec, živi kao sportista, odavno prestao pušti, svako veče vježba, hrani se zdravo, baš je (pre)ozbiljno shvatio tih 10%user posted image , ali, neka drago mi je zbog toga, jer baš nam je stalo i oboje se trudimo, maximalno. U srijedu idem kod još jednog dr koji se bavi problemom nepolodnosti i steriliteta, pa da čujem i njegovo mišljenje... E, ne znam, plašim se da ne poludim. Ali, Majo, nećeš vjerovati, oko nas svi strudni, svi uspjeli iz par pokušaja, većina i iz prvog, naravno to je super, Bogu hvala, ali je za nas koji ne uspijevamo JAKO deprimirajuće! Znam da me razumiješ i stvarno mi godi da makar jednom mjesečno PONOVIM svoju muku ovdje na forumu, kad već nema rezultata.user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1838
31.1.2014 13:23:35   
New Mom
Majo, dobar graf.user posted image
Ja imala takav iscedak u periodu pred testiranje i nekoliko dana posle. Kod mene je bio dobar znak.

Babby, Muffy, zelim vam crte sto pre!

Ivo, ja sam merila pod jezikom. To mi najjednostavnije. Ne znam kolika su odstupanja. Vaginalno je sigurno visa T.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 1839
1.2.2014 12:51:41   
Maja1309
babby žao mi je draga, al doći će i tvoj dan, znam, želim ti to od sveg srca

miffi sve te razumijem, i oko mene su svi trudni i svi imaju male bebe, apsolutno svi koje poznajem i s kojima se družim.

Ti nisi radila HSG nisam ni ja, bojim se da bi i to trebala ako hormoni budu ok.

NM, pa gdje si nam ti?

baš imam dosta grudvastog žutog uscjdka, al inače sam i u vrijeme ovulacije imala pojačan iscjedka sigurno zbog macije trave, a ovaj sada možda od virka, danas mi e 23dc, 7dpo. ma ne mogu se ni nadati više...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1840
1.2.2014 13:51:17   
amelia
user posted image
My Ovulation Chart
. Evo i mog grafa oznacio mije o pre 4 dana i ovaj put je okasnila ali ne toliko kao predhodna user posted image . Majo super tije grafic jos da pozeleni user posted image . Babby zao mije zbog user posted image ali idemo dalje. Sve vas pozdravljam user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1841
2.2.2014 11:38:45   
Maja1309
Jutro bazalke, gdje su grafovi. Evo mog jutros, pad temp. Recite mi kako ide implementacijski pad, npr ako je danas implementacija jel bude sutra implementacijski pad?

user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1842
4.2.2014 17:21:13   
amelia
user posted image
My Ovulation Chart
evo mog grafa danas 7dpo T povisena grudi me bole strasno... majo gde si kakaf je tvoj graf dali je osla ponovo gore T? nadam se taj pad da tije bio implantacjiski..

Ayan <3

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1843
5.2.2014 11:56:23   
Maja1309
Hej amelija, tvoj je za sada super.

Ja lagano padam u depru, danas mi je 11dpo, i temp je već pala, iako vješticu očekujem ztek za 2-4 dana. Prosječna luteralna faza mi je 14 dana, najkraća 12, a najduža 16 dana.
Ispada da je ovo najkraća luteralana 11 dana ako danas dobijem, ma ja sam kriza žestoka

user posted image

e da

i jutros sam radila test, negativan je....

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1844
7.2.2014 8:15:33   
vonavoj
evo i mog grafa,danas treba user posted image da stigne,a meni skocila temperatura! da smo bili aktivniji pa i da sumnjam,ovako me zeki..boli me stomak,i imam osecaj da samo sto nije...a sto je porasla temperatura,to ne razumem!
user posted image
My Ovulation Chart

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1845
7.2.2014 13:35:28   
babby
von ovo je meni sumnjivouser posted image nikad ne reci nikad

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1846
7.2.2014 19:04:49   
amelia
Majo žao mije zbog user posted image i meni danas pala T na 36.6 mislim da cu dobiti ali tek mije 10 dpo nema nam druge idemo dalje u nove pobede user posted image . Von von dok nase T padaju tvoja ide gore user posted image . Ne zaboravi da spermici mogu ziveti i do 7 dana mozda ipak nesto bude user posted image . Sve vas user posted image

Ayan <3

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1847
8.2.2014 9:07:06   
vonavoj
user posted image
My Ovulation Chart
\
moj graf je poludeo...i danas sam mu obelezila 36,7...i on kaze da nije ni bilo O...a obelezio je ranije 21.og...16ti dan!user posted image
a jos nisam dobila,kao da cu svakog trena..

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1848
8.2.2014 9:28:16   
IVA 11
Voooon! Meni ovo miriše da si zabebila, O ti je ranije bila... Javljaj! :*

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1849
8.2.2014 9:53:21   
vonavoj
nemam nikakve simptome,a nismo bili ni aktivniuser posted image
...2 puta,ali ne u pravim danima...hahaha
a vlazna sam,kao da ce svakog trena krenutiuser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here