Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.1.2014 9:12:49
|
|
|
|
babby
|
d.jutro evo i meni danas f.f pomerio o. sa 12 dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.1.2014 19:22:54
|
|
|
|
amelia
|
My Ovulation Chart. Evo mog grafa mislim da mije o ovih dana omasio je i ovaj put ff ali nista nismo vredni dali je moguce da opane T ovoliko kad je O? Imam bas pojacan sluz
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.1.2014 8:11:51
|
|
|
|
Maja1309
|
Lalo gdje si nam, ima li grafa? Amelia, prošli ciklus ti je bio dug, ovaj jako kratak, jesi dobila možda ti se regulira ciklus, kakvi su ti inače ciklusi? Evo mog jutrošnjeg grafa. Označiti će mi 16dc O nadam se. 14dc i 15dc sam imala pozitivnu lh. Sretna sam što mi nije O 20dc kao zadnji put, ili 18dc kao predzadnji put, jer su mi ovulacije 14-16dc inače, mislim da se dovodim u red, il mi je macina trava pomogla, pial sam je od 6-15dc. Pišite ženice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.1.2014 8:12:42
|
|
|
|
Maja1309
|
babby zaboravih, ja mislim da je tebi O bila 18dc. kakvo je stanbje jutros sa temp?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.1.2014 9:39:31
|
|
|
|
Maja1309
|
masliačak vidim da si online, šta kažeš za moj graf, reci mi draga? nakon spontanog, radila sam papu, sve briseve cerviksa, TORCH, svi su bili uredu. Radila sam i progesteron 8dpo bio je 36,6(ref. 3,8-50,6). Išla sam na UZV kod 2 različita dr sa prikupljenim nalazima rekli su da je sve OK. Sad u utorak smo radili spermogram dijagnoza normozoosperm (možeš ga vidjeti na temi spermogram). Prošlo je 8mjeseci od spontanog, a 6 ciklusa da radimo na bebi. Šta misliš da trebam dalej? Dali da sejoš neko vrijeme trudimo, ili da uradim i hormone, njih nisma radila?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.1.2014 10:30:49
|
|
|
|
babby
|
Majo tebi ce 16 da obelezi ovulaciju akod mene ide gore dole i tako
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.1.2014 10:38:17
|
|
|
|
Maslacak15
|
Majo draga, to sve sto si navela deluje OK. To je sasvim solidan lutealni progesteron, dovoljan da podrzi implantaciju. Posto si vec ostajala u drugom stanju i imas ovulatorne cikluse verovatno je da samo treba imati strpljenja. Pobacaji se na zalost desavaju i verovatno uzrok nije bio u tvojim hormonima. Ipak posto je vec proslo 8 meseci ja mislim da nebi bilo zgoreg da ih odradis. Cisto da proveris sve jel i kad ostanes u drugom stanju treba da si sigurna da je sve ok. Sto se ovog ciklusa tice i ja mislim da ce ti sutra obeleziti ovulaciju da je bila 16 dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.1.2014 12:04:44
|
|
|
|
Maja1309
|
maslačak hvala ti na pažnji. Kontam i ja da uradim hormone. otići ću po uputnicu za hormone ako dobijem vještuicu. to mi je još ostalo. Kako nam je spermogram odličan, laknulo mi je. e sad šta sprježava začeće ne znam, možda malo i stres, ili je neki problem kod mene... ne znam...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.1.2014 12:39:53
|
|
|
|
Maja1309
|
babby ja mislim da je kod tebe 18dc bila O, jesi imala nekih simptoma
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.1.2014 20:34:26
|
|
|
|
lalojedac
|
evo ga,nista mi nije jasno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.1.2014 20:40:32
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja se ne razumijem u grafove, ali zna li ko da mi kaže okvirno kolika temperatura treba da bude da bi se smatralo da je u pitanju trudnoća? I koliko dana treba da je povišena?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 8:01:56
|
|
|
|
Maja1309
|
lalo nisma pametna, nešto ti temp varira dosta. Iva 11 povišena temp treba biti 18 dana, a koliko povišena ovisi od žene do žene, uglavnom temp koja odgovara luteralnoj fazi, npr kod mene u trudnoći je bila izmeđju 36,8-37,1. evo mog jutros...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 8:18:11
|
|
|
|
vonavoj
|
My Ovulation Chart evo i mog..jos mi sad ponudio vip oznake,a nisam bila bas aktivna .. maja,super ste pokrili O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 8:19:55
|
|
|
|
Maja1309
|
von jel vi niste mućkali ovaj mjesec
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 8:27:28
|
|
|
|
vonavoj
|
nismo,preskacemo,jer mi cerka ide na operaciju krajnika u februaru..pa nisam htela,ako nisam do sad,jedan mesec mi nece nista znaciti..a tamo cu morati da je nosim,mala je...a teska
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 8:28:53
|
|
|
|
Maja1309
|
smetnula sam to, a znala sam :) U pravu si od jednog mjeseca neće ništa biti :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 8:32:24
|
|
|
|
vonavoj
|
..ali od sledeceg meseca,ozbiljno!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 8:48:38
|
|
|
|
Maja1309
|
sad mi je ovo najgori period do svaki dan je ko godine, ima li netko recept kako se opustiti nakon O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 8:55:45
|
|
|
|
IVA 11
|
Hehe, meni je najgori period poslije O. Moja temp je nekoliko dana poslije O pala, pa je opet porasla i sad je 36, 9. Ali ne mora da znaci ništa.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 9:54:54
|
|
|
|
Verolina
|
Dobar danak
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 17:29:18
|
|
|
|
amelia
|
Majoo pokrili ste O sada nam preostaje samo da navijamo..meni su ciklusi bili regularni na 30,31 dan ali od kada radimo na bebici kao da se sve poremetilo dali od stresa ili od prevelike zelje za ne znam . Nije mi vise oznacena O na ff jer mije pala T znaci da nije jos bila Ovulacija izgleda da ce biti ovaj ciklus kao prosli na 40 dana..lalojedac isto se i meni desilo kao tebi na ff.... .
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 23:02:02
|
|
|
|
lalojedac
|
ne znam sta je ovo? nikad mi nije bilo ovako,grudi su pocele da me bole,sto znaci da se vestica blizi,hormoni su mi super,nista mi nije jasno,mozda od stresa,ispitni je rok i ceo mesec sam napeta,bukvalno. A opet,mozda je anovulatorni ciklus,mada sam imala sve simptome O negde na sredini ciklusa,i to bas izrazene..ko ce ga znati..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.1.2014 23:16:36
|
|
|
|
zece
|
Lalojedac a imas li ispitano hormoni na13den od ciklus da znaes dali imas ovulacija
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.1.2014 16:26:37
|
|
|
|
lalojedac
|
zece sve mi je u granicama normale,ne postoji Bogu hvala nikakav problem,možda je prirodno jedan od onih anovulatornih ciklusa,valjda ih je 3 godišnje. Počele su grudi da me razvaljuju,imam vene po njima,verovatno od bola,e sad ne znam zašto ali su mi areole strašno tamne,čini mi se da sam negde čitala o tome ali ne znam šta beše,nebitno,mislim da nije ništa ozbiljno,što pošto opet od bola. Stomak počeo da me boli kao u ciklusu,ali na momente,tako da je gospodja na pragu...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.1.2014 16:26:59
|
|
|
|
lalojedac
|
zece sve mi je u granicama normale,ne postoji Bogu hvala nikakav problem,možda je prirodno jedan od onih anovulatornih ciklusa,valjda ih je 3 godišnje. Počele su grudi da me razvaljuju,imam vene po njima,verovatno od bola,e sad ne znam zašto ali su mi areole strašno tamne,čini mi se da sam negde čitala o tome ali ne znam šta beše,nebitno,mislim da nije ništa ozbiljno,što pošto opet od bola. Stomak počeo da me boli kao u ciklusu,ali na momente,tako da je gospodja na pragu...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?