|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
4.1.2014 23:45:59   
maja35
Amelia tu sam user posted image malo vise posla pa me zato nije bilo
da jeste skocila t bas naglo i mislila sam aj to zato sto mjerim kasnije 01.01.
al kad i slijedeci dan ista malo cudno danas je 36,80.grudi me bole ko lude.ostalo nista
inace imam redovne svaki 27.dan.user posted image
Amelija nebrini mozda test nije tacan ako je doslo do zaceca kasnije (STO JE MOGUCE)
ja sam ostala trudna 7.dan ciklusa a moja rodica skoro na kraju user posted image
zato kazem sve je moguce ....
nadam se da je i kod tebe taj slucaj i da zbog tog ti je test neg.user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1751
5.1.2014 15:01:25   
amelia
My Ovulation Chart ne znam dali se vidi graf preko mobilnog sam pokusala com nec nesto da upali degu draga kazi sta mislis naravno ako vidis grafuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 1752
5.1.2014 18:24:53   
amelia
user posted image
caricare immagini evo mog grafa ja ne znam sta cu snjim user posted image nista mi nije jasno devojke pisite pomagajte kazite vase misljene dali je moguce da mije bila ovulacija na dan kad sam trebala dobitiuser posted image majo navijam za tebe user posted image ako su ti ciklusi na 27 dana sigurno je tad bila ovulacijauser posted image meni se ovog meseca izgleda sve poremetilo sigurno od stresa ovoo mije postalo veliko opterecenje silno zelim bebicu imala sam uvek cikluse na 30,31 dan a sad ovo pihhh ne znam sta da mislim...user posted image

Ayan <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1753
6.1.2014 0:20:33   
degu
Amelia moguće je da je O bila i koji dan ranije, na 27. dc ili je 31. videćemo al definitivno je okasnila ovaj mesec, tako da ni ciklus nemoj da očekuješ pre 41-45. dc. A nadam se da će te i onda zaobići user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1754
6.1.2014 8:37:19   
vonavoj
meni vestica stigla tacno u minutuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1755
6.1.2014 11:02:34   
Maslacak15
amelia kao sto ti je Degu vec rekla ovulacija je 100 % bila kasnije tj drugo obelezavanje je korektno. Pre toga nije bilo nikakvog temepraturnog sifta, temperatura ti je bila 36,6 ili niza ujednaceno sve do nekog 30 og dana ciklusa. Sad deluje da je do ovulacije doslo, poslednjih 5-6 dana si se konstantno ugrejala. Testiraj najranije za 4-5 dana, a mozda bi bilo bolje i ako bi sacekala celu nedelju. Drzim fige da graf pozeleni, moze se zatrudneti i sa kasnom ovulacijom, nije to nikakav problem.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1756
7.1.2014 1:15:04   
amelia
Von dati se pridruzim i meni ovog casa stigla user posted image user posted image stomak me rastura neznam kako cu zaspati danas.ovulacija ja mislim daje bila 27 dc ff mije stavio na 31 dc nije li to kasno mislim daje malo da toliko traje luteanska faza? Maslacak degu vi se razumete u ove stvari ? Sve vas pozdravljam user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1757
8.1.2014 8:06:13   
Maslacak15
Amelia jeste luetealna faza bila kratka tj ovulacija verovatno neadekvatna. Ali to se desava ponekad. Kazes da su ti i ciklusi obicno 30 31 dan, nastavi da meris temperaturu i da pratis, mozda je u pitanju samo jedan neuspesan ciklus. Ne treba izvlaciti prevelike zakljucke samo na osnovu jednog meseca.user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1758
8.1.2014 9:17:09   
amelia
Slazem se sa tobom maslacak desava mise ponekad ovakaf ciklus godisnje nastavicu da merim T mozda se ovog meseca sve stabilizuje user posted image nadam se da sledeci ciklus nece biti kao ovaj. Puno te pozdravaljam i hvala ti na odgovoru user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1759
18.1.2014 20:39:47   
lalojedac
evo i mene ovaj mesec...user posted image

(odgovor članu maja35)
Direktna veza do poruke: 1760
19.1.2014 20:13:14   
lalojedac
devojke sta mislite o ovom skoku...user posted image

(odgovor članu maja35)
Direktna veza do poruke: 1761
20.1.2014 0:15:51   
amelia
user posted image
My Ovulation Chart
evo mog grafa ovog meseca nekako je T smirena. Lalojedac koliko ti traju ciklusi ako ti traju 28 dana moguce da ti je bila O ja se bas ne razumem u grafove ovo mije tek drugi nadam se da ce javiti iskusne cure dati pomognu pozdrav user posted image

Ayan <3

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1762
20.1.2014 8:43:08   
lalojedac
amelia uglavnom su 28 dana,ali recimo prosli mesec je malo kasnilo,3 dana. ne znam,jutros je 36.5 i ff je obelezio O 12dc,vise pratim O zbog sebe jer moj muz ima azzo i ne mozemo da imamo bebu po zakonima prirode,ali desi se da ima par spermatozoida povremeno pa ja stalno pratim za svaki slucaj.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1763
20.1.2014 9:13:16   
Maja1309
Obožavam kad se aktivira ova tema.

Lalo malo me zbuni jutrošnja temp, inače bi rekla da ti je O bila 13dc. Lalo a trebala si inače malo bolje pokriti ove dane :(

(odgovor članu maja35)
Direktna veza do poruke: 1764
20.1.2014 9:39:20   
vonavoj
majo,gde si? dugo te nema! gde ti je graf!user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1765
20.1.2014 9:46:49   
vonavoj
user posted image
My Ovulation Chart

nesto i ja mislim da mi je O bila pre 15og dana...jer jos nije 21...
ali ovaj mesec mi pravimo pauzu..zbog cerkine operacije!

< Poruku je uredio vonavoj -- 20.1.2014 9:47:59 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1766
20.1.2014 9:54:07   
vonavoj
ali se od sledeceg ozbiljnije bacamo na posao..i mm je ovaj vikend bio bolestan!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1767
20.1.2014 10:28:07   
Maja1309
von, malo sam depresivna, 6 ciklus da smo pokrili ovulaciju a ništa, lagano me tuga hvata :(

danas mi je 11dc, pa još ne stavljam graf. inače pijem macinu travu, od ovulacije ću virak.

Ja sam prvi put ostala trudna u 6 ciklusu, sad se bojim, sve mislim da nešto nije uredu s nama, bojim se pravo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1768
20.1.2014 10:41:21   
vonavoj
razumem te,i sta god da ti kazem glupo je!
user posted image user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1769
20.1.2014 10:43:58   
Maja1309
znam draga...

ne mogu da ne mislim na trudnoću, moram misliti... šta da radim više...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1770
20.1.2014 10:47:00   
vonavoj
veliko je opterecenje,iscekivanje...preispitivanje..
kad dodje beba sve se zaboravi! a docice,nego sta!user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1771
20.1.2014 12:32:43   
IVA 11
Meni je na početku plodnih dana po malo rasla temp, a jutros mi je bila 36, 7! Ako ovaj mjesec ne smućkamo, ne znam kad ćemo! user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1772
20.1.2014 12:34:43   
IVA 11
Meni je na početku plodnih dana po malo rasla temp, a jutros mi je bila 36, 7! Ako ovaj mjesec ne smućkamo, ne znam kad ćemo! user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1773
20.1.2014 12:34:52   
IVA 11

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1774
20.1.2014 12:58:34   
madre
jedva sam cekala da se malo aktivirate, bas volim da pratim grafove iako se bas slabo razumemuser posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here