Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 8:55:07
|
|
|
|
Peace*
|
babby, divno izgleda!!! Budi uspomene...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 9:25:32
|
|
|
|
babby
|
Peace bilo bi divno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 9:25:37
|
|
|
|
vonavoj
|
babby,divan je graf!!! ijaoj,bice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 10:08:42
|
|
|
|
Maja1309
|
von ništa još nije gotovo dok ne procuri babby zaintrigirao me tvoj graf, a ostalo mi u sjećnju da ti uvijek u luteralnoj fazi imaš visoke temp, preko 37 i da i dođe pri visokoj temp, pa sam išla tražiti tvoj prošli graf, i istina ti je došla pri temp 36,9 ako sam dobro upratila, a imala si visokih temp 37,1 npr. ovaj cikus imaš konstantno temp 37, 16dpo temp je visoko... ako si trudna svaki test će to pokazati jer se koncentracija hcg duplira od 12dpo, nemaš šta čekati ako si trudna test će biti pozitivan. a evo i mog grafa, ubacila sam i sluz...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 10:55:56
|
|
|
|
babby
|
Jeste Majo uvek tako kod mene budu visoke zato se i ne nadam nesto sta bude bice ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 10:58:38
|
|
|
|
Maja1309
|
babby a jesi inače imala ovako 16 dpo visoke temp?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 11:08:19
|
|
|
|
babby
|
Imala sam od 16 d ali nikada ovako jedna ista 5 dana ..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 11:17:29
|
|
|
|
Maja1309
|
da, meni je ovo dobar znak, al strah me da se ne razočaramo, al izgleda mi obećavajuće. imaš li ikakvih simptoma vještice? kad si rekla da ćeš raditi test?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 12:38:35
|
|
|
|
Miffy84
|
Ćao drage čekalice! samo da vas pozdravim i da kažem da držim fige svima vama da pozelenite Ja takođe, čekam, mada već odavno ne mjerim bazalnu, ali čekam na drugi način Osluškujem i pratim simptome koji me redovno iz mjeseca u mjesec sve više ubijaju u pojam i stvarno mislim da će na kraju moja psiha postati glavni problem (ako to već sad nije) nemogućnosti ostajanja u drugom stanju Više mi ništa nije jasno, i sve mi teže padaju ovi odvratni simptomi koji su, evo, već postali izvjesni i ovog puta, osim ako se neko Božije čudo ne desi pa izostane. Još sam ovaj put išla na folikulometriju, sve je bilo za desetku, po doktorovim riječima, ma, bila ubijeđena da će da uspije, ciljani odnosi, ma sve... Ali, evo, kako se približava dan imam utisak da ću svaki čas da procurim i imam sve "svoje" simptome koji nikad ne maše, tako da opet Raspisah se ja, ali naprosto moram negdje da izbacim ovu količinu frustracije koja me muči, a ko će me bolje razumjeti od onih koje su na istim "mukama" Još jednom vas pozdravljam i držim fige za i barem u ovoj Novoj godini!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 13:58:45
|
|
|
|
Maja1309
|
Miffy draga u potpunosti te razumijem, i samoj mi je isto kao i tebi, svaki mjesec od početka, uvijek mislim ovi simptomi su drugačiji od menstrualnih i uvijek na kraju procurim, nakon spontanog i kod mene su svi nalazi ok, al evo već pola godine beba se nije zakačila, prvi put sam nakon pola godine ostala trudna. Ja sam uvjerena da kod mene psiha igra glavnu ulogu, da mi ona sve koči, i pisala sma to i ovdje, ja imam blokadu u glavi sva sam u grču. koliko god se ja rudila ne znam kako da prestanem misliti koji mi je dan ciklusa, jesu li plodni dani, kako raditi na bei a ne misliti na to, nije mi jasno.. al šta da ti kažem draga, drži se koliko možeš, jendom će doći i naše vrjeme, a izgleda da nije još, al bude, imati će mo i mi naše bebe...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 14:14:25
|
|
|
|
Miffy84
|
Eh, da.. Dobro kažeš.. Biće jednog dana. Ne želim i neću da zvučim pesimistično, ali meni se čini da za tu potrebu za preračunavanjem i opterećenjem u mojoj galvi od ciklusa do cikljusa stvarno nema lijeka... Vjerovatno bi sve bilo mnogo jednostavnije, ali ja NE ZNAM drugačije, nažalost.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 17:19:13
|
|
|
|
amelia
|
host image evo mog danasnjeg grafa T 36.8 povecala se nemam nikakvih simptoma ni PMS ni trudnickih osim malo osetljivih grudi racunam da sutra kupim test ako do tada ne dodze cure naavijam za sve babby von majo i ostale
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 17:23:53
|
|
|
|
babby
|
Joj amelia sto je dobar ovaj skok t. mirise mi na .
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 17:46:19
|
|
|
|
amelia
|
Nadam se babby da te miris ne vara neznam sta da mislim svaki put mi kasni dan dva sacekacu jos sutra ako ne dodze onda radim test. Ti babby kada ne ocekujes ?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 17:47:59
|
|
|
|
babby
|
pa oko 1 treba da nedodje ....kada radis testic
< Poruku je uredio babby -- 30.12.2013 17:48:43 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 17:51:21
|
|
|
|
amelia
|
Blizu je prvi navijam da ne dodze.. meni kasni evo jedan dan nadam se da nije bezvezno kasnjenje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 17:54:17
|
|
|
|
amelia
|
Pa ili sutra ili prekosutra a ti dali ces da radis na dan ocekivane ili ces da sacekas dan dva?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.12.2013 18:23:45
|
|
|
|
babby
|
cekam ima u novu godinu da udjem strpljivija ajde nas obraduj sutra...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.12.2013 8:39:09
|
|
|
|
vonavoj
|
amelia,divan grafic! stvarno mirise na ja sam lose spavala,jutros rano ustala,tako da mi temperatura nije merodavna..ali mislim da nema nista od ovog puta My Ovulation Chart pocinje i stomak da me boli!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.12.2013 9:08:41
|
|
|
|
babby
|
Von da ti se i ja pridruzim i kod mene t. pala tako da samo cekam da stigne prokletinja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.12.2013 9:11:19
|
|
|
|
vonavoj
|
bem ti prokletinju..moja nece jos,nadam se,.ne bi trebala pre 5.1!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.12.2013 9:41:50
|
|
|
|
Maja1309
|
babby i von dok ne procuri nije ništa izgubljeno, babby toga sam se kod tebe i bojala, drži se visoko a ti procuriš, al možda ovaj put tako ne bude, imaš 17 visokih temp. amelia? evo mog jutros
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.12.2013 9:49:40
|
|
|
|
babby
|
Majo za ovulaciju a kod mene sta bude bice sta da radim...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.12.2013 9:53:52
|
|
|
|
Maja1309
|
ma da sam je samo malo bolje pokrila, al bilo je O gdje sam svaki dan pokrila pa bebe nema.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.12.2013 11:55:13
|
|
|
|
Miffy84
|
Majo Vidiš da ipak ima O I meni je ovog mjeseca bila 20. dan, išla sam na folikulometriju, pa baš tačno znam. A mislim da je čak i bolje što si pokrivala svaki drugi dan, ja sam pokrivala svaki, oko i iza O, pa izgleda ništa. Imam simptome da ću da dobijem, jutros sam radila test (ne mogavši da izdržim, kao i svakog mjeseca, iako sam svjesna da treba sačekati), negativan je, mada sam možda poranila, 10 dan od O je. Pričekaću još malo, ali ovi moji simptomi najavljuju sigurna am, nažalost! Tebi držim fige, mislim da ti je baš dobar graf i temperatura!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?