|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
30.12.2013 8:55:07   
Peace*
babby, divno izgleda!!! user posted image Budi uspomene... user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1701
30.12.2013 9:25:32   
babby
Peace user posted image bilo bi divno

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1702
30.12.2013 9:25:37   
vonavoj
babby,divan je graf!!! ijaoj,bice user posted image user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1703
30.12.2013 10:08:42   
Maja1309
von ništa još  nije gotovo dok ne procuri
babby zaintrigirao me tvoj graf, a ostalo mi u sjećnju da ti uvijek u luteralnoj fazi imaš visoke temp, preko 37 i da i user posted image  dođe pri visokoj temp, pa sam išla tražiti tvoj prošli graf, i istina user posted image  ti je došla pri temp 36,9 ako sam dobro upratila, a imala si visokih temp 37,1 npr.
ovaj cikus imaš konstantno temp 37, 16dpo temp je visoko... ako si trudna svaki test će to pokazati jer se koncentracija hcg duplira od 12dpo, nemaš šta čekati ako si trudna test će biti pozitivan.

a evo i mog grafa, ubacila sam i sluz...

user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1704
30.12.2013 10:55:56   
babby
Jeste Majo uvek tako kod mene budu visoke zato se i ne nadam nesto sta bude bice ...

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1705
30.12.2013 10:58:38   
Maja1309
babby a jesi inače imala ovako 16 dpo visoke temp?

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1706
30.12.2013 11:08:19   
babby
Imala sam od 16 d ali nikada ovako jedna ista 5 dana ..user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1707
30.12.2013 11:17:29   
Maja1309
da, meni je ovo dobar znak, al strah me da se ne razočaramo, al izgleda mi obećavajuće.
imaš li ikakvih simptoma vještice?

kad si rekla da ćeš raditi test?

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1708
30.12.2013 12:38:35   
Miffy84
Ćao drage čekalice!user posted image samo da vas pozdravim i da kažem da držim fige svima vama da pozelenite user posted image Ja takođe, čekam, mada već odavno ne mjerim bazalnu, ali čekam na drugi načinuser posted image Osluškujem i pratim simptome koji me redovno iz mjeseca u mjesec sve više ubijaju u pojam i stvarno mislim da će na kraju moja psiha postati glavni problem (ako to već sad nije) nemogućnosti ostajanja u drugom stanjuuser posted image Više mi ništa nije jasno, i sve mi teže padaju ovi odvratni simptomi user posted image koji su, evo, već postali izvjesni i ovog puta, osim ako se neko Božije čudo ne desi pa user posted image izostane. Još sam ovaj put išla na folikulometriju, sve je bilo za desetku, po doktorovim riječima, ma, bila ubijeđena da će da uspije, ciljani odnosi, ma sve... Ali, evo, kako se približava dan user posted image imam utisak da ću svaki čas da procurim i imam sve "svoje" simptome koji nikad ne maše, tako da opet user posted image Raspisah se ja, ali naprosto moram negdje da izbacim ovu količinu frustracije koja me muči, a ko će me bolje razumjeti od onih koje su na istim "mukama"user posted image Još jednom vas pozdravljam i držim fige za user posted image i user posted image barem u ovoj Novoj godini!user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1709
30.12.2013 13:58:45   
Maja1309
Miffy draga u potpunosti te razumijem, i samoj mi je isto kao i tebi, svaki mjesec od početka, uvijek mislim ovi simptomi su drugačiji od menstrualnih i uvijek na kraju procurim, nakon spontanog i kod mene su svi nalazi ok, al evo već pola godine beba se nije zakačila, prvi put sam nakon pola godine ostala trudna.

Ja sam uvjerena da kod mene psiha igra glavnu ulogu, da mi ona sve koči, i pisala sma to i ovdje, ja imam blokadu u glavi sva sam u grču. koliko god se ja rudila ne znam kako da prestanem misliti koji mi je dan ciklusa, jesu li plodni dani, kako raditi na bei a ne misliti na to, nije mi jasno..

al šta da ti kažem draga, drži se koliko možeš, jendom će doći i naše vrjeme, a izgleda da nije još, al bude, imati će mo i mi naše bebe...

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 1710
30.12.2013 14:14:25   
Miffy84
Eh, da.. Dobro kažeš.. Biće jednog dana. Ne želim i neću da zvučim pesimistično, ali meni se čini da za tu potrebu za preračunavanjem i opterećenjem u mojoj galvi od ciklusa do cikljusa stvarno nema lijeka...user posted image Vjerovatno bi sve bilo mnogo jednostavnije, ali ja NE ZNAM drugačije, nažalost.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1711
30.12.2013 17:19:13   
amelia
user posted image
host image evo mog danasnjeg grafa T 36.8 povecala se nemam nikakvih simptoma ni PMS ni trudnickih user posted image osim malo osetljivih grudi racunam da sutra kupim test ako do tada ne dodze user posted image cure naavijam za sve babby von majo i ostaleuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1712
30.12.2013 17:23:53   
babby
Joj amelia sto je dobar ovaj skok t.user posted image mirise mi nauser posted image .

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1713
30.12.2013 17:46:19   
amelia
Nadam se babby da te miris ne varauser posted image neznam sta da mislim svaki put mi kasni dan dva sacekacu jos sutra ako ne dodze onda radim test. Ti babby kada ne ocekujes user posted image ?

Ayan <3

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1714
30.12.2013 17:47:59   
babby
pa oko 1 treba da nedodjeuser posted image ....kada radis testic

< Poruku je uredio babby -- 30.12.2013 17:48:43 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1715
30.12.2013 17:51:21   
amelia
Blizu je prvi user posted image navijam da ne dodze.. meni kasni evo jedan dan nadam se da nije bezvezno kasnjenje user posted image

Ayan <3

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1716
30.12.2013 17:54:17   
amelia
Pa ili sutra ili prekosutra user posted image a ti dali ces da radis na dan ocekivane user posted image ili ces da sacekas dan dva?

Ayan <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1717
30.12.2013 18:23:45   
babby
cekam ima u novu godinu da udjem strpljivijauser posted image ajde nas obraduj sutra...user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1718
31.12.2013 8:39:09   
vonavoj
amelia,divan grafic! stvarno mirise na user posted image
ja sam lose spavala,jutros rano ustala,tako da mi temperatura nije merodavna..ali mislim da nema nista od ovog puta
user posted image
My Ovulation Chart

pocinje i stomak da me boli!

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1719
31.12.2013 9:08:41   
babby
Von da ti se i ja pridruzim i kod mene t. pala tako da samo cekam da stigne prokletinja user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1720
31.12.2013 9:11:19   
vonavoj
bem ti prokletinju..moja nece jos,nadam se,.ne bi trebala pre 5.1!!

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1721
31.12.2013 9:41:50   
Maja1309
babby i von dok ne procuri nije ništa izgubljeno, babby toga sam se kod tebe i bojala, drži se visoko a ti procuriš, al možda ovaj put tako ne bude, imaš 17 visokih temp.
amelia?

evo mog jutros

user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1722
31.12.2013 9:49:40   
babby
Majo user posted image za ovulaciju a kod mene sta bude bice sta da radim...user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1723
31.12.2013 9:53:52   
Maja1309
ma da sam je samo malo bolje pokrila, al bilo je O gdje sam svaki dan pokrila pa bebe nema.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1724
31.12.2013 11:55:13   
Miffy84
Majo user posted image Vidiš da ipak ima O user posted image I meni je ovog mjeseca bila 20. dan, išla sam na folikulometriju, pa baš tačno znam. A mislim da je čak i bolje što si pokrivala svaki drugi dan, ja sam pokrivala svaki, oko i iza O, pa izgleda ništa. Imam simptome da ću da dobijem, jutros sam radila test (ne mogavši da izdržim, kao i svakog mjeseca, iako sam svjesna da treba sačekati), negativan je, mada sam možda poranila, 10 dan od O je. Pričekaću još malo, ali ovi moji simptomi najavljuju user posted image sigurna am, nažalost! Tebi držim fige, mislim da ti je baš dobar graf i temperatura!user posted image user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here