|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
20.1.2014 16:42:11   
amelia
user posted image
My Ovulation Chart
evo mog grafa obelezio mi ovulaciju ali nema sanse da je tad bila uostalom i daje bila pokrili smo je ali tek danas imam iscedak vodenasti ne znam preostaje mi samo dase trudimo user posted image

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1776
20.1.2014 18:02:52   
madre
nemoj ti nama *pokrili smo je* nego Xice na videlouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1777
20.1.2014 18:13:10   
amelia
Haha madre ma x-ici tu su samo ne znam zbog cega se ne vide user posted image

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1778
20.1.2014 18:26:49   
madre
pobrini se da se vide, moram ja to da prekontrolisemuser posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1779
20.1.2014 18:52:09   
amelia
Sutra cu staviti sliku preko com sada mogu samo ovako preko tablet. Mislim daje rano za ovulaciju bar jos koji dan? Ti jel imas neke simptome O jel radis trakice ili? Mene glava rastura grlo ne mogu nista da jedem od sve snage udaricemo jedan x ne zelim da promasim O user posted image

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1780
20.1.2014 18:53:44   
lalojedac
majo pa gde više da ga pokrijemo,ciklus mi je uvek 7 dana,sad se nešto skratio,ali smo čekali,pa je muž imao pregled pa je morao da apstinira a pošto mi je 9 uvek tamo od 16dc pa na dalje,nisam se nešto ni opterecivala.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1781
20.1.2014 20:23:25   
lalojedac
evo ga...kazem posto mi je ovulacija uvek kasnije,ja sam tek planirala muckanje,kad ono poranila,nema veze,nikad se ne zna...
user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1782
20.1.2014 20:57:49   
vonavoj
O ste pokriliuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1783
20.1.2014 21:46:09   
madre
IZVORNA PORUKA: amelia

Sutra cu staviti sliku preko com sada mogu samo ovako preko tablet. Mislim daje rano za ovulaciju bar jos koji dan? Ti jel imas neke simptome O jel radis trakice ili? Mene glava rastura grlo ne mogu nista da jedem od sve snage udaricemo jedan x ne zelim da promasim O user posted image

pa i imam neke predsimptomeuser posted image krenula su ona moja cuvena probadanja u donjem stomaku... ovaj mesec mislim da se O sprema sa desnog jajnika. pre neki dan primetih i kremast beli sekret... otkuda sada to? da nije to sluuuuzzzuser posted image danas sam ipak uradila trakicu, bila je negativna, ali mi deluje kao da ce sutra biti pozitivna... videcemouser posted image
lalouser posted image

< Poruku je uredio madre -- 20.1.2014 21:47:38 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1784
21.1.2014 10:38:49   
babby
ee i kod mene se nesto umirila t. nesto mi je sumljiva ova o. mislim da nije ni bilauser posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1785
21.1.2014 10:43:16   
vonavoj
i moja temperatura je luda..mada je nisam redovno ni merila....ali nisam sigurna kad je O...kao tek treba,a ja mislim da je prosla!
user posted image
My Ovulation Chart

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1786
21.1.2014 10:52:33   
srculence25
Von kod tebe uvek zaniljivo izgledaju grafici :) zenice sa kojim vi toplomerom merite?neznam u koji da se pouzdam user posted image user posted image ide i juce i danas sa zivinim mi je 36,5 a sa digitalnim 36,1 user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1787
21.1.2014 10:59:03   
vonavoj
prosli mesec mi je bio super..ali sad nisam vodila racuna,u 5 sam isla u wc,ustajala...i mozda mi se u 7 poremetila temperatura!user posted image user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1788
21.1.2014 13:11:34   
Miffy84
Devojke, samo da vas pozdravim user posted image Valjda ovog mjeseca bude nešto novo kod nekoguser posted image Nadajmo se, stvarno je vrijeme više user posted image Ja sam ovog mjeseca najopuštenija do sad, nadam se da će tako i da ostane - s obzirom da sam tek u periodu ovulacije- jer sam polako prestala da očekujem da će nešto da se desi, tačnije umorila sam se od očekivanja. Pa, kako god bude, ali je neizbježno da želimo da to bude baš user posted image user posted image Uglavnom, sigurna sam da nema ništa od nerviranja, psihičkog zamora i stresa, pa bolje sve pustiti! Javljajte, pišite, pa da ovu Novu godinu počnemo lijepim vijestima! user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1789
21.1.2014 21:42:58   
lalojedac
kod mene ode sve u propast...user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1790
23.1.2014 8:01:33   
Maja1309
Dobro jutro ženice, ima li mjeračica, grafova?

Evo mog jutrošnjeg?
Radila sam lh jučer, malo je falilo da bide pozitivna, čak ja nakon pola sata bila pozitivna, al nije nakon 5 minuta. tako da vjerujem da će danas biti pozitivna.

Kako ste mi vi?

user posted image

Direktna veza do poruke: 1791
23.1.2014 8:02:26   
daca77
Majo, baci se na muckanjeuser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1792
23.1.2014 9:52:55   
Maja1309
Jesmo daco, krenuli smo s mućkanjem.
Radili smo i spermogram u utorak.

Dijagnoza: normozoospermia

koliko vidim sve je OK
koncentracija je 42,22 M/ml (>15M/ml)
volumen je 3,3 (>1,5 M/ml)

nalaz je previše detaljan, možda jer sam ga radila u klinici koja radi umjetne oplodnje, pa mora takav biti.
Ne mogu sve navesti. Al npr nije mi jasna razlika između dvije stavke progresija i brzina.
Uglavnom progresivnih je 66,2 %, ne progresivnih 19,5 %, statičnih 14,4 %, a onda ide dalje podjela po brzini:

brzih 39,8 %
srednje brzih 35,6 %
sporih 10,2 %
nepokretnih 14,4 %
hiperaktivnih 11,1 %

Koja je razlika između progresije i brzine?

Ima tu i nekih TypeA, TypeB, TypeC, TypeD svi su više nego duplo veći od granica, tako da je to ok.

Onda ima podjela
napredujući 66,15 %,
pokretni u mjestu 19,47 %
pokretni 85 %

Jedino što bi možda bilo bolje da je veći postotak je morfologija

normalnih je 69 % (>60 %), abnoprmalnih 31 %

ima još dosta stavki, dijagnoza je uredna, mislim da se ne trebamo brinuti, šta kažete?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1793
23.1.2014 13:57:54   
Miffy84
Majo, nedavno je i MM radio spermiogram i dijagnoza je blaža astenospermija, odnosno dovoljan broj, ali malo slabije pokretni, mada takva dijagnoza ne isključuje mogućnost trudnoće, naprotiv, mi smo se i ovog mjeseca trudili, a od prvog dana dijagnoze MM je počeo uzimati propisanu terapiju, pa se nadamo .. šta bude biće. Ali sve ovo napisah usput, jer me interesuje nešto drugo.. Gdje ste vi radili taj nalaz? U kojoj klinici? Voljela bih da MM ode uraditi još negdje, jer mi je ovaj nalaz nekako oskudan. Uopšte ne piše odvojeno po toj progresivnosti brzine, ni ništa, samo piše postotak pokretljivosti 30%, valjda sveukupna pokretljivost, šta li već. I broj spermatozoida, referentna vrijednost je označena da treba biti veća od 40 G/l i samo je upisano da ima, ali ne i koliko. Kad sam gledala neke druge nalaze, vidim da je to sve mnogo detaljnije i opširnije. Ako bi mogla da mi napišeš gdje je tvoj M radio, bila bih ti zahvalna. I inače, ako znaš nešto o ovoj dijagnozi, samo piši user posted image Hvala i puno sreće!user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1794
23.1.2014 19:06:47   
srculence25
zdravo zenice.Kojim toplomerom da merim bt?zivin mi pokazuje vise nego digitalni e sad kom verovati user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 1795
23.1.2014 22:56:09   
madre
rekla bih da je u ove svrhe zivin jedino merodavanuser posted image ne pokazuje zivin visu, nego digitalni nizuuser posted image
dakle, zivin!

Direktna veza do poruke: 1796
24.1.2014 1:33:43   
srculence25
user posted image da mislila sam na to da digitalni pokazuje nizu sporazumele smo seuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1797
24.1.2014 8:03:30   
Maja1309
ja mjerim živinim, digitalni mi nije stabilan, ovisi od baterija.

evo mog od jutros

user posted image

Miffi, spermiogram smo radili u Hrvatskoj U ZG.

Direktna veza do poruke: 1798
24.1.2014 10:35:08   
madre
evo je stize, majouser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1799
24.1.2014 22:14:09   
lalojedac
evo i mene,jos nista...user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here