Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.1.2014 23:45:59
|
|
|
|
maja35
|
Amelia tu sam malo vise posla pa me zato nije bilo da jeste skocila t bas naglo i mislila sam aj to zato sto mjerim kasnije 01.01. al kad i slijedeci dan ista malo cudno danas je 36,80.grudi me bole ko lude.ostalo nista inace imam redovne svaki 27.dan. Amelija nebrini mozda test nije tacan ako je doslo do zaceca kasnije (STO JE MOGUCE) ja sam ostala trudna 7.dan ciklusa a moja rodica skoro na kraju zato kazem sve je moguce .... nadam se da je i kod tebe taj slucaj i da zbog tog ti je test neg.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.1.2014 15:01:25
|
|
|
|
amelia
|
My Ovulation Chart ne znam dali se vidi graf preko mobilnog sam pokusala com nec nesto da upali degu draga kazi sta mislis naravno ako vidis graf
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.1.2014 18:24:53
|
|
|
|
amelia
|
caricare immagini evo mog grafa ja ne znam sta cu snjim nista mi nije jasno devojke pisite pomagajte kazite vase misljene dali je moguce da mije bila ovulacija na dan kad sam trebala dobiti majo navijam za tebe ako su ti ciklusi na 27 dana sigurno je tad bila ovulacija meni se ovog meseca izgleda sve poremetilo sigurno od stresa ovoo mije postalo veliko opterecenje silno zelim bebicu imala sam uvek cikluse na 30,31 dan a sad ovo pihhh ne znam sta da mislim...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.1.2014 0:20:33
|
|
|
|
degu
|
Amelia moguće je da je O bila i koji dan ranije, na 27. dc ili je 31. videćemo al definitivno je okasnila ovaj mesec, tako da ni ciklus nemoj da očekuješ pre 41-45. dc. A nadam se da će te i onda zaobići
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.1.2014 8:37:19
|
|
|
|
vonavoj
|
meni vestica stigla tacno u minut
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.1.2014 11:02:34
|
|
|
|
Maslacak15
|
amelia kao sto ti je Degu vec rekla ovulacija je 100 % bila kasnije tj drugo obelezavanje je korektno. Pre toga nije bilo nikakvog temepraturnog sifta, temperatura ti je bila 36,6 ili niza ujednaceno sve do nekog 30 og dana ciklusa. Sad deluje da je do ovulacije doslo, poslednjih 5-6 dana si se konstantno ugrejala. Testiraj najranije za 4-5 dana, a mozda bi bilo bolje i ako bi sacekala celu nedelju. Drzim fige da graf pozeleni, moze se zatrudneti i sa kasnom ovulacijom, nije to nikakav problem.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.1.2014 1:15:04
|
|
|
|
amelia
|
Von dati se pridruzim i meni ovog casa stigla stomak me rastura neznam kako cu zaspati danas.ovulacija ja mislim daje bila 27 dc ff mije stavio na 31 dc nije li to kasno mislim daje malo da toliko traje luteanska faza? Maslacak degu vi se razumete u ove stvari ? Sve vas pozdravljam
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.1.2014 8:06:13
|
|
|
|
Maslacak15
|
Amelia jeste luetealna faza bila kratka tj ovulacija verovatno neadekvatna. Ali to se desava ponekad. Kazes da su ti i ciklusi obicno 30 31 dan, nastavi da meris temperaturu i da pratis, mozda je u pitanju samo jedan neuspesan ciklus. Ne treba izvlaciti prevelike zakljucke samo na osnovu jednog meseca.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.1.2014 9:17:09
|
|
|
|
amelia
|
Slazem se sa tobom maslacak desava mise ponekad ovakaf ciklus godisnje nastavicu da merim T mozda se ovog meseca sve stabilizuje nadam se da sledeci ciklus nece biti kao ovaj. Puno te pozdravaljam i hvala ti na odgovoru
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.1.2014 20:39:47
|
|
|
|
lalojedac
|
evo i mene ovaj mesec...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.1.2014 20:13:14
|
|
|
|
lalojedac
|
devojke sta mislite o ovom skoku...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 0:15:51
|
|
|
|
amelia
|
My Ovulation Chart evo mog grafa ovog meseca nekako je T smirena. Lalojedac koliko ti traju ciklusi ako ti traju 28 dana moguce da ti je bila O ja se bas ne razumem u grafove ovo mije tek drugi nadam se da ce javiti iskusne cure dati pomognu pozdrav
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 8:43:08
|
|
|
|
lalojedac
|
amelia uglavnom su 28 dana,ali recimo prosli mesec je malo kasnilo,3 dana. ne znam,jutros je 36.5 i ff je obelezio O 12dc,vise pratim O zbog sebe jer moj muz ima azzo i ne mozemo da imamo bebu po zakonima prirode,ali desi se da ima par spermatozoida povremeno pa ja stalno pratim za svaki slucaj.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 9:13:16
|
|
|
|
Maja1309
|
Obožavam kad se aktivira ova tema. Lalo malo me zbuni jutrošnja temp, inače bi rekla da ti je O bila 13dc. Lalo a trebala si inače malo bolje pokriti ove dane :(
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 9:39:20
|
|
|
|
vonavoj
|
majo,gde si? dugo te nema! gde ti je graf!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 9:46:49
|
|
|
|
vonavoj
|
My Ovulation Chart nesto i ja mislim da mi je O bila pre 15og dana...jer jos nije 21... ali ovaj mesec mi pravimo pauzu..zbog cerkine operacije!
< Poruku je uredio vonavoj -- 20.1.2014 9:47:59 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 9:54:07
|
|
|
|
vonavoj
|
ali se od sledeceg ozbiljnije bacamo na posao..i mm je ovaj vikend bio bolestan!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 10:28:07
|
|
|
|
Maja1309
|
von, malo sam depresivna, 6 ciklus da smo pokrili ovulaciju a ništa, lagano me tuga hvata :( danas mi je 11dc, pa još ne stavljam graf. inače pijem macinu travu, od ovulacije ću virak. Ja sam prvi put ostala trudna u 6 ciklusu, sad se bojim, sve mislim da nešto nije uredu s nama, bojim se pravo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 10:41:21
|
|
|
|
vonavoj
|
razumem te,i sta god da ti kazem glupo je!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 10:43:58
|
|
|
|
Maja1309
|
znam draga... ne mogu da ne mislim na trudnoću, moram misliti... šta da radim više...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 10:47:00
|
|
|
|
vonavoj
|
veliko je opterecenje,iscekivanje...preispitivanje.. kad dodje beba sve se zaboravi! a docice,nego sta!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 12:32:43
|
|
|
|
IVA 11
|
Meni je na početku plodnih dana po malo rasla temp, a jutros mi je bila 36, 7! Ako ovaj mjesec ne smućkamo, ne znam kad ćemo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 12:34:43
|
|
|
|
IVA 11
|
Meni je na početku plodnih dana po malo rasla temp, a jutros mi je bila 36, 7! Ako ovaj mjesec ne smućkamo, ne znam kad ćemo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 12:34:52
|
|
|
|
IVA 11
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.1.2014 12:58:34
|
|
|
|
madre
|
jedva sam cekala da se malo aktivirate, bas volim da pratim grafove iako se bas slabo razumem
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?