|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
5.3.2014 8:14:52   
Verolina
Daco, mart je tvojuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1976
5.3.2014 8:19:06   
daca77
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1977
5.3.2014 8:23:01   
Maja1309
Daco nadam se da je mart tvoj mjesec.

Nadam se i da sam ja uranila s testom, i da će mi temp ostati visoko user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1978
5.3.2014 9:07:08   
vonavoj
majo,navijam jako..i meni je pala temperatura,i posle skocila i eto user posted image user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1979
5.3.2014 10:00:46   
Maslacak15
Majo ko sto rekose devojke rano je za test. Ne treba ga raditi pre 13 dpo. Znam nekima se pozitivan rezultat pojavi i ranije ali to je stvarno nepouzdano, narocito sa urinskim stapicima.
Vrsnjakinjo user posted image Samo napred, blizu si cilja.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1980
5.3.2014 11:59:15   
daca77
Vi ste zaista divne i velika user posted image
Ali, nadam se da se ne ljutite, najvece user posted image je moja vrsnjakinja, koja me u stopu prati godinama unazad i pomaze svojim savetima i tumacenjima.user posted image
Grlim vam jako sve user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1981
5.3.2014 12:33:40   
vonavoj
daco user posted image user posted image mart je tvoj!
i ja volim maslacak,sve sto pise je tacno,uvek umiri,argumentujeuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1982
5.3.2014 12:59:07   
superm
Slazem se, Maslacak ima i znanja, umerenost i takta da sve objasni, strpljivo i nadasve precizno.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1983
5.3.2014 20:52:30   
17 joka
Dacikauser posted image user posted image user posted image mart je tvoj mesec za srecu najvecu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1984
6.3.2014 8:36:23   
Maja1309
Žene slažem se s vama Maslačak stvarno zna kako djelovati. I uvjek djeluje umirujuće i ohrabrujuće.

Ja sam jučer mislila da sam dobila, naime oko 14h sam išla na wc i na obrisu sam imala svjetlosmeđi obris na papiru, i mislial sam da je to to, da je došla vještica. Al od tada ništa više.
Jutros sam opet radila test koji je negativan. da mi je jučer taj obris bio implementacija dali bi mi jutros test već mogao biti pozitivan?

user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1985
6.3.2014 8:53:55   
superm
Koliko dana ti kasniuser posted image ?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1986
6.3.2014 8:56:56   
daca77
Majo, navijam jakooouser posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1987
6.3.2014 9:32:30   
Maslacak15
Majo strpi se jos samo malo. Vidis da je i ovulacija obelezena isprekidano to znaci da ne znamo bas sa sigurnoscu da li je bila taj dan, mozda dan pre ili kasnije. To sve ima veze kad bas testiras tako rano 10 ili 11 dan. Urinski stapici su i manje osetljivi nego beta iz krvi. Nadam se da je sekret posledica impalntacije, narocito sto tvoj rezultat progesterona ne ukazuje da bi trebalo biti spotinga. Navijam jako.
Daco kakva je situacije kod tebe draga? jel stigla vestica?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1988
6.3.2014 11:02:21   
daca77
Maslacak, nije stigla, samo mrljavi braon...a sutra imam 8.martovsko slavlje i docice prava i obilna user posted image bas kad ne trebauser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1989
6.3.2014 11:27:06   
amelia
Daco majo navijam da vam pozelene grafiči...evo mog grafa jos koji dan ocekujem user posted image jer su mi kratke lutealne fazeuser posted image i nismo bas bili vredni ovog puta ali nikad se ne zna user posted image . user posted image
My Ovulation Chart

Ayan <3

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1990
6.3.2014 11:47:30   
babby
Daco a jel moze to mrljavo kod tebe da bude implantacija...Majo tvoje su t. jos uvek dobre mozda si poranila sa testicem a kod mene ja mislila juce ce da stigne user posted image kad nista izgleda da su mi hormoni otisli u aut skrozuser posted image

< Poruku je uredio babby -- 6.3.2014 11:48:06 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1991
6.3.2014 14:14:24   
vonavoj
majo,jos malo budi strpljiva!user posted image bice user posted image user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1992
7.3.2014 12:34:20   
vonavoj
bazalke,gde ste od jutros?kakvo je stanje>

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1993
8.3.2014 18:12:27   
Jole84
Daco,neka ti mart donese treću sreću i ljubav bebeću user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1994
10.3.2014 12:20:34   
vonavoj
gde ste devojke,pratim temu,ali slabo pisete? sta se desava!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1995
11.3.2014 13:56:23   
babby
Maslacak ajd kad svratis kazi mi molom te dal mogu da pocnem da pijem ciklopr.od danas postouser posted image je nema a t . je palauser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1996
13.3.2014 11:31:51   
vonavoj
babby,sta se desava? Bio ti je pozitivan test!

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1997
13.3.2014 12:21:15   
IVA 11
Moja T je jutros bila 37, 3. Ovaj mjesec nisam pratila bazalnu, samo jutros jer me grudi rasturaju, pa pomislih da se nešto dešava. Može li mi ko reći koliko stepeni je razlika ako se mjeri vaginalno?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1998
13.3.2014 12:21:32   
IVA 11
Moja T je jutros bila 37, 3. Ovaj mjesec nisam pratila bazalnu, samo jutros jer me grudi rasturaju, pa pomislih da se nešto dešava. Može li mi ko reći koliko stepeni je razlika ako se mjeri vaginalno?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1999
13.3.2014 12:32:45   
babby
Von jeste ali bleedo roze medjutim posle par dana otislouser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here