Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2014 15:40:12
|
|
|
|
Verolina
|
ha ha ha ha...Ivanka, to se meni sto puta desilo
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2014 15:43:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Verolina ha ha ha ha...Ivanka, to se meni sto puta desilo Ma ajde, taman me uhvati raspolozenje a on sve upropasti jednom recenicom, i opet ja kriva! A konacno mi normalan ciklus, ne bole me ledja, nisam naduta, ne jedme 200gr cokolade iako je 19dc a on.... grrrrrrr
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.3.2014 16:55:38
|
|
|
|
daca77
|
Babby, u potpunosti se slazem sa Verkom. Uskoro ces nas obradovati zelenim graficem Verka, a zato nama ukljucuju nakon ET Pregnil od 1500, ali na 5.dan+Utrogestan...bilo mi cudno zasto su mi ovo dali, jer na mnogim klinikama ga ne daju.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.3.2014 19:37:40
|
|
|
|
Maslacak15
|
Hm to jeste dobra ideja da se podrzi zuto telo ali me onda cudi da rade betu 12. dan. Naime pregnil je nista drugo do HCG i treba skroz da izadje iz oganizma, da bi mogla da budes sigurna da je HCG od bebe a ne od pregnila. Ali sigurno imaju iskustva koja je dinamika izlucivanja i da je nedelju dana dovoljan razmak. Pretpostavljam da ako je beta 100 to nikako ne moze biti vise od pregnila koji je primljen nedelju dana pre toga. Svakako treba da radis kad su ti rekli i nemoj da pomeras, nego ja glasno razmiljam Zna valjda Kopitkovica sta radi....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.3.2014 19:49:50
|
|
|
|
amelia
|
My Ovulation Chart po temperaturi rekla bih da mi je bila O ali i po iscedku sad dalje videcu nadam se dami se ciklus normalizirao kao pre pa videcu dal smo nesto smuckali . Daco navijam da konacno ugledas te i da beta bude velika
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2014 8:26:24
|
|
|
|
srcka
|
I kod mene stigla je a ja ne mogu da spavam, budim se 100 puta i nemogu da merim BT. Svaki dan se budim pred alaram, ali u razlicito vreme. Jaooooo ludiloooooooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2014 8:55:32
|
|
|
|
babby
|
Daco nadam se da si u pravu ...i kod mene konacno stigla ali jako kratko presinoc dosla juce i evo sada nista ali bez cikle. i cudne su t.neznam dal ovi cajevi za ciscenje organizma imaju veze sa tim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2014 10:30:28
|
|
|
|
daca77
|
Babby, uticu i cajevi na hormone...ne znam sta bi ti savetovala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 9:07:12
|
|
|
|
ana07
|
Pozdrav devojke . Evo i ja da se javim. Imam uzasno neredovne cikluse, odnosno ciklusi mi traju od 27 pa nekad cak i do 45 dana. Zbog toga sam odlucila da merim bazalnu temperaturu, mozda uspem nesto da pohvatam sto se ovulacije tice. Suprug i ja pokusavamo vec osam godina da dobijemo drugo dete, ali na zalost njegov nalaz spermograma je poprilicno los (oligoastenospermija). Medjutim nada poslednja umire pa se tako i ja svaki mesec iznova nadam iako su nam sanse male . U svakom slucaju navijam za sve vas koje se trudite kao i ja . Nadam se da cete uspeti da vidite moj graf, iako jos nije prekrsten .
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 12:27:35
|
|
|
|
IVA 11
|
Prvi mjesec da uisujem u graf, ovo je tek početak
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 12:57:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo ga, famozni graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 14:23:09
|
|
|
|
IVA 11
|
Ivanka, nisi dobila još je li? Nešto mi sumnjiv ovaj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 14:24:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ivanka, nisi dobila još je li? Nešto mi sumnjiv ovaj graf Nije gotovo dok se ne dokaze suprotno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 14:26:05
|
|
|
|
Jole84
|
Ohoho Ivanka fine li temperaturice a bogami i implantacije 7dpo Iva nek je srećan početak,pa da ti bude prvo i zadnje merenje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 14:28:11
|
|
|
|
IVA 11
|
Jole, hvala draga!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 14:31:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odakle bre znas da je bila implantacija, sa Ivom sam krvarila skoro 3 dana? Ja mislim da mi je O bila ranije, oko 12dc... nisam merila od pocetka
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 27.3.2014 14:32:51 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 14:34:56
|
|
|
|
Jole84
|
Ne mora da znači ali pretpostavlja se po padu T u lutealnoj fazi,moja je implantacija prošla bez krvarenja ako je bila 12dc,onda si definitivno trudna,nikad ti ovoliki ciklus nije bio
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 14:36:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ne mora da znači ali pretpostavlja se po padu T u lutealnoj fazi,moja je implantacija prošla bez krvarenja ako je bila 12dc,onda si definitivno trudna,nikad ti ovoliki ciklus nije bio Zato se i radujem, odmorih se ovaj mesec od pms-a
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 14:38:01
|
|
|
|
IVA 11
|
Kako ću znati po temp, da će biti O? Prvi put upisujem u ovu tabelu. Obično su mi 14-16 dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 14:39:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Kako ću znati po temp, da će biti O? Prvi put upisujem u ovu tabelu. Obično su mi 14-16 dc Cim bude prvi nagli skok temp znaci da je ovulacija bila u prethodnih 24h
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.3.2014 14:42:46
|
|
|
|
IVA 11
|
E super, hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2014 12:41:04
|
|
|
|
gogili75
|
a kolika BT treba da bude neposredno pred menstruaciju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2014 12:51:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pred M temp naglo padne, tajj dan stigne Meni je danas temp 36.5, i dalje iznad crte.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.3.2014 16:11:16
|
|
|
|
amelia
|
Ivanka ti si mi jako sumljiva koliko ti kasni . Dali planiras da radis test ? Hajde pa da nas obradujes sa
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 8:00:17
|
|
|
|
babby
|
D. jutro bazalke ovaj moj graf je cudan mislim da kod mene ovog meseca nece biti o. neverujem da je bila 6d sta mislite
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?