|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
13.3.2014 12:34:01   
vonavoj
user posted image user posted image jesi li isla kod dr?

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2001
13.3.2014 12:43:38   
babby
jesam ali posle onog negativnog testa i nema nista kaze mozda je bila biohemiska ...a posto je t pala auser posted image nije stigla kaze da pocnem ponovo cikloproginovu... nazalost nece me user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2002
13.3.2014 12:48:41   
vonavoj
sledeci mesec je tvoj,tako kazu..posle biohemijskE!user posted image user posted image
znaci da moze doci do oplodnje,samo da se ugnjezdi!

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2003
13.3.2014 12:49:53   
Maslacak15
Babby draga,
zao mi je sto se komplikuje stalno nestouser posted image Ali mislim da ne treba da pijes napamet ciklo dok ne utvrdis gde si u ciklusu. I kao sto sam vec rekla mislim da je uz ciklo pracenje bazalne vrlo nepouzdana stvar. Tvoji grafici ubedljivo izgledaju, ali mislim da bi trebalo da proveravas na drugi nacin da li ima ovulacije. Ili folikulometrijom, ili proveravanjem progesterona. Mozda nebi bilo lose da proveris trenutno stanje hormona, barem osnovnih.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2004
13.3.2014 12:50:20   
babby
samo toliko... ali nadam se ..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2005
13.3.2014 12:53:32   
babby
proslog meseca sam ih proveravala i o.k su jedino mi je tsh pao na 0,350 possto je bio do skoro 10 a dr. mi je rekla da pocnem ponovoda pijem i vec mi je 3 dan user posted image a sta mislis Maslacak da nastavim pa da odem opet kod dr za par dana na ultrazvuk

< Poruku je uredio babby -- 13.3.2014 12:55:29 >

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2006
14.3.2014 8:02:50   
IVA 11
37, 3 jutros. Ima nade. user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2007
14.3.2014 11:28:31   
Miffy84
Drage moje, samo da vas pozdravim! Pratim forum, mada ne pišem često, nažalost, vidim da nas baš nešto i nećeuser posted image Ni kod mene ništa već nekoliko mjeseci, iako sam ja svakog mjeseca "trudna" i neviđeno, svakog mjeseca imam neke nove simptome, "trudničke", naravno, ali user posted image tačna kao sat, uvijek 14 dana nakon ovulcije. Šta reći, nadam se da je mjesec pred nama dobitniuser posted image Želim to svima od user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2008
15.3.2014 9:11:08   
IVA 11
Meni opet 37, 3, ili digitalni ne valja ili se nešto desilo user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 2009
15.3.2014 17:07:24   
vonavoj
iva11,jel je meris od pocetka? moze biti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2010
15.3.2014 22:27:22   
IVA 11
Ovog mjeseca nisam, obično mi je oko 36, 2. Mada zadnja tri dana prije ustajanja mi je 37, 3 , a u toku dana stepen, dva više. Dako bude nešto, red bi bio user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2011
17.3.2014 14:46:07   
srcka

Zdravo,

Ja sam iz Makedonije i kod nas nemogu da nagem forum sa vako dobro razrabotena tema za BT.user posted image user posted image

Molim Vas da vidite moj grafikon i sta milite

www.fertilityfriend.com/home/4d53a1/

Izvinite za moj srpski ali turdim se user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2012
18.3.2014 9:27:27   
IVA 11
Srcka, ne razumijem se u grafove ali se nadam da će ti uskoro neka od ženica pomoći. Veliki pozdrav. user posted image

(odgovor članu srcka)
Direktna veza do poruke: 2013
18.3.2014 9:45:22   
Jole84
Srcka dobrodošla user posted image
nisi merila 14 i 15dc,pa ako uzmemo da ti je O bila 11dc onda se T sasvim dobro drži i navijamo da takva ostane user posted image
Iva kakva je situacija kod tebe? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2014
18.3.2014 10:11:46   
srcka
IVA 11 i Jole84,

hvala vam puno, ali ovo je najbolji forum koji sam do sada video. Nadam se da ce se kratko zadrzimo na ovu temu.
ja prvi mjesec mjerim Bt i koristip onaj mikroskop za plodne/neplodne dane i nekako sve se poklapa. Pa videcemo sta ce biti.

Zelim svima uspehu i sto prije videti user posted image

Izvinite za moj srpski user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2015
18.3.2014 10:29:58   
IVA 11
Jole draga, T mi je jutros 37, 1 , ali cijelo jutro me muči stomak tj.dijareja, a tako mi je obično pred M. Ne znam šta da mislim, danas mi je 28 dc. user posted image :*

(odgovor članu srcka)
Direktna veza do poruke: 2016
18.3.2014 10:40:24   
Jole84
Iva ništa ne mora da znači,vidiš da ti je T odlična,trudna si dok se ne dokaže suprotno user posted image user posted image
Srcka držimo palčeve da ti ovo bude prvi i zadnji mesec merenja,da se preseliš među trudnice user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2017
18.3.2014 14:26:41   
IVA 11
Eh Jole, voljela bih user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2018
18.3.2014 21:01:31   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Jole draga, T mi je jutros 37, 1 , ali cijelo jutro me muči stomak tj.dijareja, a tako mi je obično pred M. Ne znam šta da mislim, danas mi je 28 dc. user posted image :*

Iva i ja sam imala retku stolicu,svako jutro od dana kada sam trebala da dobijem,a ugledala user posted image ..i sad nemam problema sa zatvorom,vec svako jutro imam redju stolicu..valjda se sve promeni!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2019
19.3.2014 11:12:08   
srcka
IVA 11, kako ti je jutros BT.
Sad sam gledala grafikone na FF i mislim da ako ti BT ne padne po prosecnija da zaista mozes ocekivati user posted image .

A ja sutra nisam merila jer sam se probudila 100 puta, pa sta bude nek bude user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2020
22.3.2014 13:06:22   
IVA 11
Sad sam vidjela poruku. BT je pala dan pred M. Ovog mjeseca ću je pratiti od početka, bolje nego polovično kao prošlog mjeseca. user posted image Registrovah se na FF, pa ću upisivati kao vi drage moje rr-ajke. user posted image

(odgovor članu srcka)
Direktna veza do poruke: 2021
22.3.2014 13:11:32   
Verolina

IZVORNA PORUKA: babby

Maslacak ajd kad svratis kazi mi molom te dal mogu da pocnem da pijem ciklopr.od danas postouser posted image je nema a t . je palauser posted image

Babby, nisam znala da si imala pozitivan testic.user posted image
Izvinjavam se zbog citiranja slike, ali moram da bih babby objasnila. Ovaj prvi pad sto si imala je nesto sto sam i ja isto dozivela. Pao ti je progesteron, pa ti je do sutra malo skocio HCG i stimulisao zuto telo, pa ti je progesteron opet skocio. Ono sto se zapravo desava, a to mi je objasnio jedan strucnjak za VTO, da progesteron nikako ne sme da pada u periodu implantacije, jer dovoljan je jedan dan i nece se plod implantirati dobro.
Ono sto je pozitivno iz svega ovoga jeste da ti mooooooooooooooozes da zatrudnis...I sad si svesna toga. i guraj napred, jer ce biti..Ooooooo i te kako ce da bude i to vrlo skoro.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2022
22.3.2014 14:07:59   
babby
Verka draga hvala ti na objasnjenju pretpostavila sam ja da je progesteron otisao .....neznam dal bih smela da ga ubacim u drugoj fazi ciklusa... kako je stanje kod tebe user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2023
22.3.2014 14:14:55   
Verolina
Meni vestacki progesteron ne pomaze. Stvarno mi ne pomaze. Ono sto je mnogo bolja varijanta jeste blaga stimulacija zutog tela pregnilom 7dpo. Pregnilom od 1500 jedinica.Hcg podstice zuto teko da proizvodi progesteron i jako su kriticni ti momenti dok hcg ne dostigne odredjenu vrednost u krvi. Posle nema problema, cak i da krvaris ne treba ti utrogestan.
Ja cu definitivno ici na VTO u septembru. Pokusacemo do tada sa dve inseminacije i ovom taktikom, samo da sredim malo folikule. nadam se da ce u aprilu sve da se sredi da mogu da radim inseminacije. Meni je potrebna samo dobra O i ja odmah ostanem trudna. fazon je sto nemam dobre O. A pokusacemo da odrzimo trudnocu na ovaj nacin, stimulacijom hcg-a.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2024
22.3.2014 15:35:00   
Ivanka 75
Evo ga moj graf... promasili smo O jer sam ja ljuta na mm...
Eto mi ga na!
user posted image

Gledajuci moje ranije grafove BT vidim da mi je O uvek oko16, 18 dana... hmmmm

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 22.3.2014 15:37:07 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here