Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.3.2014 8:14:52
|
|
|
|
Verolina
|
Daco, mart je tvoj
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.3.2014 8:19:06
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.3.2014 8:23:01
|
|
|
|
Maja1309
|
Daco nadam se da je mart tvoj mjesec. Nadam se i da sam ja uranila s testom, i da će mi temp ostati visoko
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.3.2014 9:07:08
|
|
|
|
vonavoj
|
majo,navijam jako..i meni je pala temperatura,i posle skocila i eto
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.3.2014 10:00:46
|
|
|
|
Maslacak15
|
Majo ko sto rekose devojke rano je za test. Ne treba ga raditi pre 13 dpo. Znam nekima se pozitivan rezultat pojavi i ranije ali to je stvarno nepouzdano, narocito sa urinskim stapicima. Vrsnjakinjo Samo napred, blizu si cilja.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.3.2014 11:59:15
|
|
|
|
daca77
|
Vi ste zaista divne i velika Ali, nadam se da se ne ljutite, najvece je moja vrsnjakinja, koja me u stopu prati godinama unazad i pomaze svojim savetima i tumacenjima. Grlim vam jako sve
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.3.2014 12:33:40
|
|
|
|
vonavoj
|
daco mart je tvoj! i ja volim maslacak,sve sto pise je tacno,uvek umiri,argumentuje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.3.2014 12:59:07
|
|
|
|
superm
|
Slazem se, Maslacak ima i znanja, umerenost i takta da sve objasni, strpljivo i nadasve precizno.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.3.2014 20:52:30
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika mart je tvoj mesec za srecu najvecu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.3.2014 8:36:23
|
|
|
|
Maja1309
|
Žene slažem se s vama Maslačak stvarno zna kako djelovati. I uvjek djeluje umirujuće i ohrabrujuće. Ja sam jučer mislila da sam dobila, naime oko 14h sam išla na wc i na obrisu sam imala svjetlosmeđi obris na papiru, i mislial sam da je to to, da je došla vještica. Al od tada ništa više. Jutros sam opet radila test koji je negativan. da mi je jučer taj obris bio implementacija dali bi mi jutros test već mogao biti pozitivan?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.3.2014 8:53:55
|
|
|
|
superm
|
Koliko dana ti kasni ?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.3.2014 8:56:56
|
|
|
|
daca77
|
Majo, navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.3.2014 9:32:30
|
|
|
|
Maslacak15
|
Majo strpi se jos samo malo. Vidis da je i ovulacija obelezena isprekidano to znaci da ne znamo bas sa sigurnoscu da li je bila taj dan, mozda dan pre ili kasnije. To sve ima veze kad bas testiras tako rano 10 ili 11 dan. Urinski stapici su i manje osetljivi nego beta iz krvi. Nadam se da je sekret posledica impalntacije, narocito sto tvoj rezultat progesterona ne ukazuje da bi trebalo biti spotinga. Navijam jako. Daco kakva je situacije kod tebe draga? jel stigla vestica?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.3.2014 11:02:21
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, nije stigla, samo mrljavi braon...a sutra imam 8.martovsko slavlje i docice prava i obilna bas kad ne treba
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.3.2014 11:27:06
|
|
|
|
amelia
|
Daco majo navijam da vam pozelene grafiči...evo mog grafa jos koji dan ocekujem jer su mi kratke lutealne faze i nismo bas bili vredni ovog puta ali nikad se ne zna . My Ovulation Chart
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.3.2014 11:47:30
|
|
|
|
babby
|
Daco a jel moze to mrljavo kod tebe da bude implantacija...Majo tvoje su t. jos uvek dobre mozda si poranila sa testicem a kod mene ja mislila juce ce da stigne kad nista izgleda da su mi hormoni otisli u aut skroz
< Poruku je uredio babby -- 6.3.2014 11:48:06 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.3.2014 14:14:24
|
|
|
|
vonavoj
|
majo,jos malo budi strpljiva! bice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.3.2014 12:34:20
|
|
|
|
vonavoj
|
bazalke,gde ste od jutros?kakvo je stanje>
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.3.2014 18:12:27
|
|
|
|
Jole84
|
Daco,neka ti mart donese treću sreću i ljubav bebeću
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.3.2014 12:20:34
|
|
|
|
vonavoj
|
gde ste devojke,pratim temu,ali slabo pisete? sta se desava!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.3.2014 13:56:23
|
|
|
|
babby
|
Maslacak ajd kad svratis kazi mi molom te dal mogu da pocnem da pijem ciklopr.od danas posto je nema a t . je pala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.3.2014 11:31:51
|
|
|
|
vonavoj
|
babby,sta se desava? Bio ti je pozitivan test!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.3.2014 12:21:15
|
|
|
|
IVA 11
|
Moja T je jutros bila 37, 3. Ovaj mjesec nisam pratila bazalnu, samo jutros jer me grudi rasturaju, pa pomislih da se nešto dešava. Može li mi ko reći koliko stepeni je razlika ako se mjeri vaginalno?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.3.2014 12:21:32
|
|
|
|
IVA 11
|
Moja T je jutros bila 37, 3. Ovaj mjesec nisam pratila bazalnu, samo jutros jer me grudi rasturaju, pa pomislih da se nešto dešava. Može li mi ko reći koliko stepeni je razlika ako se mjeri vaginalno?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.3.2014 12:32:45
|
|
|
|
babby
|
Von jeste ali bleedo roze medjutim posle par dana otislo
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?