Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.5.2013 13:45:00
|
|
|
|
Miffy84
|
Maslačak, puno hvala na detaljnom odgovoru! I meni je to sve čudno, ne znam šta da mislim, ali u petak sam zakazala redovni ginekološki pregled, tako da ću baš da pitam dr da li je bila O i kada, pa ću da vam javim. Najzanimljivije od svega je što je ff označio tri plodna dana, a nakon toga ne i O. E sad, šta se može desiti, da će mi O biti dvadeset i neki dan...što mi je malo čudno, mada mi se znalo desiti da mi nekad zakasni i po 10 dana, doduše jako rijetko, ali eto možda se desi i ovog puta, pa ovulacija dođe dosta kasnije, mada sumnjam. Čitala sam da se može desiti da nekad O izostane, pa eto, ne opterećujem se previše iako je tako. Nadam se da sam u pravu? Pitaću dr i to. Ne znam da li ću nastavljati, opterećuje me jako, a kad si pod psihičkim pritiskom vrlo je teško začeti, to je dokazano. Još jednom hvala od srca, veliki pozz za tebe!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.5.2013 14:04:45
|
|
|
|
Maraj
|
Drage moje, evo i mene. Jos uvek nije obelezena O. ja se nadam da je bila...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.5.2013 17:41:33
|
|
|
|
Verolina
|
Ja ovaj mesec ne merim T.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.5.2013 22:02:49
|
|
|
|
milenatea
|
pametno Verka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.5.2013 18:54:09
|
|
|
|
Maraj
|
Evo mene danas. Valjda ce ff sutra biti sigurniji
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.5.2013 22:50:06
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja ovaj mesec ne merim T. Takođe. I neopisivo mi prija. Bila sam postala rob toplomera
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.5.2013 22:53:25
|
|
|
|
17 joka
|
Verka,Kumo za vas ovo je vas mesec
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.5.2013 16:58:10
|
|
|
|
babby
|
ja neznam sta cu sa ovom mojom dr.bila danas na ultrazvuku da vidim dal je bila o. ili ne kaze ona endo. je 7.2mm troslojni i oko njega ima neke tecnosti nema vodeceg folikula ima dosta manjih oko 6mm na oba j. a evo mog grafa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.5.2013 18:04:21
|
|
|
|
Maraj
|
babby, pa ako je bila O onda valjda ne moze ni da vidi taj folikul. Zato valjda kaze da nema vodeceg
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.5.2013 18:12:31
|
|
|
|
babby
|
Draga Maraj pojma nemam ona me tako zbuni...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.5.2013 8:12:29
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene. Valjda je bila O...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.5.2013 13:59:48
|
|
|
|
Alex91
|
Evo mog jadnika..po meni nebi rekla da je O bila,samo cekam kad ce da ukine ovu KAO ovulaciju...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.5.2013 19:14:05
|
|
|
|
GagaT
|
Drage moje, moja BT je ovaj mesec jako cudna. Trenutno imam jake bolove u donjem stomaku. danas sam radila LH test negativan juce sma radila pozitavan, prekljuce negativan. Nemam pojma kako to ali da boli -boli dole kao neka upala anije. Isao mi je i egg pre dva dana a temp nije visoka nego cak sta vise -NISKA Evo ga i moj graf:
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.5.2013 20:12:45
|
|
|
|
Bebana17
|
Gago, pa danas ili sutra je ovulacija, baci se na mućkanje!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.5.2013 10:11:37
|
|
|
|
GagaT
|
Pa i ja sam tako kontala. Ali Lh test bionegativan juce. Danas cu raditi jos jedan za svaki slucaj. Lupila sam ja X za svaki slucaj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.5.2013 12:45:58
|
|
|
|
Verolina
|
Pa i treba da bude negativan juce!!! Sex sex sex
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.5.2013 13:18:41
|
|
|
|
GagaT
|
Tako mislis Verka? Sad mi je lakse! Znaci samo jedan dan treba test da pokaze jacu drugu crticu? Mislim da je neko pricao u temi LH tracice da mu je dva dana za redom bio pozitivan test. Znaci okej je tako -, +,- tri uzastopna dana? Mozda zvucim tupava ali moram da pitam jer sam ponekad subjektivan sto nije dobro u ovom slucaju.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.5.2013 13:36:19
|
|
|
|
Verolina
|
Da, to je potpuno normalno. Nista se ne brigaj. Verovatno ti je danas O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.5.2013 14:33:18
|
|
|
|
Maslacak15
|
Gago to je idealno, i treba da bude samo jedan dan pozitivan. LH surge je iznenadan i kratkotrajan. Sledi ovulacija danas /sutra- budi vredna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.5.2013 19:26:53
|
|
|
|
Maraj
|
Moja T se umiila. Sta mislite, da l je bila O? Pocinjem da sumnjam pa sam dosla u iskusenje da proverim progesteron, ipak, nisam stigla, ne znam ni da l bi mogla jer sam doruckovala, da l to ima veze ?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.5.2013 20:01:35
|
|
|
|
Bebana17
|
Maraj, pa progesteron (kao i sve druge hormone) možeš da proveravaš bez obzira na hranu, tj. nema veze što si jela. Trebala si vaditi krv da budeš sigurna šta se dešava.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.5.2013 20:20:25
|
|
|
|
Maraj
|
hvala bebana, videcu onda da izvadim sledeci ciklus, nisam znala da l mogu jer sam popila kafu i doruckovala...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.5.2013 11:30:37
|
|
|
|
GagaT
|
Dobar dan devojke. Evo i mog grafa, malo je zanimljiviji sada kad a je bila ovulacija. Radila sam LH testove mozda je zato isprekidana linija kojom je obelezena O jer se ne poklapa sa prognozama FF. Prognoza FF je bila 18DC da ce biti O.
< Poruku je uredio GagaT -- 19.5.2013 11:32:08 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.5.2013 13:33:48
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav, evo i mene
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.5.2013 15:56:13
|
|
|
|
GagaT
|
Maraj , da prostis bas ti je dobar!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?