Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.4.2013 9:28:15
|
|
|
|
Jole84
|
Sanjalice,Milenice ajde videću kakva je situacija do sutra. Na ovoj T ne postoji šansa da stigne veštica jel tako? Baš sam se usplahirila
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.4.2013 9:28:27
|
|
|
|
J@n@
|
Dacka, Verujem u cuda!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.4.2013 9:34:19
|
|
|
|
daca77
|
Jole, navijam jakooo J@no
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.4.2013 9:37:03
|
|
|
|
Verolina
|
Godo, samo da znas, prve batine ces od taste da dobijes
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.4.2013 9:49:20
|
|
|
|
milenatea
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.4.2013 9:51:05
|
|
|
|
Jole84
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.4.2013 9:55:16
|
|
|
|
J@n@
|
Za Godoa i Snesku- !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.4.2013 9:56:25
|
|
|
|
Verolina
|
Jano Jole, sad ti gledam graf. On deluje toliko lepo...Divan je..
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.4.2013 10:00:02
|
|
|
|
milenatea
|
Jolence ja se ne razumem u grafove al zelim da ovaj bude zadnji i zelen ko ovo drvece
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.4.2013 14:52:35
|
|
|
|
Jole84
|
Ovo mi je zadnji,ali zadnji koji pratim Više neću da merim,dosta je bilo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 6:41:25
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro, Jole bas mi je zao, nadam se da se danas vec bolje osecas. Meni je nekako lakse s vama da ispratim ovo sve nego sama. A evo ga i ovaj moj od jutros.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 9:06:49
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 9:10:17
|
|
|
|
J@n@
|
Sanjalice,Verolina !Navijam!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 9:14:30
|
|
|
|
dijana1*
|
Verka a da ipak uradis testic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 9:16:02
|
|
|
|
Verolina
|
Ma jok, Diksi, nestali su mi svi simptomi trudnoce. Nekako sam bas bljaks. A i juce sam se iznervirala zbog Joleta. Bas sam ljuta. Jbte, kome su sve deca data, a nas dve se mucimo ko pacenici.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 9:21:23
|
|
|
|
dijana1*
|
To ti verujem Samo sam se jednom u zivotu isplakala zbog toga, kuma mi je pricala kako ne zeli dete da samo zeli da putuje i puf eto bebe. I onda ja pomoislim pa zasto je ona dobila koja ne zeli a one koje to zele ne mogu da dobiju. Posle mi je bilo krivo sto sam tako razmisljala ali to je bio trenutak slabosti Ti i Jole ste divne osobe i verujem da ce uskoro stici vasa najveca zivotna nagrada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 9:24:13
|
|
|
|
milenatea
|
Verka, Jolence, ljubim vas i volim dobicemo mi nase bebice ;** Sanjalice drzim palceve
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 10:28:22
|
|
|
|
sanjalica978
|
Meni tek malo pre prava drama nastade muzic mi se prepao. Pozlilo mi, zavrte se u glavi, ja do kupatila, a samo mi se javlja onaj nagon za povracanje, uzas. Jedva sam se u sobu dovukla i kad je dragi usao prepao se sto sam prebledela. Uzela malo secera i vode, rekoh pao mi secer. Jutros sam na papiru videla samo kapljicu krvi i pomislila sam da cu da procurim danas tako da cemo videti sta se desava.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 10:33:17
|
|
|
|
Verolina
|
Ja primecujem samo strahoviti gubitak apetita. Trebalo bi da je obrnuto Sanjalice, imas PP. I nadam se da ces za 4-5 dana da nas obradujes jako. Neko mora probiti led. Vec skoro mesec dana nema nijedne sveze trudnice.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 10:38:30
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice,Sanjalice,Verka čekam lepe vesti
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 10:44:23
|
|
|
|
Verolina
|
Jolence, je l' stigla prokletinja?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 10:47:06
|
|
|
|
Jole84
|
Nije još,baš me nervira.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 10:47:58
|
|
|
|
Verolina
|
Kasnice ti par dana od utrogestana.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 15:46:40
|
|
|
|
daca77
|
Jole, glavu gore...sta ja treba da kazem...danas mi je doslo da skocim u Nisavu, ali ipak nisam Evo mog grafa, obelezio je O, ali je sve to pod velikim znakom ? Verka, sanjalice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.4.2013 19:16:43
|
|
|
|
milenatea
|
nisam ni ja jos dobila 32.dc. bas me nerviraaaa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?