|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
27.4.2013 9:25:41   
Verolina
Sneska je baksuzuser posted image . Ledja ce da me ubiju, majke miuser posted image A treba da vidite koliki cvarak od herpesa
na usni imam.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 726
27.4.2013 9:40:05   
sanjalica978
Evo ga ponovo sa drugacije obelezenom O

user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 727
27.4.2013 11:01:24   
Jole84
Verkić hot koko,samo nek raste user posted image user posted image
Sanjalice user posted image
Ništa od mog testića sutra,T je počela da pada.

user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 728
27.4.2013 14:33:03   
Verolina
Jolence, pa i meni je padala i pala jutros. Nije smak sveta. Ce se digne ponovouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 729
27.4.2013 15:14:19   
Jole84
Ma tačno znam,kad mi ovako padne,sutra će za još 0,2 i veštica stiže,sigurna sam,uvek mi tako bilo do sad. user posted image

Direktna veza do poruke: 730
27.4.2013 15:16:36   
Verolina
Ajde da ne pricamo unapred do sutrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 731
27.4.2013 15:23:15   
Jole84
Ja sam sigurna Verkić. Već sam otplakala mesec. Idemo dalje user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 732
27.4.2013 16:12:04   
milenatea
Jolence, znas koliko je moj graf dok sam merila gresio u odnosu na UZ. nemoj unapred negetivnouser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 733
27.4.2013 19:38:27   
sanjalica978
Jole, sutra ce to ponovo da skoci, navijam iz sve snage user posted image
Zene drage, i mene je nesto savladalo. Temp me po ceo dan lomi i u principu najniza mi je bas ujutru kad je merim. Osecam se kao pred grip glupavi.

Direktna veza do poruke: 734
28.4.2013 6:57:36   
sanjalica978
Dobro jutro

user posted image

Direktna veza do poruke: 735
28.4.2013 7:24:32   
daca77
Sanjalice, navijam da sutra skoci i da ovaj pad oznacava implantacijuuser posted image
I meni je BT skocila...verovatno od pregnila
user posted image

Direktna veza do poruke: 736
28.4.2013 8:48:05   
Verolina
Daco, kad si ti primila pregnil? Preksinoc?Ja bih rekla da ti je sinoc bila ovulacija.user posted image
Evo mog uizarenoguser posted image
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 737
28.4.2013 9:03:12   
sanjalica978
Verka bas goris user posted image
Ja sam sebi dala oduska nocas, sama sam spavala i mogla sam da drzim sirom otvoren prozor cele noci, bar sam se lepo naspavala.
Jos da vidimo i Joletov grafic.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 738
28.4.2013 9:06:00   
Verolina
Da, ali imala sam i juce i jutros po koncic svetlobraon spotinga. Ne znam da li mi to user posted image probija kroz progesteron.

Direktna veza do poruke: 739
28.4.2013 9:10:14   
sanjalica978
Hmmm, ne bih rekla da probija vestica. Navijam da pozeleni sto pre grafic user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 740
28.4.2013 9:12:26   
Verolina
Na Veliki petak cu raditi betu. Ako je user posted image ona ce probiti progesteron bar sa jacim iscedkom.

Direktna veza do poruke: 741
28.4.2013 9:21:30   
sanjalica978
Ja putujem u subotu sledecu i bas tad kad bih trebala da (ne)dobijem.

Verka zar do tada nece pasti neki testic? user posted image

< Poruku je uredio sanjalica978 -- 28.4.2013 9:22:26 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 742
28.4.2013 9:34:50   
Verolina
Ha ha ha...pa, moram ti priznati da se opasno razmisljam.user posted image Ali necu. Ja znam sebe, ako ne stigne do petka to bi trebalo da bude to. Imacu burnu nedelju sa spremanjem slave tako da ce mi vreme brzo proleteti.

Direktna veza do poruke: 743
28.4.2013 9:44:59   
daca77
Verka, pa ti si bas vrela zenska...navijam da takva i ostanesuser posted image
A pregnil sam primila u petak oko 21h...nista nije bolelo, a jutros i sada mi seva desni jajnik koji je imao samo sitne folikule.user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 28.4.2013 9:48:07 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 744
28.4.2013 9:46:16   
Sosa Mena
Verce odlican ti je graf. Dace Bog da mi ostanes HOT do dana D user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 745
28.4.2013 9:49:08   
Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Verka, pa ti si bas vrela zenska...navijam da takva i ostanesuser posted image
A pregnil sam primila u petak oko 21h...nista nije bolelo, a jutros i sada mi seva desni jajnik koji je imao samo sitne folikule.user posted image

Tako je i meni sevao levi, pa sam mislila da mi pucaju oni sitni folikuli od 7mm. Ali nisu. oni su porasli do 13mm i tu stali-kao u preovulatornoj fazi.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 746
28.4.2013 9:49:19   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Verce odlican ti je graf. Dace Bog da mi ostanes HOT do dana D user posted image

user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 747
28.4.2013 9:50:08   
Sosa Mena
user posted image user posted image user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 748
28.4.2013 9:53:16   
daca77
A pregnil dize BT?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 749
28.4.2013 10:02:07   
Verolina
Ne maco. Pregnil ti je cist bhcg. Ali kad se otpusti jc on daje triger zutacu da proizvodi progesteron. T ti dize zuto telo, ne pregnil. Mada, u tim danima oko O nije sve tako crno belo. Na primer, ja ne znam da li je meni O bila 13 ili 14dc? Znam da je bila, bila sam na UZ, ali T nije bas najjasnija. Nemoj da brigas oko tih dana posle O. ono sto je bitno da ti kasnije T pokaze blagi porast.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here