Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.4.2013 9:25:41
|
|
|
|
Verolina
|
Sneska je baksuz . Ledja ce da me ubiju, majke mi A treba da vidite koliki cvarak od herpesa na usni imam.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.4.2013 9:40:05
|
|
|
|
sanjalica978
|
Evo ga ponovo sa drugacije obelezenom O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.4.2013 11:01:24
|
|
|
|
Jole84
|
Verkić hot koko,samo nek raste Sanjalice Ništa od mog testića sutra,T je počela da pada.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.4.2013 14:33:03
|
|
|
|
Verolina
|
Jolence, pa i meni je padala i pala jutros. Nije smak sveta. Ce se digne ponovo
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.4.2013 15:14:19
|
|
|
|
Jole84
|
Ma tačno znam,kad mi ovako padne,sutra će za još 0,2 i veštica stiže,sigurna sam,uvek mi tako bilo do sad.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.4.2013 15:16:36
|
|
|
|
Verolina
|
Ajde da ne pricamo unapred do sutra
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.4.2013 15:23:15
|
|
|
|
Jole84
|
Ja sam sigurna Verkić. Već sam otplakala mesec. Idemo dalje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.4.2013 16:12:04
|
|
|
|
milenatea
|
Jolence, znas koliko je moj graf dok sam merila gresio u odnosu na UZ. nemoj unapred negetivno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.4.2013 19:38:27
|
|
|
|
sanjalica978
|
Jole, sutra ce to ponovo da skoci, navijam iz sve snage Zene drage, i mene je nesto savladalo. Temp me po ceo dan lomi i u principu najniza mi je bas ujutru kad je merim. Osecam se kao pred grip glupavi.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 6:57:36
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 7:24:32
|
|
|
|
daca77
|
Sanjalice, navijam da sutra skoci i da ovaj pad oznacava implantaciju I meni je BT skocila...verovatno od pregnila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 8:48:05
|
|
|
|
Verolina
|
Daco, kad si ti primila pregnil? Preksinoc?Ja bih rekla da ti je sinoc bila ovulacija. Evo mog uizarenog
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:03:12
|
|
|
|
sanjalica978
|
Verka bas goris Ja sam sebi dala oduska nocas, sama sam spavala i mogla sam da drzim sirom otvoren prozor cele noci, bar sam se lepo naspavala. Jos da vidimo i Joletov grafic.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:06:00
|
|
|
|
Verolina
|
Da, ali imala sam i juce i jutros po koncic svetlobraon spotinga. Ne znam da li mi to probija kroz progesteron.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:10:14
|
|
|
|
sanjalica978
|
Hmmm, ne bih rekla da probija vestica. Navijam da pozeleni sto pre grafic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:12:26
|
|
|
|
Verolina
|
Na Veliki petak cu raditi betu. Ako je ona ce probiti progesteron bar sa jacim iscedkom.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:21:30
|
|
|
|
sanjalica978
|
Ja putujem u subotu sledecu i bas tad kad bih trebala da (ne)dobijem. Verka zar do tada nece pasti neki testic?
< Poruku je uredio sanjalica978 -- 28.4.2013 9:22:26 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:34:50
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...pa, moram ti priznati da se opasno razmisljam. Ali necu. Ja znam sebe, ako ne stigne do petka to bi trebalo da bude to. Imacu burnu nedelju sa spremanjem slave tako da ce mi vreme brzo proleteti.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:44:59
|
|
|
|
daca77
|
Verka, pa ti si bas vrela zenska...navijam da takva i ostanes A pregnil sam primila u petak oko 21h...nista nije bolelo, a jutros i sada mi seva desni jajnik koji je imao samo sitne folikule.
< Poruku je uredio daca77 -- 28.4.2013 9:48:07 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:46:16
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Verce odlican ti je graf. Dace Bog da mi ostanes HOT do dana D
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:49:08
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Verka, pa ti si bas vrela zenska...navijam da takva i ostanes A pregnil sam primila u petak oko 21h...nista nije bolelo, a jutros i sada mi seva desni jajnik koji je imao samo sitne folikule. Tako je i meni sevao levi, pa sam mislila da mi pucaju oni sitni folikuli od 7mm. Ali nisu. oni su porasli do 13mm i tu stali-kao u preovulatornoj fazi.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:49:19
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Verce odlican ti je graf. Dace Bog da mi ostanes HOT do dana D
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:50:08
|
|
|
|
Sosa Mena
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 9:53:16
|
|
|
|
daca77
|
A pregnil dize BT?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.4.2013 10:02:07
|
|
|
|
Verolina
|
Ne maco. Pregnil ti je cist bhcg. Ali kad se otpusti jc on daje triger zutacu da proizvodi progesteron. T ti dize zuto telo, ne pregnil. Mada, u tim danima oko O nije sve tako crno belo. Na primer, ja ne znam da li je meni O bila 13 ili 14dc? Znam da je bila, bila sam na UZ, ali T nije bas najjasnija. Nemoj da brigas oko tih dana posle O. ono sto je bitno da ti kasnije T pokaze blagi porast.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?